icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

teress
8. okt 2016

@babula ja som tiež zhrozená keď vidím koľko toho do seba pchám:-/ normálne toto tehotenstvo by som využila aj ten dávkovač na lieky čo maju babky🙂

sophina
8. okt 2016

@sonia33 ak si si neni ista chod na pohotovost daju Ta na pasy- monitor ci su to uz kontrakcie a podla roho ... drzim plce

sonia33
8. okt 2016

@jejo ano som prvorodicka,preto su to pre mna nezname bolesti. Nepovedala by som ze mi vyrazaju do krizov,bolia ma vyslovene slabiny,aj ked sa otacam na posteli tak ma vsetko dole boli..tazko sa to presne opisuje ;)

sonia33
8. okt 2016

@sophina dakujem velmi pekne,ked sa to nejak extra nezhorsi tak uz pockam do pondelka,predsa len je to este len 35tt,tak snad este neidem na to 🙂

sophina
8. okt 2016

@sonia33 roztahuju sa ti porodne cesty ... dnes je celkovo podla mna zly den ... ja som 32tt a dnes som predycgavala 4hnusne kontrakcie ... a to beriem 6-8x denne magnezko ... dnes skratka uz len spat ...

juriva
8. okt 2016

Dnes čudny deň.mna boli už mesiac kosť pri puncike a včera hovorím dokimu a on že to býva.pocit ako keď bicyklujete.
Cervix score mám už 4 a že krcok ltt drží

babula
8. okt 2016

@sonia33 no ja cakam tretie a ja som 34tt ale tlaky mam aj v krizoch aj dole uz kolkokrat ako pred porodom.ale berem to pozitivne ze sa telo pripravuje postupne a bude porod lahsi...

jejo
8. okt 2016

@sonia33 ja mam predcasne narodenu dcerku a takto mi zacinal porod a teraz mam cerstveho 2dnoveho chlapca s tym istym zaciatkom porodu, prisla som do poradne (37t) a zrazu sup sup voda sa pustila a za hod a pol bol maly na svete. Chod na monitor, ten ukaze ci tam su kontrakcie alebo nie.

babula
8. okt 2016

@sophina ja mam tvrdnutie resp.kontrakcie niekedy aj 10-12x denne.mala som to aj pri prvom aj druhom..

babula
8. okt 2016

@jejo fiha tak gratulujem k syncekovi!vela sil a zdravia!

sophina
8. okt 2016

@babula no ja mam toto piate tehu najhorsie na zvladnutie ... ale musime vydrzat ... vserky deri mam predcasniatka tak tutim aspon raz mat babo počporode pri sebe a nie bezat do inkubatora :/

jejo
8. okt 2016

@babula dakujeme, je carovny a mala som skvely personal pocas porodu. Fakt super.

babula
8. okt 2016

@jejo kde si rodila?

jejo
8. okt 2016

@babula Antolska

sophina
8. okt 2016

@jejo ja som tam 3x rodila a chystam sa aj teraz snad stihnem dobehnut mame to 45min ... a ano su tam uzasni ...

gabccia
8. okt 2016

@sonia33 ja mam to iste.. bolia ma slabiny uz asi vyse tyzdna a ked sa otacam v noci na posteli tak cista katastrofa, bolest.. no tuto noc som sa budila aj na bolesti v podbrusku, ale hned ako som sa otocila tak som zaspala..podla mna sa telo pripravuje na porod.. tiez som prvorodicka, a neviem ako ma vyzerat zaciatok porodu, ale pokial nekrvavam, neodtecie mi voda alebo nebudem mat nejak intenzivne bolesti, tak zatial nestresujem.. podla mna to rozpozname, ked zacne porod

jejo
8. okt 2016

@sophina tak sko pises, su uzasni, aj ked nie vsetci. Ale ja som mala zatial stastie na super personal a porodnika som si vybrala sama. Nesklamal ma ani raz.

sophina
8. okt 2016

@jejo no pri mojich polhodinovych porodoch by nik nestihol prist. posledny porod ani doktorka len sestricka uz chytala syna ani ma nevyviazali nic len tak hop sup ... a muzi doktori su tam vsetci fajn ... Janac, Havalda,sexi hlasok Sysak a velmi uzasny ludsky je Dlhopolcek ... Zeny doktorky su och no strohe studene ... aaaaale doktorky mlade na sestonedeli co kontroluju babatka z novorodeneckeho su uplne top uzasne ... len ja som mala vsetkych troch hned na Jiske ...

slavciatko
9. okt 2016

@teress ja uzivam dokopy aj so vselijakymi doplnkami asi 15 liekov denne dokonca co alkaci jedia na cirhozu pecene... 😯 keby som ich nejedla tak rodim uz v 30tt

slavciatko
9. okt 2016

@sonia33
@gabccia ja som mala tieto bolesti v slabinach ale aj kostiach dnes v noci prvy krat a tiez ma bolelo brucho, som zvyknuta ze mi tvrdne casto aj v noci ale toto boli krce, normalne som cakala ze mi kazdu chvilu odtecie voda, ja som rizikova, chodim aj na rizikove poradne takze u mna ten porod skorsi aj realne hrozi, uvidim co mi povedia zajtra ci ma uz nenechaju v nemocke, ale k tym bolestiam, neni to z toho ze sa roztahuje panva?? Ja nechcem mat siroku panvu to ako budem vyzerat kokso😠

jejo
9. okt 2016

@sophina tak to si trafila klinec po hlavicke. Dlhopolcek ma dnes sluzbu 😊 a mne rodil deti Janac, chodila sim k nemu aj do poradne cele teho. On ma specificky humor ale ja nedam na neho dopustit. Maleho mi pekne supol po porode na brucho a mojkali sme sa dve hodiny. A oorodna sestra Mirka je suple ziena ale fantasticka!

babula
9. okt 2016

Ja som rodila v trencine a aj budem a mne nohy chvalabohu ani raz neuviazovali.lezala som na boku a ked isla hlavicka tak som sa nejako pretocila na chrbat..ja som tuto noc nespala vobec.bolesti klbov a krizov.brucho tvrdlo kazdu polhodku.ale uz to mam odskusane ze to brucho viac tvrdne vtedy ked uzivam magnezium.ono je to sice proti tvrdnutiu ale magnezium pted porodom pripravuje telo na ozajstne kontrakcie aby boli efektivne a nezastavil sa porod..

sophina
9. okt 2016

@jejo Ked mi pred 4r zastavovali porod v 30tt Janac bol ozaj uzsnynlen musis byt naladena na jeho humor anten je v pohode ... a povedal vtedy zebma prepusri len ak zjem vsetky sladkosti co mam v sufliku tak som sa postavila a nabalila mu ich a isiel íisat prepustaciu spravu 😀 ... A ano Dlhopolcek je uplne uzasny chlapcisko 🙂

pibza
9. okt 2016

@jejo tebe sa uz narodilo? no tak to velka gratulacia 🙂 a nech je zdravucke 🙂

gabccia
9. okt 2016

@slavciatko myslim si tiez, ze to je z toho, ze sa panva roztahuje a pripravuju sa porodne cesty.. ale podla mna sa potom vsetko stiahne do povodneho stavu 😄😄

juriva
9. okt 2016

Baby tá panva či či čo je to....Že au.nieje to skoro v 35 tt? Nevirm ani chodiť.

lenkamarcisin
9. okt 2016

No tak tie bolesti slabin nam davaju dost zabrat aj tie falosne kotrakcie niekedy v noci funim jak ...... kym sa otocim,ale uz nemame vela.zatial u nas je vsetko ok tak dufam ze aj porod bude ok 😀

mirka121212
9. okt 2016

Citala som, ze to je v poriadku taketo pocity, telo sa ma pripravovat na porod. Ja som skor nervozna z toho, ze ja necitim vobec nic, vobec mi nepripada, ze by som o mesiac mala rodit. Bojim sa, aby som nemala tazky porod kvoli tomu, ze moje telo sa nepripravilo.

juriva
9. okt 2016

@mirka121212 nič neboj to príde....

jejo
9. okt 2016

@pibza ano maly sa uz vypytal na svet, dakujeme