Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@naniatko172217 utz robila moja dr ktora ma poslala do nemocnice...nakoniec mu robili utz a dr mu oznamil ze je všetko ok...i ked je pozadu ale vahu ma ok...takze som sla nadarmo
@bonboniera15 a prečo ležís???
@bonboniera15 ber to z tej lepsej stranky, radsej radostnu novinu, ze ma normalnu vahu, ako keby mali zistit este nizsiu 🙂 a zajtra ta aj pustia domov, ci ti nevraveli?
Baby ako sa cítite? Bruško pobolieva ?u mňa už sa ozýva...
Ešte týždeň vydzat
@juriva no tak mne mali dava dobre zabrat,dnes som ani poriadne nespala,co otocenie to bolest a pipinka 🙂 ako ma boli asi sa uz tlaci,ale este musi trosku vydrzat.A ako to myslis,ze sa oziva,ake ti dava pocity??
@lenkamarcisin bruško ze má už boli... ozve sa cez deň...
My sme v 37 týždni a malá má 3250g, takže asi bude väčšia, a vraj to na pôrod neni, všetky dvere zatvorené🙂
Ahojte.tak ja som bola vcera v nemocnici na poradni a dnes u svojej dr.uz od 24tt som mala bielkoviny a krv v moci.potom krv zmyzla po at.bielkoviny boli stale aj vyssi tlak tak ma vcera chceli vidiet v nemocke ci neni preeklamsia.tlak bol hranicny 140/90 ale doma taky nemam.a moc ze bol zrazu cisty.dnes u mojej dr.v moci aj krv aj bielkoviny ale tie menej.tak som z toho jelen ako to testuju.tlak som mala 130/80 co je zevraj v pohode tak som doma.oficialne 34tt ale podla velkosti 35tt ukonceny.ze este tak 3 tt a mozem ist rodit.to by som aj rada nech neni maly velky.prveho syna som mala 3600 s velkou hlavickou a mala som problemy a to bol ukonceny 38tt.tak radsej by som aj teraz skor ako maca tlacit 😁
Dievčatá je tu niektora co ide rodit do Popradu okolo 2.11?
baby.. mate tu niektore aj take mensie brusko? My sme na zaciatku v 36tt len okolo 2300g :( Prve dietko malo ale vahu pri porode 3700g po prenasani.
@scertynejsouzerty
Moja má v 36tt 2674g, a je to v poriadku, ešte kilo môže pribrať.. A bruško mám tiež minimálne..🙂
@scertynejsouzerty ja už som síce ďalej a bruško mám celkom veľké ale mimi v 35 tt vážilo 2000g takze tak. Zajtra idem k lekárovi uvidím koľko nabralo za dva týždne
No baby tak prva nasa kontrola v nemocnici dopadla ok,vsetko mame dobre malemu sa este nechce a vahu mame akurat sme 36+3 akurat 2939 🙂
Ahojte zienky tak nakoniec je zo mna oktobrovka, maly nevydrzal a vydriapal sa dnes rano 4:32 akutnou sekciou po prisernej noci plnej brutalnych kontrakcii, vytrapila som sa dva krat coby nie😁
@slavciatko srdečne gratulujem!!
A čo sa stalo že sekcia?
@juriva tak ja som bola rizikova,mala som hepatopatiu tak mozno suvis sj s tym, maly nemal dobre ozvy a posledne co si pamatam boli dr slova musi ist hned von
@juriva a dakujem 😌
@slavciatko hm radšej von a hneď...aj ja riziková viem čo to je.
Ako sa cítiš po sekcii?
Bolesť ???
@slavciatko váhu mal drobec akú?;)))
@juriva v porovnani s tymi kontrakciami co som mala v noci je to len slabsi odvarcek😊reze to jasne tak je to rez ale ked doktor rano zahlasil musime robit sekciu bolo to ako vykupenie
@slavciatko teba chytili kontrakcie a nevedela si sa asi otvoriť že?;((((
Stres ako svina!!!!
Zajtra ťa už postavia...
@slavciatko tak dolezite je, ze ste ok 🙂 blahozelam 🙂 a mozem sa opytat, kde ste rodila?

@6mia6 heeee ? Tak sme presne narovnako. Až na to, že mne nič neprišlo.