icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

pibza
21. okt 2016

Dievčatá a neviete kolkokrat môžete rodiť sekciou? A či môžte rodiť po sekcii prirodzene?

6mia6
21. okt 2016

@pibza zalezi od okolnosti

pibza
21. okt 2016

@6mia6 my s manželom túžime po troch deťoch a mama mi dnes povedala, že s cr max dve. Úplne som zdeprimovana.

rica1
21. okt 2016

@pibza moja spoluziacka mala dva cisarske a tretie rodila priRodzene . u nas vo firme jeden nas sef tiez jeho zena zakazdym skoncila akutnou sekciou teda dva krat a stale chcela skusat prirodzene aj tretie a nedalo sa tak tretia sekcia moj gyno ma kopec pacientiek s troma aj viac sekciami akurat by som tam nechala vecsi odstup teda min tie dva roky

rica1
21. okt 2016

@pibza preco jazva cez cele brucho ??? npr mne po sekcii a to je jazva z minuleho roka ani nevidno tenulinka biela ciarka

6mia6
21. okt 2016

@pibza su ženy aj tu na koni co maju 4-5

pibza
21. okt 2016

@6mia6
@rica1 moc ste ma potešili. 🙂 Ďakujem

slavciatko
21. okt 2016

@pibza ale coby cez cele brucho, v plavkach to ani nebude vidno, nevyzera to po tyzdni ani u mna super ale vidiet to bude jedine moj muz a ten vie z coho ta jazva je🙃mozem ti zo zajtra odfotit ak chces ako to vyzera a poslat v sprave

gabccia
22. okt 2016

z novembrovciatka bude oktobrovciatko..tak zeny, ja som uz v nemocici.. o 1:15 mi odtiekla plodova voda, ale som otvorena len na 1 prs, bolesti mam len mierne.. snad to nebude mat dlhy priebeh 🙏🏻 drzte palce

haslerka31
22. okt 2016

@gabccia juuuj, drziiime.Napis nam potom ako si dopadla.

michellemi
22. okt 2016

@gabccia drz sa, hlavne nech je vsetko v poriadku 🙂

ewisam
22. okt 2016

@pibza ono zavisi od dr. a stavu maternice ako pisu babenky... mna pri tretom uz pripravuje moja gyn, ze som dorodila...a teraz v nemocnici mi dr vravi, ze len 3? Ze spravia bez problemov aj 6 CR...takze kludne aj celu skolku mozes mat doma. Pravda je taka, ze nik nevie dopredu ako tehu dopadne... Mna strasili rupturou maternice a teraz mi v nemocke vravel, ze je to nepravdepodobne, riziko minimalne, tak si vyber

pusy6
22. okt 2016

@gabccia juhuhu držíme palce a čakáme na novinky 🙃

pibza
22. okt 2016

@gabccia myslím na teba a drž sa. Uz budeš mať bábätko pri sebe. 🙂

pibza
22. okt 2016

@slavciatko ďakujem, nemusíš, googlila som a vážne to časom nevidno. 🙂

@ewisam tak verím, že všetko dobre dopadne a ja budem mať jedného dňa tri ratolesti 🙂 teraz už aby som priviedla na svet toto prvé zdravucke a som pripravená aj vďaka vám 🙂

bonboniera15
22. okt 2016

@pibza ahoj kamoska mala 3 cr...a nepovedali jej nic take zeby este deti nemohla mat...asi toaj záleží od okolností 🙂

pibza
22. okt 2016

@bonboniera15 asi ano

gabccia
22. okt 2016

jaaaj zienky, takze ako som pisala, o 1:15 mi odtiekla plodova voda a len nepravidelne bolesti no od 5ej do 10ej som mala pravidelne kontrakcie kazdych 5minut.. nebudem vam hovorit, ze to nebolelo, lebo bolelo sakra, som priatelovy cez bolesti hovorila, ze uz nikdy viac 😄 ze do stvorice si kupime psa 😄
maly Leo sa narodil 10:45, 3060g a 50cm, taka mala zabka 🙂 termin som mala 3.11., ale uz som rada, ze to mam za sebou.. pekne sa prisal na prsniky, len nemam este mliecko, snad pride coskoro, lebo to bude zjavne maly papkac 😀 vraj na prvorodicku, som mala celkom rychly priebeh vsetkeho..
drzim vam zeny palce, aby ste to zvladni, co mozno najrychlejsie a bez velkych bolesti 🙂

babula
22. okt 2016

@gabccia gratulujem k syncekovi a uzivaj kazdu chvilku..pekny porod..

gabccia
22. okt 2016

@babula Dakujem 😉

katusik666
22. okt 2016

@gabccia Gratulujem a veľa zdravíčka a mliečka😁.

mirka121212
22. okt 2016

@gabccia gratulujem k syncekovi, vela zdravicka 🙂 Ale sa nam to tu pomaly rozbieha s tymi porodmi 🙂

lenkamarcisin
23. okt 2016

@gabccia drzim silno palce nech je vsetko ok

lenkamarcisin
23. okt 2016

@gabccia no tak gratulujem a veeeeela zdravicka obidvom prajem

pibza
23. okt 2016

Mne vám večer asi začala odchádzať hlienova zátka. Uuu

ewisam
23. okt 2016

@pibza hej? Ako vies? 🙂 Ja mam totiz podobny problem...Keby mi praskla voda, ani neviem, lebo som nezazila este

ewisam
23. okt 2016

@gabccia gratulujem 😲

haslerka31
23. okt 2016

@gabccia gratulujem 🙂

pibza
23. okt 2016

@ewisam lebo som mala takú trošku hnedkasteho vytoku s krvou. Čo to mohlo byť. Asi to. Keďže už som 39 týždeň tak asi to pomaly prichádza

ewisam
23. okt 2016

@pibza aj si bola na pohotovosti?