Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@pibza moja spoluziacka mala dva cisarske a tretie rodila priRodzene . u nas vo firme jeden nas sef tiez jeho zena zakazdym skoncila akutnou sekciou teda dva krat a stale chcela skusat prirodzene aj tretie a nedalo sa tak tretia sekcia moj gyno ma kopec pacientiek s troma aj viac sekciami akurat by som tam nechala vecsi odstup teda min tie dva roky
@pibza ale coby cez cele brucho, v plavkach to ani nebude vidno, nevyzera to po tyzdni ani u mna super ale vidiet to bude jedine moj muz a ten vie z coho ta jazva je🙃mozem ti zo zajtra odfotit ak chces ako to vyzera a poslat v sprave
z novembrovciatka bude oktobrovciatko..tak zeny, ja som uz v nemocici.. o 1:15 mi odtiekla plodova voda, ale som otvorena len na 1 prs, bolesti mam len mierne.. snad to nebude mat dlhy priebeh 🙏🏻 drzte palce
@gabccia juuuj, drziiime.Napis nam potom ako si dopadla.
@gabccia drz sa, hlavne nech je vsetko v poriadku 🙂
@pibza ono zavisi od dr. a stavu maternice ako pisu babenky... mna pri tretom uz pripravuje moja gyn, ze som dorodila...a teraz v nemocnici mi dr vravi, ze len 3? Ze spravia bez problemov aj 6 CR...takze kludne aj celu skolku mozes mat doma. Pravda je taka, ze nik nevie dopredu ako tehu dopadne... Mna strasili rupturou maternice a teraz mi v nemocke vravel, ze je to nepravdepodobne, riziko minimalne, tak si vyber
@slavciatko ďakujem, nemusíš, googlila som a vážne to časom nevidno. 🙂
@ewisam tak verím, že všetko dobre dopadne a ja budem mať jedného dňa tri ratolesti 🙂 teraz už aby som priviedla na svet toto prvé zdravucke a som pripravená aj vďaka vám 🙂
@pibza ahoj kamoska mala 3 cr...a nepovedali jej nic take zeby este deti nemohla mat...asi toaj záleží od okolností 🙂
@bonboniera15 asi ano
jaaaj zienky, takze ako som pisala, o 1:15 mi odtiekla plodova voda a len nepravidelne bolesti no od 5ej do 10ej som mala pravidelne kontrakcie kazdych 5minut.. nebudem vam hovorit, ze to nebolelo, lebo bolelo sakra, som priatelovy cez bolesti hovorila, ze uz nikdy viac 😄 ze do stvorice si kupime psa 😄
maly Leo sa narodil 10:45, 3060g a 50cm, taka mala zabka 🙂 termin som mala 3.11., ale uz som rada, ze to mam za sebou.. pekne sa prisal na prsniky, len nemam este mliecko, snad pride coskoro, lebo to bude zjavne maly papkac 😀 vraj na prvorodicku, som mala celkom rychly priebeh vsetkeho..
drzim vam zeny palce, aby ste to zvladni, co mozno najrychlejsie a bez velkych bolesti 🙂
@gabccia Gratulujem a veľa zdravíčka a mliečka😁.
@gabccia gratulujem k syncekovi, vela zdravicka 🙂 Ale sa nam to tu pomaly rozbieha s tymi porodmi 🙂
@gabccia drzim silno palce nech je vsetko ok
@gabccia no tak gratulujem a veeeeela zdravicka obidvom prajem
Mne vám večer asi začala odchádzať hlienova zátka. Uuu
@gabccia gratulujem 🙂

Dievčatá a neviete kolkokrat môžete rodiť sekciou? A či môžte rodiť po sekcii prirodzene?