Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@pibza tak sa rozhodli pre sekciu? 🙂
@naniatko172217 nie ale pre istotu
@bobolok a co vsetko ti robili, ja mam predoperacne zajtra .
@bobolok ja mám 5.11. ale hlavný šéf mi chce vyvolať po ukončení 39tt a ten skončí v piatok takze čakám, či mi dajú nejaký termín behom týždňa alebo to nechajú na sobotu na môj normálny termín lebo môj gyn je ako odborník uznávaný a on, že on to nechce tlačiť keďže aj mimi je trošku pozadu. Každopádne môj manžel sa teší, že budúci týždeň bude tatko.
@haslerka31 odber krvi,interne a aneztologicke oddelenie som absolvovala
@zuzuzuzka od druheho,po sekcii mi ho priniesli az na druhy den poobede na prilozenie, a uplne v pohode, hned sa prisal a papal 😵 a odvtedy papame stale 😀
@slavciatko mozem sa ta este prosim opytat, ze kto ti robil sekciu?
@slavciatko a o ktorej Ti robili sekciu doobeda??? a kedy Ťa dali na izbu, lebo mne robili prvu sekciu akutne rano o 5tej a teraz mam planovanu a vyzea ze az o 13hod plus minus a to neviem či tiež tym padom rano daju na oddelenie alebo sa musi byt na jiske 24hodin
Koceny trpi niektora z vas nechutenstvom tak ako ja?
@rica1 rano o 4,32 robil ju dr. Schwarz a dr. Molitorisová, na jiske som bola 24hodín na ložku, vycievkovaná, vstať nemožeš, malého mi tam iba doniesli ukázať o 17tej poobede, na druhý deň ráno okolo 8mej ma stavali na nohy a potom previezli na pooperačnú izbu, tam mi priniesli malého na priloženie okolo obeda a na ďalší deň ráno ma dali na normálnu izbu ale bez malého, toho mi dali až od dalšieho dna a bol už so mnou kým som nešla domov na 6ty deň, štvrtok o 4,32 sekcia, jiska, piatok pooperačná, sobota-utorok normálna izba, utorok som išla domov
@michellemi dr. Schwarz a dr. Molitorisová

@rica1 tak ako, uz vrchnost rozhodla?