icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

ewisam
26. okt 2016

@rica1 tak ako, uz vrchnost rozhodla?

rica1
26. okt 2016

@ewisam este nie zajtra drzte palce idem do nemocky ze co ako nervy uz pracuju

ewisam
26. okt 2016

@rica1 😉 ja uz zajtra predoperacne, no naparádu

pibza
26. okt 2016

@ewisam ja mám v piatok. Neodvratne sa to blíži 🙂

naniatko172217
26. okt 2016

@pibza tak sa rozhodli pre sekciu? 🙂

pibza
26. okt 2016

@naniatko172217 nie ale pre istotu

rica1
26. okt 2016

@ewisam inak predoperacne mam od pondelka

rica1
26. okt 2016

@pibza tento piatok???? a sekcia ??

rica1
26. okt 2016

@pibza jaj predoperace mas v piatok 😀

pibza
26. okt 2016

@rica1 áno 🙂 lebo budúci týždeň mám termín a ešte stále nevedia čo so mnou. Do sekcie sa im nechce, ale nevedia, či nebude treba

rica1
26. okt 2016

@pibza jasne ja som tiez pri prvom mala pre istotu porobene teraz uz automaticky ja som dnes este len 37+1tt

bobolok
26. okt 2016

@pibza a kedy mas termin na buduci tyzden...ja mam 2.11. planovanu sekciu takze mam uz predoperacne za sebou

haslerka31
26. okt 2016

@bobolok a co vsetko ti robili, ja mam predoperacne zajtra .

pibza
26. okt 2016

@bobolok ja mám 5.11. ale hlavný šéf mi chce vyvolať po ukončení 39tt a ten skončí v piatok takze čakám, či mi dajú nejaký termín behom týždňa alebo to nechajú na sobotu na môj normálny termín lebo môj gyn je ako odborník uznávaný a on, že on to nechce tlačiť keďže aj mimi je trošku pozadu. Každopádne môj manžel sa teší, že budúci týždeň bude tatko.

bobolok
26. okt 2016

@haslerka31 odber krvi,interne a aneztologicke oddelenie som absolvovala

bobolok
26. okt 2016

@pibza ja som mala termin na 10.11. Ale ked som bola u svojho porodnika tak povedal ze 2.11. Urobime sekciu,ze mala je v poriadku a zbytocne ďalej cakat kedze sa ja vraj otvarat nebudem.

slavciatko
26. okt 2016

@zuzuzuzka od druheho,po sekcii mi ho priniesli az na druhy den poobede na prilozenie, a uplne v pohode, hned sa prisal a papal 😵 a odvtedy papame stale 😀

michellemi
27. okt 2016

@slavciatko mozem sa ta este prosim opytat, ze kto ti robil sekciu?

rica1
27. okt 2016

@slavciatko a o ktorej Ti robili sekciu doobeda??? a kedy Ťa dali na izbu, lebo mne robili prvu sekciu akutne rano o 5tej a teraz mam planovanu a vyzea ze az o 13hod plus minus a to neviem či tiež tym padom rano daju na oddelenie alebo sa musi byt na jiske 24hodin

rica1
27. okt 2016

@ewisam tak sekcia 3.11

ewisam
27. okt 2016

@rica1 😀 tak je fajn, este skor ako ja... Drzim palce

rica1
27. okt 2016

@ewisam ako nahle viem že kedy to bude tak nervozita ešte viac stupla...

ewisam
27. okt 2016

Koceny trpi niektora z vas nechutenstvom tak ako ja?

ewisam
27. okt 2016

@rica1 ale neblazni, pokoooooj, co ta znervoznuje ved vies do coho ides

ewisam
27. okt 2016

@rica1 ja sa tesim, ze sa vyspim a veeeeeeelmi som zvedava ako to chalani s tatom zvladnu, lebo svet gombicka teraz kym mama este dobehne a porobi aspon nieco...a tesim sa, ze sa zbavim tych bolestii a pomojkam to moje male ruzove klbko, co mi nohou ide rebro prerazit

slavciatko
27. okt 2016

@rica1 rano o 4,32 robil ju dr. Schwarz a dr. Molitorisová, na jiske som bola 24hodín na ložku, vycievkovaná, vstať nemožeš, malého mi tam iba doniesli ukázať o 17tej poobede, na druhý deň ráno okolo 8mej ma stavali na nohy a potom previezli na pooperačnú izbu, tam mi priniesli malého na priloženie okolo obeda a na ďalší deň ráno ma dali na normálnu izbu ale bez malého, toho mi dali až od dalšieho dna a bol už so mnou kým som nešla domov na 6ty deň, štvrtok o 4,32 sekcia, jiska, piatok pooperačná, sobota-utorok normálna izba, utorok som išla domov

slavciatko
27. okt 2016

@michellemi dr. Schwarz a dr. Molitorisová

rica1
27. okt 2016

@ewisam hej ale to čakanie neviem som taka z toho fakt mimo ....

rica1
27. okt 2016

@ewisam no praveze ja mam az moc chut do jedla, ale same somariny jem☹ a vela sladkeho

rica1
27. okt 2016

@ewisam no a z toho ako bude mala doma bezomna som už uplne na nervy, ja jej varim ešte zvlast aj ked ma rok aj 5 mesiacov a to si neviem predstavit ako to tu všetko zvladnu ☹ aj keď moj manžel je celkom "sikovný" ale vela veci berie na lahku vahu 😀