icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

ewisam
1. nov 2016

@bobolok parada,drzte sa 😃

ewisam
1. nov 2016

@pibza šak už pracujete na vyvolávani, či? 😉

pibza
1. nov 2016

@ewisam 😂😂 no jasné, tepla vana už bola a uvidíme čo ešte vymyslíme

bobolok
1. nov 2016

@ewisam dakujem

pibza
2. nov 2016

To bola noc. Aj vám sa tak zle spí? Mňa strašne bolí brucho. Ale nie, že poslickovia ale take, že babo je navalene na jednu stranu a potom ma to bolí.

sophina
2. nov 2016

@pibza dnes bola ozaj zla zla zla hrozna hnusna bolava noc

naniatko172217
2. nov 2016

@pibza Pridavam sa, o pol 5 som az zaspala, ked bolesti trochu ustupili. Zas budem ako maca cely den 😀

bonboniera15
2. nov 2016

@pibza uz musime len vydržať, mna takto boli brucho aspon mesiac dva každý den, presne ako píšes navali sa na jednu stranu a twn tlak boli

haslerka31
2. nov 2016

A ako vam dlho trvaju ti poslickovia? Mne bolo vcera/dned strasne zle, brucho ma bolelo od 10 vecera do 6 rana ,len som sa sprchovala, prechadzala a uz som sa aj zbalila.Pisala som svojmu lekarovi , ci ma moze kuknut dnes a zatial mi neodpisal.

bobolok
2. nov 2016

Ahojte dievcata.Tak my to uz mame za sebou.Dnes o 8.30 sa mi narodila dcerka Natalka s mieramy 3170g a 48 cm.

bonboniera15
2. nov 2016

@bobolok gratulujem

bonboniera15
2. nov 2016

@haslerka31 mne predminulu noc od nejakej 12 do 4 rana s prestávkami

bobolok
2. nov 2016

@bonboniera15. Dakujeme

haslerka31
2. nov 2016

@bobolok gratulujeeem, vela zdravicka vam obom 🙂

haslerka31
2. nov 2016

@bonboniera15 lebo bolo mi zle v sobotu...potom ako keby som nebola ani tehotna a totp vcera katastrofa.A teraz ma aj cez den pobolieva, ale nie az tak velmi...lekar mi este neodpisal...tak som nadsena.

pusy6
2. nov 2016

@bobolok gratulujem 😀

ewisam
2. nov 2016

@bobolok Gratulka babizne, drzte sa 😉 Ja som sa dnes bola nasmiat na anesteziologickom a zajtra idem na prijem

bonboniera15
2. nov 2016

@haslerka31 isto su to poslicky keby si krvacala alebo by ti voda odtiekla je to ine...ja mam dnes uz druhý raz poslickov, brucho tvrdne...daj si teplu vanu sprchu, ak sa ti to začne stupnovat neprestavat chod na pohotovosť.. ak ti to vsak prejde su to na 100 % poslickovia ;)

pibza
2. nov 2016

@bobolok gratulujem 🙂 teším sa s vami. Ja už som nedočkava. Mala si aj termín? Ja mám v sobotu.

michellemi
2. nov 2016

@bobolok vela zdravicka a rychle zotavenie prajem 🙂

katusik666
2. nov 2016

@bobolok Gratulujem🙂Veľa zdravička🙂))

bonboniera15
2. nov 2016

No baby som po kontrole som len na palec otvorena...takze to vypada ze budem prenášať, som zvedava

pibza
2. nov 2016

@bonboniera15 ty máš zajtra termín čo? Ja idem k lekárovi v piatok a sobotu termín tak som zvedavá čo mi povie. Minule zadrel, že ak do nedele neporodim 7.11. hospitalizacia. Tak teraz robím drepy doma aby som porodila

bonboniera15
2. nov 2016

@pibza v piatok...ja som vyupratovala dom, tepla vana každý den....od zajtra sexujeme, hadam pomôže...ja viem ze jej je dobre vo mne ale ja uz neviem co zo sebou :( vsetko ma boli tlačí

bonboniera15
2. nov 2016

@pibza mne dala kontrolu zas o týždeň ak neporodim...najhoršie je ze ma zospodu vysetrovala a teraz ako sa mala hybe mi v nutri medzi nohami tisic ihiel boda...kurnik šopa :(

rica1
2. nov 2016

@ewisam tak ja uz som hospitalizovana teraz rozmyslam ci boli cievkovanie predcsekciou ked prve som mala akutne som to neregistrovala ale teraz 😠

ewisam
2. nov 2016

@rica1 Ja ti ani neviem 🙂 pri prvom som myslela, ze vyletim z koze od bolesti a pri druhom som sestricke povedala hned nech to robi s citom, a ani som to necitila... drzim palce, ja zajtra idem na prijem. Ako je na tom bambulka uz bez teploty, ste vykurirovali?

katusik666
2. nov 2016

Ahojte baby.Tak ja už ležim v nemocnici na 3 palce otvorena s kontrakciami.Držte mi palce.

rica1
2. nov 2016

@ewisam juj no, nadopovali smeju vsetkym a teploty take 37.5 je mi hrozne bez nej hrozne proste som uplne na nervy vsetko ako naschval proste

pibza
2. nov 2016

@katusik666 drziiiime