Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Tak baby odtiekla mi voda lezin na izbe bo som malo otvorená, uvidime do rana...držte mi palce
@bonboniera15 waaa tak dobre ked to takto zacalo odtekom vody drzim palce
V utorok mam este poradnu a neviem co potom. Vraj som druhorodicka tak to sa uz musi rozbehnut. No nemam ten pocit. Pri prvom to bolo to iste.
@bonboniera15 Drzim palce, nech to ma rychly priebeh! 🙂
@bonboniera15 drzte sa , myslime na vas 🙂
@bonboniera15 eeej myslím na teba
@bonboniera15 Tak si sa dockala 🙂 Drzim palce, nech to ide ako po masle a uz mam malicku pri sebe.
@bonboniera15 držím palce. A možno je uz malinká aj na svete
Ja som doma, otvorena na 4cm, krcok uz nemam 😀
Zajtra termín a ja som.zavreta a že nehrozí....super. 😣😫
Dievcata, nemate nahodou tiez niektora otocene dietatko priecne? Mne prave na sone povedali, ze sa pretocil a je priecne (pritom pred mesiacom bol spravne hlavkou dole). Nic mi k tomu ani nepovedali, len, ze uvidime. Tak ani neviem, na com som.
@mirka121212 a v ktorom si tt? Babatka si akcne, mozu zmenit polohu aj pocas 24 hodin, tak mi vravel moj dr. Takze pockaju asi ci sa otoci 🙂
@mirka121212 viackrat som pocula, ze sa vedia pretocit aj v den porodu...takze hlavne pokoj
@naniatko172217 Som v 38tt+2. Maly ma vraj 3,2 kg, tak si to tazko aj predstavit, ako sa tam toci. Citala som si o tom na nete a teraz som uz totalne prestrasena ☹ Uz aby bol maly vonku a v bezpeci.
@mirka121212 necitat..stresuje to zbytocne..clovek potom vsetko na sebe hlada
Tak baby mame porom volam sa simonka, mam 2750g a 48 cm 🙂 mamu trapula od 3 rana, a o 11 bola na svete
@bonboniera15 gratulujem, vsetko dobre dopadlo. Vela zdravicka vam zelam.
@mirka121212 Mirka ja mam otočene bábätko hore hlavou a uz sa nepretoci. Neviem, preco.
Ahojte baby tak aj naša princezna je už na svete.Narodila sa 2.11.2016 ,važila 3340g a 49 cm.🙂
@bonboniera15 gratulujeeeeeem mas to za sebou vidis to 🙂 a ja nic a nic a nic ... a ake drobatko malinke, teda nehovorili ti viac nahodou na ultrazvukoch? vela zdravicka prajem obom
@katusik666 gratulujem 🙂 rychle zotavenie sa a zdravucke babatko zelam 🙂
@katusik666 Gratulujem 🙂
@scartynejsouzerty A doktori zvolili aky postup? Naplanovali ti sekciu?
Dievcata, je tu niektorá, ktorá sa chystá v blízkej dobre rodiť na Kramároch? Ja som dni po termíne a ak sa malé do pondelka nevypýta, tak idem už zbalená do pôrodnice...
@mirka121212 ano
@scertynejsouzerty A mozem sa opytat, kedy ti ho naplanovali? Ja som totiz 38tt+2, tak som myslela, ze uz by sa to malo planovat. Neviem, mozno som paranoidna, ale stale mam pocit, ze na poradni je vzdy vsetko take sup sup sup a rychlo prec.
@mirka121212 presne na termin. Tebe sa mozno este pretočí, ked uz bolo hlavkou dole. U nas je takto odzaciatku.
@scertynajsouzerty Dakujem za info. Budem teda cakat, aj tak nic ine nezmozem.
@mirka121212 to hej, neboj sa nic.. bude dobre. Do terminu este mas chvilku cas.. aj tak si myslim, ze ked nie su nejake komplikacie, tak babatku je najlepsie v brusku az dokonca 🙂 tak nemas kam ponahlat.
@pibza Dakujem velmi pekne 🙂

@rica1 ale gratulujem k drobcekovi 🙂 hlavna vec, ze uz je to za tebou, ja som myslela ze samotny ten rez je raz dva, to hojenie potom verim, ze musi poriadne boliet. Ale co by sme pre nase detuchy nevydrzali, nie? Obom vela zdravicka zelam :-*