icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

ewisam
13. nov 2016

@sophina podareni su, fesaci

juriva
13. nov 2016

@ewisam ahoj vôbec nič nepovedali...mne sa tie prsia ani nenaplnili....čo môžem...hm.
Je mi to ľúto:(
Ale dcéra je spokojná aj s umelým. Len mi to príde luto

pibza
13. nov 2016

Baby, ráno vyvolávacka. Desne sa bojím.

ewisam
13. nov 2016

@juriva Takze ti asi bez problemov dali pre nu mlieko... no jedine co mozem poradit, je skusit prikladat, mozno sa este rozbehne, ale je to na dlhe trate. Netrap sa, mozno pri dalsich detoch sa to rozbehne 🙂

rica1
13. nov 2016

@juriva a ani nejake doplnky stravy si neskúšala? mne sa npr prsia tiež neplnili baby v porodnici to mali tak že sa proste rano zobudili a prsia tvrdééé , ja som to mala tak že som si maleho stale prikladala a ono sa to postupne spustalo ale nalievanie som necitila až doteraz a maly ma už 11 dni , a ja som ešte v porodnici brala tie doplny stravy na kojenie senovka grecka a benedikt lekarsky, a na odporučanie laktačnej som trochu zvýšila dávku ako je bežné 😀 ale pomohlo, aj pri prvej som to tak brala, ono sa berie z jednej krabičky 3 rano 3 na obed 3 večer a z druhej takisto ale fakt pomohlo a to jedno aj druhe balenie vydrží na tyzden a viac mi nebolo treba mlieko som potom mala stále lebo čim dieta viacej pilo tým sa viacej robilo, a po každom kojení som skusila ešte doodsavat, ale keď sa nedá tak sa nedá a keď je bábo spokojné to je hlavné

rica1
13. nov 2016

@pibza držím palce

juriva
14. nov 2016

@rica1 vies čo.vsetko som skúsila.prikladat odsavat tlačiť stimulovať....proste nič.prazdne.
Ako po menštruácii nebolestive..vzdala som to.su to 2vtyzdne a 3

juriva
14. nov 2016

@rica1 a 3 kvapky....

juriva
14. nov 2016

@ewisam nie;) iné nebudú;)))

slavciatko
14. nov 2016

@pibza vela šťastia 🙂

ewisam
14. nov 2016

@juriva jasneeee,to poznáme 😉

juriva
14. nov 2016

@ewisam mam 37 r som už staršia a cesta k dcére bola dllha a trvala 14 r;)

ewisam
14. nov 2016

@juriva 🙂 neboj, este sa Ti to zalubi a surodenca date... Inak sa velmi tesim, ze ste to nevzdali. Na izbe som mala maminku co cakali na babo 11 rokov a mala 38r a velmi vazne zdravotne problemy a aj tak sa na to dala 🙂 Do 45 stihas aj 3 😀
Dievcata, nech sa vam dari...

mirka121212
14. nov 2016

@pibza Tak ako po tej vyvolavacke?

juriva
14. nov 2016

@ewisam No my sme čakali 14 r.ale stalo to za to.a zdravotné ťažké boli..m.ach jaj.
Ďakujeme.sj vám veľa zdravia;)

kubkovamama
15. nov 2016

@juriva ahoj..kukni na mojalekaren.sk pripravok na tvorbu mliekam neviem presne nazov- Motherlove ci tak nejak. Ja kojim,ale kamaratka to mala a pomohlo+stale prikladat nech cumle a cumle,su aj mamicky co sa rozkojili po mesiaci napr.kvoli chorobe.A ked to skratka nepojde netrap sa tym.

juriva
15. nov 2016

@kubkovamama vieš čo..Robím všetko.uz mi prišla na to,ze však z flasky to ide ľahko.
Užívam a pijem čaje....No dnes ani 2kvapky

pibza
15. nov 2016

Prešla som si peklom a stále prechádzam, ale pre ňu to vydržím. Celých 9 mesiacov som netušila, že pod srdcom nosím dievčatko. Nádherný dar. Ahoj vám posiela Nastasia Ivánková 14.11.2016 🙂

ewisam
15. nov 2016

@pibza gratulka 😉 dievcence, nech ste zdrave a nech sa vam dari

pibza
15. nov 2016

@ewisam ďakujem 🙂

mirka121212
15. nov 2016

@pibza Tak to mas konecne za sebou, gratulujem. Skore zotavenie.

rica1
15. nov 2016

@pibza zo srdca gratulujem, ale pri tých slovách prešla som si peklo ma zamrazilo, tak skoré zotavenie a veľa zdravíčka prajem

mirka121212
15. nov 2016

Dievcata ostala tu este nejaka cakatelka, ako ja? Termin mam pozajtra a nic, ani tuk. Uz zacinam trosku stresovat.

pibza
16. nov 2016

@rica1 vies co, ha som bola psychicky na dne a včera som ešte dosť hraničila s depresiou. Je ine mať kontrakcie pozvoľna nabiehajúce a iné mať ich 18 hod 1-2 min intervaloch. Po 14 hod počuť, stále na 1 prst. A potom keď už bojujes z posledných síl, slová akútna sekcia, ide o minúty. Má kovy? Kašlať na kovy okamžite rezať. A ja plac plač plac. Skoro sme to nedali. Manžel na chodbe zruteny. Mohol nás stratiť obe.

sophina
16. nov 2016

@pibza jejdanenky :/

januskaba
16. nov 2016

@mirka121212 ja sa hlasim...5 dni do TP a uz sa neviem dockat malej...

pibza
16. nov 2016

@sophina neviem čím som si to zaslúžila ale stará sa o mňa od začiatku sám prednosta a aj dnes tu bol a veeeelmi má podporuje. Bolo to hrozné, ale už zabúdam.

lucka_220809
16. nov 2016

@pibza a kde si rodila? nie nahodou v Ruzinove v BA? Sa mi nieco mari... bo tam je vyborny prednosta teraz. A mala si zazmluvneneho lekara ci nie?

pibza
16. nov 2016

@lucka_220809 áno 🙂 nemala som zazmluvneneho. Ale môj lekár prišiel, keď sa mu oznámilo že rodim, a šiel za prednostom a požiadal ho nech ma odrodi. Úplne som bola v šoku aká starostlivosť.

lucka_220809
16. nov 2016

@pibza fiha, tak to je super. A kto bol tvoj lekar? Ja idem tiez do Ruzinova rodit... inac by som prednostu brala vsetkymi desiatimi :D Ale svojho som si zazmluvnila, je tiez vyborny a verim, ze to zvladneme...
teraz uz mas malinku pri sebe?