Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Baby, ráno vyvolávacka. Desne sa bojím.
@juriva a ani nejake doplnky stravy si neskúšala? mne sa npr prsia tiež neplnili baby v porodnici to mali tak že sa proste rano zobudili a prsia tvrdééé , ja som to mala tak že som si maleho stale prikladala a ono sa to postupne spustalo ale nalievanie som necitila až doteraz a maly ma už 11 dni , a ja som ešte v porodnici brala tie doplny stravy na kojenie senovka grecka a benedikt lekarsky, a na odporučanie laktačnej som trochu zvýšila dávku ako je bežné 😀 ale pomohlo, aj pri prvej som to tak brala, ono sa berie z jednej krabičky 3 rano 3 na obed 3 večer a z druhej takisto ale fakt pomohlo a to jedno aj druhe balenie vydrží na tyzden a viac mi nebolo treba mlieko som potom mala stále lebo čim dieta viacej pilo tým sa viacej robilo, a po každom kojení som skusila ešte doodsavat, ale keď sa nedá tak sa nedá a keď je bábo spokojné to je hlavné
@pibza vela šťastia 🙂
@pibza Tak ako po tej vyvolavacke?
@juriva ahoj..kukni na mojalekaren.sk pripravok na tvorbu mliekam neviem presne nazov- Motherlove ci tak nejak. Ja kojim,ale kamaratka to mala a pomohlo+stale prikladat nech cumle a cumle,su aj mamicky co sa rozkojili po mesiaci napr.kvoli chorobe.A ked to skratka nepojde netrap sa tym.
@kubkovamama vieš čo..Robím všetko.uz mi prišla na to,ze však z flasky to ide ľahko.
Užívam a pijem čaje....No dnes ani 2kvapky
Prešla som si peklom a stále prechádzam, ale pre ňu to vydržím. Celých 9 mesiacov som netušila, že pod srdcom nosím dievčatko. Nádherný dar. Ahoj vám posiela Nastasia Ivánková 14.11.2016 🙂
@pibza Tak to mas konecne za sebou, gratulujem. Skore zotavenie.
Dievcata ostala tu este nejaka cakatelka, ako ja? Termin mam pozajtra a nic, ani tuk. Uz zacinam trosku stresovat.
@rica1 vies co, ha som bola psychicky na dne a včera som ešte dosť hraničila s depresiou. Je ine mať kontrakcie pozvoľna nabiehajúce a iné mať ich 18 hod 1-2 min intervaloch. Po 14 hod počuť, stále na 1 prst. A potom keď už bojujes z posledných síl, slová akútna sekcia, ide o minúty. Má kovy? Kašlať na kovy okamžite rezať. A ja plac plač plac. Skoro sme to nedali. Manžel na chodbe zruteny. Mohol nás stratiť obe.
@mirka121212 ja sa hlasim...5 dni do TP a uz sa neviem dockat malej...
@pibza a kde si rodila? nie nahodou v Ruzinove v BA? Sa mi nieco mari... bo tam je vyborny prednosta teraz. A mala si zazmluvneneho lekara ci nie?
@lucka_220809 áno 🙂 nemala som zazmluvneneho. Ale môj lekár prišiel, keď sa mu oznámilo že rodim, a šiel za prednostom a požiadal ho nech ma odrodi. Úplne som bola v šoku aká starostlivosť.
@pibza fiha, tak to je super. A kto bol tvoj lekar? Ja idem tiez do Ruzinova rodit... inac by som prednostu brala vsetkymi desiatimi :D Ale svojho som si zazmluvnila, je tiez vyborny a verim, ze to zvladneme...
teraz uz mas malinku pri sebe?

@sophina podareni su, fesaci