Termín pôrodu október 2014
Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂
@moonlightflower dopodrobna mi gyn.vysvetlila, preco sa po prvej sekcii odporuca aj druha. a k tomu dodala poznamku, ze hlavne v nasom meste to takto funguje. tak neviem ci tlacit na pilu alebo mat porod v presne urceny cas.. uvidime ako sa bude cele tehotenstvo vyvijat 😕
@majka99999 tiez mam par veci po malej ale teraz budem mat brucho v inej - letnej -sezone takze sa snazim pripravit sa a uz obzeram kde je co.. navyse chodim doroboty (v prvom tehu somnerobila) .. ale vdaka,pri najblizsom vylete do velkomesta pozriem spominane obchody 😉
Ahojte dievčatá, možem sa k vám pridať? dnes som dostala tehu knižku s terminom porodu 6. oktobra... a tak by som sa k vam chcela pridať... možem?
@ladysparky no vlastne tiez mam viacej teplych veci, rodila som zaciatkom juna, tak budem musiet prikupit, ale teraz asi v obchodoch toho vela nebude. Hoci pre deticky som uz kratase a tricka videla. A skor su elegantnejsie, kedze sa som vtedy chodila do prace. Do pieskoviska nevhodne. Tento rok to vyzera, ze v kratasoch uz od aprila. 😀
Baby, ktoré nie ste v súkromke a chcete byť, píšte 😵
Ja mam termin 26 oktobra.pridavam sa.uz vam aj rastie brusko?a zle vam nebyva?
@ladysparky moj syn mal tiež 4kg takže som šla tak isto akútne na sekciu...tiež mám túžbu rodiť prirodzene, ale ja sa bojím kebo druhé dieťa bude určite tiež veľké tak si neviem prdstaviť ak by sa malo niečo skomplikovať...ináč nchceš do súkromky?
@atreyu ved prave, aby sa predislo komplikaciam, tak pristanem na cisarsky.. hadat sa s doktormi nebudem 🙂 myslela som, ze uz som v sukromke.. ako to zistim? ak nie som, pridaj ma prosim, dakujem 😵
@majka99999 tak som v sekaci kupila kratase na gumu za 3eura.. moze prist teplo, lebo mi uz dlhe gate zacinaju byt fakt tesne 😀
@smoklik07 ano, brucho rastie, ale mam pocit ze tam, kde je zaludok 😀 ale jasne, citit aj na spodnej casti brucha a tiez sa aj stehna zvacsili.. o hrudniku ani nehovorim, kokos, radost pozerat sa 😅 😅 😅
@moonlightflower uz som pocula take, ze oktobrove deti su splodene na silvestrovskej party 😀
ako je to s vami mamicky? planovali ste, ci sa pritrafilo?
my sme zacali miesit az 5.1., planovane.. cinsky kalendar plodnosti predpoveda chlapca, tak sme to chceli skusit 😉
No ja zatial citim spodok brucha.ale sa my to zda nejak skoro a pri prvom my brusko islo az v 4 mesiaci.my sme planovali babo.a celkom rychlo sa to podarilo.a mam taky pocit ako keby som citila pohyby aj ked v 9tt je to
Je to nepravdepodobne ale preco mam taky pocit,netusim.
@ladysparky Nám sa podarilo neskôr, ale Silvester tomu určite dopomohol 😀
Naše bábo je prekvapko, ale keď sa na to spätne pozerám, schyľovalo sa k tomu už dávnejšie 🙂 Dostala ma mamka, keď som už mala také malé podozrenie, že sa niečo deje, z ničoho nič sa ma pýtala, či nie som náhodou tehotná...a ja zo srandy, že hej...tak začala tancovať tanec radosti 😀 Povedala som, nech prestane, lebo to privolá no a asi týždeň na to som videla ukážkové dve čiarky 🙂 Asi je bosorka 🙂
Podľa tej tabuľky by to malo byť dievčatko a aj mám taký pocit, že bude, ale hlavne nech je zdravé.
@smoklik07 ja tiež už nejaký čas cítim spodok brucha a to má bábätko len 8 týždňov. tiež sa mi to zdá skoro, brucho mi narástlo tak o 4cm (nie, nie je to z jedla). Teším sa, že bude leto a môžem nosiť voľné šaty, lebo naobliekať sa v zime mi dá zabrať aj bez brušina 🙂 Niektoré ženy vraj vyzerajú ako tehotné hneď od začiatku.
@ladysparky my sme sa snazili od septembra, ale asi sme to celkom neodhadli, mavala som dst neskoro ovulaciu. Posledna MS 7.1., ale babo je o 2 tyzdne mensie, asi sme ho spravili 1.2., inac si to neviem vysvetlit. 😀 takze este ani neviem termin. Na zaciatku aprila mam poradnu, ze tam mi ho poriadne pomeria.
Inac, mne je zle cely den, akoby kamen na zaludku, aj s malym som to mala. Najem sa, zle, nenajem sa, zle. Uz nosim tehotenske rifle a teplaky, lebo ma zacali tlacit na pase.
Cinsky kalendar mi nepomoze, ja aj malinky nevychadzame, ja som mala byt chlapcek a on dievcatko. 😀 Navyse neviem presny cas splodenia a cinsky novy rok vychadza tento rok na 31.1., cize zalezi ci januar alebo februar. 😝 Ale dufam, ze chlapcek bude zase.
@atreyu aj mna mozes pridat, zatial termin 14.10., ale bude neskor, lebo babo je mensie. 🙂
No bala som sa aj ja ze je to nejak skoro.bolo my dva tyzdne zle a 4kg dole takze tiez to neni z jedla.som sa zl lakla aby tam neboli dve ked tak skoro rastiem.na sono idem 28 marca tak sa neviem dockat.
Tiez sa tesim na leto a behat s bruskom v satockach.tesim
@ladysparky @majka99999 ste tam 🙂 hore fórum, pod tým súkromné diskusie, októbrovky 2014
@atreyu a zvyšok čo? 😲
ahojte babenky tak ja mam termin na 7.10.2014....mame niektora spolocný termin?
@moonlightflower treba požiadať...ja nekontrolujem či je v súkromke každá baba, ktorá tu niečo napíše...
@ladysparky ahoj..ako si to pocitala co budes mat?
@atreyu ďakujem, ešte to tu nepoznám
@majka99999 drzim palce nech sa podari chlapcek 🙂
my mame prve dievcatko, a chlapca by sme chceli do paru. ale kurnik vobec by nam nevadilo keby bola aj druha baba 😀 😀 manzel vymyslel, ze si nedajme povedat pohlavie 😅 😅 slubila som, ze to skusime, som na to psychicky pripravena.. ale vydrzim to este 6 mesiacov nevediet??????
vytiahla som aj ja tehu rifle, ale som sa na sebe rehotala 😀 bola som v nich stratena, obrovske velke suuuuu 😀 kupovala som ich ked som bola v 6mesiaci a to som uz mala dobrych +15kg
@smoklik07 mne bolo zle skoro 2 mesiace, ale kila isli hore, nie dole.. kazdu nevolnost som zajedala. a teraz tak aj vyzem... uz mi nebyva zle. ale jest mi chuti rovnako, zaludok sa pekne roztiahol 😔
prave inak pozeram bazar tuto na MK, tiez hladam saty, ved uz sa nam krasne otepluje 😵
@atreyu dakujem za pridanie 🙂
@kinderko21577 daj do google vyhladat cinsky kalendar plodnosti, najdi si obrazok.. ked sa nebude darit, poslem ti do spravy - neviem ci tu mozem vkladat linky
mimochodom, krasny prvy jarny den prajem 😎 vcera sme oslavili 4te narodeniny nasej papulky a 3tie vyrocie sobasa, tak som super naladena 😅
ahoj, tiež sa hlásim, termín 25.10. poprosím do súkromnky. díky. Maja

@ladysparky ja mam nejake nohavice po malom, dnes som si dala, uz ma tlacili na pase. Najviac veci mam z C&A. Aj HM maju veci pre tehotne. Potom mozno mate taky obchod v meste, ja som kupila aj tam.