Termín pôrodu október 2014
Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂
@ladysparky oktobrovky 2014 su sukromka, nie?
@ladysparky inac to vyzera, ze pomaly mozem vytiahnut satocky, och, zase si treba poctivo holit nohy. 😀
@majka99999 zda sa mi vsak, ze aj baby zo sukromky pisu do verejnej skupiny.. no nevadi, budem sledovat obe 😀
prave riesim saty z bazaru, juuuj uz sa tesim na tehu oblecko.. no tie nohy holit a robis si pedi bude s bruchom riadna makacka 😵
Moje nevolnosti su take ze aj z vody vracam.a jedlo ani citit,uz by to mohlo aj prestat.
@ladysparky aj ja pisem aj aj. 😉
Nastastie mam velke prsia, takze satocky aj tricka su mi dobre ci som tehotna alebo nie. 😝 Ideme na vikend k nasim, tam je taky fajny obchod, mozno si nieco dokupim.
@majka99999 to je kde, v ktorom meste? 😉
@smoklik07 jeminenku 😲 v ktorom si tt? neukazuje to pri tvojom mene...
@ladysparky v LV. Krasne pocasie bude, tesim sa, ako pojdeme do zahrady, maly bude nadseny.
Som v 9tt a takto my je od 7tt.a preco neukazuje ako to spravim
Takto my bolo aj pri prvom do 4mesiaca.
@smoklik07 tak uz len vydrzat zobar dalsich tyzdnov a bude dobre 🙂
musis ist do svojho profilu a nastavit si termin porodu, potom to bude ukazovat
Ahojte, rada by som sa k vam pridala do sukromky, TP mam 31.10.
Aho dobre hned si to spravim.no nic ine my neostava.
ahojte, som v 11tt mozte si ma prosim pridat do sukromky? dakujem 🙂
ahojte, mohli by ste ma pridať do súkromky? TP máme 6. 10. 2014 😵 Ďakujem
@maminkaaa2007 ahoj..cakas babo ako aj ja.
Ahojte. Rada by som sa pridala do súkromky. Pomôžete mi s tým? Ďakujem krásne! 🙂
@tramore ahoj, zaujal ma tvoj nick. nezijes nahodou v tramore? 🙂
Ahojte patrím k vám termín mám 15.10 pridate má súkromnej témy?
@ladysparky Ahoj, nie nežijem, ale rada som chodievala pozerať na Atlantik... Pred 6 rokmi som žila vo Waterforde. 😉 Si aj teraz v Írsku? Mohla by som ťa poprosiť o pridanie do súkromky? Ďakujem.
@tramore 🙂 pred troma rokmi sme sa vratili z Irska, vo waterforde sme zili 2 roky 😎 a vylety do Tramoru som zboznovala 😵 oooooch, chyba mi to kurnik.......
nie je sanca ze by sme sa poznali? od r. 2007 sme byvali na Penrose Lane, nedaleko slov.rest. a obchodu.
do sukromky by som ta rada pridala, ale to asi len adrmin ma dovolene.. napis uzivatelke atreyu (najdes ju na zaciatku predchadzajucej strany)
@ladysparky To je náhodička! 🙂 Ale asi sa nepoznáme. Všimla som si, že si z Nových Zámkov a nepoznala som tam nikoho z NZ. Skôr to boli ľudia z východu a okolia Bystrice. Ale oni bývali na Ferrybanku. My sme bývali na Cleaboy Road - Ashley court. Smerom na industrial park... Tak som rada, že máme rovnakú "srdcovku" a asi aj podobné spomienky na staré dobré Írsko. Peoples park moc chýba! =) Ďakujem ti za láskavosť ladysparky, skúsim teda poprosiť atreyu o to pridanie. V každom prípade sa držkaj a veľa, veľa radosti!
Dievčatá, je tu niekto z Čadce???
@tramore cauko, v tej casti som veru nikoho nepoznala..som rada ze sme sa tu stretli 🙂 vo waterforde som si odrodila svoje prve dieta, s radostou by som tam isla znova, ked pocuvam aky je tu na sr pristup 😔 manzel dokonca vtipkuje (alebo to mysli vazne?!) ze odideme mesiac-dva pred terminom porodu a tam pride na svet aj druhe bejby..no na to sa necitim uz.. niekde ale v kutiku duse dufam, ze tam niekedy odideme zit (alebo aspon podovolenkovat) 😵
kedy mas termin porodu? nastav si v profile.. prajem prijemne tehulkovanie 😎
Dievcence uz vam je vidiet brusko? Mna sa uz kamaratka pytala, ci som tehotn, uz mi vytrca a som z toho v soku, lebo som 10T a pri starsej dcerke to bolo vidiet niekde az okolo 15-16T.... asi budem slon🙂

preco su vytvorene dve skupiny - termin porodu oktober 2014 a oktobrovky 2014???
kam mam teraz prispievat? 😲