icon

Termín pôrodu október 2014

duratlicka
20. jan 2014

Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂

duratlicka
autor
23. jan 2014

@lenusiknr Kazdy novy cyklus sa rata od 1. dna menstruacie🙂

duratlicka
autor
23. jan 2014

Tak dnes 14dpo konecne normalna ciarka.Nejde mi pridat foto☹ To som 43.dc podla ms.

duratlicka
autor
23. jan 2014

Foto

lenusiknr
23. jan 2014

@duratlicka dakujem za odpoved. dnes som si robila dalsi testik a vysli dve ciarky🙂rozmyslam, ze sa objednam k gyn. skor sak do 5.02. nevydrzim.... :( ty ides k doktorovi v pondelok?

sevilia
23. jan 2014

ahojte 🙂, dufam ze patrim medzi vas, podla PM by termin mal byt 5.10.14... Davam fotku testiku, 13dpo, snad sa netesim priskoro. v septembri som mala MA :(((, dufam ze bude uz len dobre

duratlicka
autor
23. jan 2014

@lenusiknr Pojdem az v pondelok,aby tam aj dr nieco videla,lebo v minulom tehu som isla hned na druhy den po pozit. teste a nic este nebolo vidno,tak o tyzden znova a o 2 tyzdne srdiecko,odbery a knizka.Usetrim 1 cestu🙂

duratlicka
autor
23. jan 2014

@sevilia Blahozelam🙂Kedy chces ist k dr?

angels882
23. jan 2014

ahojte tak dnes sa mi zjavila do troch minut slaba ciarka uz nie duch tak hadam bude silniet

sevilia
23. jan 2014

dakujem, aj ja tebe 🙂. no volala som ze sa chcem objednat a sestricka mi povedala ze hned zajtra, tak rano idem. mohla som aj dlhsie vydrzat, ale po tom MA na kontrole mi povedal, ze mam prist hned ako najdem pozitivny test, tak uvidime.

angels882
23. jan 2014

@sevilia držím palce nech je všetko v poriadku ja pockam este do tej mrchy dufam ze nedojde

sevilia
23. jan 2014

@angels882 urcite bude ;)

strihalka
23. jan 2014

Ahojte.....tisko se k Vam pridavam...zacatek sme meli trochu divoky, menzes dorazil pote odesel a nastoupili krasne carky na testu...Dnes jsme boli u dr, na sono nic nevidno(neni divu takto skoro), ale mame v labaku krvickum tak zitra volam na vysledky..🙂 drzme si palecky nech to dotahneme do uspesneho konce a uzijeme si krasne bruskate leto 🙂

strihalka
23. jan 2014

A termin nam vychazi na 3.10.2014
Privitala bych soukromou skupinku 🙂

duratlicka
autor
24. jan 2014

@strihalka Sukromka by bola super,len sa mi to zdalo skoro,kedze este ani 1 z nas nema tehu potvrdene lekarom.Potom tam budeme mat 20 bab,ktore nakoniec tehu nie su a ani nepisu a bude po sukromi😀
Dobre,ze hovoris,ze este nic nebolo vidno.Pojdem teda az v pondelok a snad uz bude bublinka🙂
Ze super leto😀 Ziadne kupanie,tancovanie,korculovanie...budem vyzerat jak velryba a fucat jak nakladny vlak.Fakt super leto;-D

duratlicka
autor
24. jan 2014

Baby,dojcite niektora este 1. dieta?Nezda sa vam,ze mliecka ubuda?Chcela by som malu dojcit cele tehu a potom obe tandemovo,ale zda sa mi,ze uz tam toho vela nemam☹Tak davam kravickine "mieko" do salocky.

christie12
24. jan 2014

ahojte, ja mam podla MS poslednej termin 1.10, ale moze to byt od 17.9- 15.10 🙂 u lekara som este nebola, chystam sa koncom buduceho tyzdna 🙂

duratlicka
autor
25. jan 2014

@christie12 Mame rovnaky termin plus minus 3 dni🙂

christie12
26. jan 2014

@duratlicka kedy sa chystas k dr?

duratlicka
autor
27. jan 2014

@christie12 Tak som dnes bola u doktorky a bublinku este nebolo vidno☹Ale podla vsetkeho vraj som tehotna (vysoka sliznica maternice,namodraly krcok,makka maternica).Mam prist o tyzden na lacno a uz mi aj vezme krv.Tak je asi zbytocne ist skor ako 21. den po ovulacii (a oplodneni).

christie12
27. jan 2014

@duratlicka a kolko si DPO? uz ti meska ms? ja som dnes 20 DPO, vychadza mi to 4+5 a rozmyslam, ze pojdem k dr. najskor buduci tyzden..6+1 by uz mohlo byt vidno teoreticky aj srdiecko 🙂

duratlicka
autor
27. jan 2014

@christie12 Ja som 17. alebo 18.dpo. Mam prist o tyzden a uz mi vezme aj krv.

christie12
27. jan 2014

@duratlicka takze sme zhruba rovnako 🙂 drzim palce na buduci tyzden, daj vediet ako si dopadla 🙂 a netestikujes uz?

duratlicka
autor
27. jan 2014

@christie12 Vcera som poslednykrat, uz bola ciarka skoro rovnako syta a rychlejsie ako kontrolna, tak uz skoda penazi🙂

christie12
27. jan 2014

@duratlicka tak uz len nech je vsetko ako ma a uvidime co najskor bijuce srdiecko 🙂

lenusiknr
28. jan 2014

ahojte dievcata, ja som dnes volala gyn., ci ma zoberie tento tyzden a povedal mi, ze este by nic nevidel ze mam teda prist buducu stredu.... som taka nedockava, by som uz chcela vidiet a pocut bit srdiecko🙂

duratlicka
autor
28. jan 2014

@lenusiknr Tato doba od pozitivneho testu po srdiecko je najhorsia.Uz ked tam tu blikajucu bodku clovek vidi,uz je spokojny🙂A sono v 10.tyzdni je genialne,to je uz hotovy clovek,ale este sa zmesti na obrazovku🙂

sevilia
29. jan 2014

@duratlicka uz som bola u doktora 2x 🙂, termin podla kalkulacky by mal byt 5.10.14. 13dpo som hcg mala 87, co sa mu nevidelo, no uz teraz 28. ho bolo 720 hcg a uz bolo aj bodku vidno. v piatok dalsie sono, uz chce nejake struktury embryjka vidiet, tak uvidime. Nechcem sa tesit velmi dopredu, ako pred polrokom, co zial skoncilo tym MA, ale verim ze teraz to bude dobre. Ty si na kedy objednana?

sevilia
29. jan 2014

@duratlicka teraz pozeram, ze sme mali ovu asi rovnako, ja 11.1. 🙂 rano pozit ovu test, poobede zvysena BT, tak mi to sedi aj u teba, dnes 29.1. som vlastne 18dpo. a PM 29.12. idkedy som brala inofolic, ovu som mavala vzdy 13-14. den cyklu...

duratlicka
autor
30. jan 2014

@sevilia Ja som mala ovu 9. alebo 10.1. Sledujem si hlien a polohu krcka a 29.bol vrchol a vecer som mala aj bolesti v podbrusku.Bol to 29. dc,myslela som,ze pride ms a to bola este len ovulka.Nastastie mi dr veri,inak by ma uz hnala do nemocky s "mimomaternicovym".Ked som povedala,ze dojcim;tak jej to bolo jasne,ze ms chodi ako chce a ovu tiez. Dufam,ze mi upravi termin porodu podla sona,inak ma budu nutit rodit v 37.tt:-(

duratlicka
autor
30. jan 2014

@sevilia Na kontrolne sono idem v pondelok a uz mi spravi aj odbery.Teoreticky by uz mohlo byt vidno aj srdiecko.Uvidime,minule tehu som tam bola 3x,kym ho bolo vidno.