icon

Termín pôrodu október 2014

duratlicka
20. jan 2014

Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂

sevilia
30. jan 2014

@duratlicka a od kedy je vidno srdiecko? ja som myslela ze az okolo konca 6tt. Ja idem zajtra, som zvedava, co sa dozviem... Vzdy sa tam tak tesim a zaroven aj obavam...

leishmania
30. jan 2014

ahojte dufam, ze sa k vam pridam...za par dni zacnem testovat 🙂
@duratlicka ja uz nekojim, v januari sme skoncili, ale keby mam 2 rocneho asi by som to nechala tak volne plynut, ci bude mlieko, ake ti to bude prijemne ci ta bradavky nebudu moc boliet...

mici111
30. jan 2014

kocky, taka mozno blba otazka...robila som tehu test, strasne ma bolia prsia a bradavky, tak pre istotu..nebola vidno ziadna ciarka, ale ked sa ususil ten test, tak tam ta druha ciarka presvitala...co myslite????

leishmania
30. jan 2014

@mici111 ja by som pocitala ja tu po uschnuti 🙂 hlavne ak meska

pe3nka
30. jan 2014

@leishmania Ahoj, kedy si mala poslednu MS? Ja uz sa tiež chystam na testovanie... ja som mala 11.1. ale mam 23.dnovy cyklus a dalsia mrcha by mala byt 3.2. mysliš ze uz by som mohla skusit test... som uuuuplnu novacik... doteraz sme vobec dietatko neplanovali. 🙂 ďakujem za radu..

leishmania
30. jan 2014

@pe3nka ja som mala 10.1 ale chcem pockat este, lebo ked s tym zacnem potom uz kazdy den by som kym by sa neobjavilo 🙂 asi by som mala az o tyzden zacat ale neviem ci vyzdrzim

duratlicka
autor
30. jan 2014

@mici111 Mne to tak spravilo 9.den po oplodneni,ze duch sa ukazal az ked som to isla vyhodit.Na druhy den uz to bolo do 10 min.Ale normalna ciarka bola az cca 13.dpo.

duratlicka
autor
30. jan 2014

Vajicko sa uhniezduje 6. - 12.den po oplodneni,skor ako nejaky 10.den je to zbytocne.

dudulik1986
30. jan 2014

baby poradte posleduMT som mala.27.12.2013 a stale nic test pozitiv dnes som bola u dokiho a nevidel nic preco bojim sa ze to bude mimomaternicove...

pe3nka
30. jan 2014

@leishmania ja uz som mala dnes auto nasmerovane do lekarne ale odolala som lebo keby ho mam doma uz nevydrzim 😀 a mas aj nejake priznaky? Mna asi tak 3-4 dni dozadu zacali boliet prsia ale inak vobec nic, kava mi chuti stale rovnako... 🙂 a mozno este castejsie chodim cikat... uvidime.. drzim nam obom palce... 😎

lagunasa
30. jan 2014

ahojte baby. tak sa k vam pridavam. podla kalkulacky by som mala mat termin porodu 10.10. 🙂 pekny termin, ze? dnes mi konci 4tt a som 14.dpo 🙂 . k doktorovi idem az na valentina, teraz by tam aj tak este nic nevidel a krv mi vraj brat nebudu, ked som tam volala a pytala sa na to. takze si pockam a zatial budem testovat 🙂

lagunasa
30. jan 2014

inac, priznaky nemam ziadne, akurat asi ked sa embrio uhniezdovalo tak som mala zvysenu telesnu teplotu 1,5 dna. teraz uz mi neni nic, akurat ze ma STRASNE naduva!!!!!! nemozem pomali nic zjest po com by ma nenaduvalo. a obcas ma zaboli podbrusko ale len malo a obcas. a vcera a predvcerom ma strasne smadilo, stale som pila vodu....

janzde
30. jan 2014

ahojte, tak zatial nesmelo sa k vam pridavam 🙂 vcera som si robila test, hned sa ukazali dve ciarocky, termin mi ukazuje na 2.10. doma mam uz 7,5 mesacneho drobca 😀

pe3nka
30. jan 2014

@lagunasa držim palčeky a tešim sa s tebou... 🙂 tiez prve??

duratlicka
autor
31. jan 2014

@janzde Fiha,to budes mat riadne divoke,taky maly vekovy rozdiel😀

duratlicka
autor
31. jan 2014

@dudulik1986 Uz si niekedy mala mimomaternicove?Ak nie,tak sa neboj zbytocne,mozno si otehotnela neskor ako 14.dc.Ja som mala ms 12.12. a v pondelok ho este nebolo vidno,pretoze som otehotnela 29.dc.Takze som bola vlastne len v 5.tyzdni.V pondelok idem na kontrolne sono.

duratlicka
autor
31. jan 2014

@lagunasa Aj mna hrozne naduvalo,ale uz je to lepsie.Ja som rada,ze zatial nezvraciam.

lagunasa
31. jan 2014

@pe3nka hej. dakujem.
@duratlicka ano? som myslela ze nadufanie naptri k priznakom.

janzde
31. jan 2014

@duratlicka Tak to ano, myslim, ze prvy rok bude najvacsi zaberak... ale myslim, ze snad to zvladneme v pohode a bez ujmy na zdravi 😀 a este k tomu sa zhruba v lete, na jesen budeme stahovat do domu 😀 ale my sme to takto s manzelikom chceli... toto je planovane tehotenstvo, nie je to "nahoda" 🙂 len dufam, ze vsetko dobre dopadne, bo prve tehotenstvo mi nedopadlo dobre... 😢

dudulik1986
31. jan 2014

@duratlicka aj dnes som robila test a boli tam dve ciarky tak dufam ze to uz bude v stredu vidno trzte palcekyy

duratlicka
autor
31. jan 2014

Baby, ja som v bolestiach uz 2. den,myslela som,ze je to zo zubu,dal mi tam dnes vlozku,ale uz to boli znova.Ci to nie je zapal ucha.Budem musiet ist na pohotovost vecer☹

lagunasa
31. jan 2014

tak som zistila, ze odber krvi na HCG si mozem dat spravit aj ja, bez dr. v labaku ako samoplatca. tak ked tam v pondelok na cenniku nebude brutalna palka, tak si to tam necham zobrat a v stredu tiez a budem si ista. dufam, ze mi budu vediet povedat vysledok este v ten den.

majka_3
31. jan 2014

zalozena sukromna skupina...ak ste tehulky podte knam 🙂

pe3nka
1. feb 2014

@lagunasa ja už som včera testovala.. a zatiaľ negativne... ☹ ale tak upokojujem sa tym ze este mozno stalw skoro... skusim v pondelok ak dovtedy nedostanem mrchu..ty ako? Neskusala si este?

leishmania
1. feb 2014

@pe3nka zatial bez priznakov , uz som nevydrzala a otestovala uz vcera a dnes vcera duch a dnes slaba ciarka 🙂

leishmania
1. feb 2014

@pe3nka pri min tehotenstve som mala neskoro obulaciu a pozitivny test az po ocakavanej menstruacii

leishmania
1. feb 2014

@majka_3 pridas ma tam prosim

lagunasa
1. feb 2014

@pe3nka tak mozno je este naozaj skoro. uvidis v pondelok.

pe3nka
1. feb 2014

@leishmania super, tak ty sa uz mozes pomalicky vytesovat.. 😉 a aky test si mala ja Pepino ale ten kazetovy.. dnes som si kupila Mamatest ale pockam a ak do pondelku nedostanem tak skusim z ranneho mocu..

pe3nka
1. feb 2014

@lagunasa v to stale dufam... 😉 ale musim sa uvolnit a proste na to prestat mysliet.. nejako uz len bude.. 🙂