Termín pôrodu október 2014
Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂
Ahojte žienky, budúce maminky.....ponúkam Vám darčekovú poukážku na odber pupočníkovej krvi v hodnote 80 eur, platná do 21.10. rýýýchlo sa ozvite, ak máte v najbližšej dobe termín.....mne ho zaslali na záklde toho, že sme obidvom detičkám dali uskladniť pupočníkovú krv 🙂
tak 5.10.- den po termine sa nam narodil nas najvacsi poklad syn Benjaminko :D
Ahojte maminky cakatelky.dnes mi prisiel kupon na odber pupocnikovej krvi platny do 28.10.2014 v sume 80 eur ak ma niektora zaujem napiste mi IP
Tiež mám ten kupón, tak kto má záujem píšte IP 🙂
DARUJEM darčekovú poukážku v hodnote 80 € na odber pupočníkovej krvi (platnosť do 30.10.2014).
Ahoj baby uz to mate za sebou?
@susi201 stale cakame aj ked vobec by som sa nenahnevala, keby to uz prislo.....
susi201 nastastie ano,mne porod vyvolavali.uz nikdy viac ☹ .malinky je v poriadku 🙂 a ja sa zotavujem lebo som sa dotrhala tak bolo aj sitie.pises ze mas problem zo stolicou,ja nemam problem ale prvy krat po porode to stresne bolelo.skus slivkovu stavu.to nieje dobre ze si tak dlho nemala.a akého mas malikeho?,moj je taky mali papkac a cez den spi a v noci buntosi.kojis?
@susi201 sa cudujem ze si mala problem zo stolicou ked ta nezasivali,vecsinou je to problemkvoly stehom,no mna to riadne boli dodnes 😠 .a kojis?ja ano a malého mam neustale na sebe,stale chce papat 😀 ,niekedy mam pocit ze je hladny ale casto grckava tak asi hladny nebude.teraz sa mi na tvaricke vyhadzal a dako nic nepomaha na to a to budeme za par dni krstit.
@susi201 ano skusala som aj imazol a nic,nepomaha.ani sa ti necudujem ja mam dve deti a neviem si predstavit keby mam tri 😀 asi by som ani na wc nesla uz teraz mam problem,mali chce stale papat alebo sa na rukach vyvazat a to uz ma 4600kg 😅 .mali trochu chrci ma soplik inak sme zdravi.a vy?ako si zvykli dcerky na braceka?neziarlia?
@dominikastankova ja som rodila v dolnom kubine ale 24.9
Ano v uplnom poriadku, uz ma 4kg
Ahojte baby , my sme narodený v auguste ... ostali nám doma plienky Happy Bella 2-ky , 2 balenia a s jedného chýba 18ks ... nesadli nám tak sme ich dalej nepoužívali. Nechcete niektorá? Na cene sa dohodneme 🙂
ahojte, ja sa pridávam k téme, ak môžem 🙂
ahojte 🙂 Ja som absolvovala vysetrenie u lekarky pred par dnami, test sme mali na //, tehotenstvo lekarka potvrdila, ale zatial nic neriesila, kedze malo byt v tom case 5+2, ale vraj bola pravdepodobne neskor ovu, tak je to mensie. Dostala som duphaston ,cipky na infekciu, kyselinu listovu a magnezium. Kontrolu budem mat po tyzdni, ale cely cas som nervozna, kedze ma lekarka mierne vylakala rizikom vzhladom na vek (35) . Navyse okrem miernych bolesti v podbrusku a v okoli bradaviek nemam ziadne ine priznaky. (Pred tyzdnom som pre silne bolesti nevedela spavat, teraz je klud a z toho mam strach) :( Mate niektora podobnu skusenost?
Predávam plienky Dada.
Veľkosti:
mini - 78 ks - váha: 3 - 6 kg
midi - 64 ks - váha: 4 - 9 kg
maxi - 54 ks - váha: 7 - 18 kg
junior - 46ks - váha: 15 - 25 kg.
Plienky sú bez chemikálií, z vlastnej skúsenosti na dieťati sú kvalitnejšie ako plienky Pampers a majú zapínanie na suchý zips. Vyrábané sú v Českej republike. Dovoz je možný v rámci Prešova, Košíc, Žiliny a Bratislavy. Cena za 1 balenie je 10,- Eur.

Aj ja mam