icon

Termín pôrodu október 2014

duratlicka
20. jan 2014

Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂

riki1
19. feb 2014

@duratlicka no môj to ešte nepredýchal a asi mu to aj dlho potrvá ,vzhľadom na to ,že už máme 3 a mám tiež dosť rokov a ja sa budem tešiť až keď uvidím na sone srdiečko ,čo bude 27-meho ,inak na najmladšieho meninky 🙂

jarus8
19. feb 2014

@majkuska maly mal sancu na prezitie kvoli tomu paralenu, alebo kvoli krvacaniu?

majkuska
19. feb 2014

@jarus8 hlavne koli krvacaniu pretoze mi praskali cievy rovno nad plodom a krv sa liala cez neho. No a do toho som dostala este tie teploty

gabrish
19. feb 2014

ked som čakala maleho synčeka a bola som prvy krat tehotna taka som bola šťastna a cela paf z toho....stale som sa s bruškom rozpravala,hehe hladkala ho....no bolo to vymodlene dietatko lebo do 28 sa mi nedarilo otehotnieť...a po porode som sa od neho nevedela odlepiť ani na minutku...a to je až dodnes...hrozne som sa nanho ako sa vraví upla...až chorobne🙂) stale len s nim a len s nim,od rana do rana...proste zvykla som si že sme boli stále spolu a že aj sme...spolu zaspavame večer aj po obede,spolu sa blaznime,hrame,spolu sa rano zobudzame,spolu sme stale...a dnes ma normalne ja neviem prečo zasiahol taky pocit...že ja ani neviem či sa na to druhe tešim...vlastne ano tešim sa,ale prečo mam nejake tie blbe pocity?a obavy??bojim sa že ked sa narodí že aj tak budem milovať viac mojho prveho synčeka...že ake to bude ked už bude aj druhe bábo...či nebude žiarliť,ked doteraz bol stredobodom vesmiru len on🙂)alebo čo ak budem stále lipnuť na synovi ktoreho milujem najviac na svete a to druhe nebudem až tak lubiť...??naviše ked to bolo po prvy krat nevedela som do čoho idem...🙂))teraz viem že budem nevyspata už dvojnásobne...ledva som sa dala do kopy po malom🙂) ešte dodnes sa aj 6 krat budí a chce mliečko takže tri roky som poriadne nespala a teraz odznova ....bojim sa že to nezvladnem...psychicky ani fyzicky...vela ženam vraj preplolebo to nezvladali,kamaratke udrelo mlieko do hlavy a chlap ju opustil.....mam take zmiešane pocity...že neviem čo chcem

jarus8
19. feb 2014

@majkuska gratulujem ku machuľke, ja si na svoju ešte stále musím počkať... 🙄

potworka33
19. feb 2014

@duratlicka aj my máme termín 1.10.2014...
poprosila by som do súkromky dnes nám potvrdili termín 😀

potworka33
19. feb 2014

@atreyu poprosila by som do sukromky diky

duratlicka
autor
20. feb 2014

@potworka33 Ake velke bolo babeno?Uz bilo srdiecko,ze?

duratlicka
autor
20. feb 2014

@gabrish Take pocity su asi normalne.Ja mam dcerku 2 roky a 2 mes a ked som ju pred tyzdnom odstavovala a ona tak srdcervuco plakala "miekooo",citila som sa,akoby som ju zradila,podviedla.No asi to nevnimala tak strasne,lebo sa velmi rychlo otriasla a uz od 3. noci spi celu noc😀 Niekedy je ta zavislost nas na detoch vacsia ako ich na nas😀 Vraj sa laska s poctom deti nasobi,ale ja to tak necitim,skor mam pocit,ye ju budem musiet podelit,alebo aspon ten cas a pozornost.

duratlicka
autor
20. feb 2014

@riki1 Ved dcerku mas uz velku,zachvilu sa bude zivit sama a pri 3 detoch sa uz aj 4.naje,nie?;-D

potworka33
20. feb 2014

@duratlicka vecera sme mali problem sa odmerat ale nakoniec sa to nase drobcatko troska ukludnilo lebo len sa vrtelo... a mame 18mm... srdiecko nam krasne boli ako zvon a zistili sem ze sme otehotneli 3 dni pred ocakavanou MS... lebo nas uz doktorka strasila ze asi to bude len neoplodnene vajicko pred tyzdnom ked nebolo vidiet srdiecko lebo podla poslednej MS by sme sa mali narodit uz 16.septembra... tak nam potvrdili termin 1.10. a vravela nam doktorka ze sme krasny a vporiadku tak hadam to tak aj ostane 😀 ty si uz videla srdiecko?

riki1
20. feb 2014

@duratlicka o prachy nejde ,skôr o to či to fyzicky a psychicky zvládneme 🙂 a ja mám des z pôrodu ,aj keď to už mám 3 x natrénované 🙂

riki1
20. feb 2014

@potworka33 určite to bude v poriadku ,ono s tými výpočtami ,riadia sa tabuľkami ,ale napr. ja som mala s prvou dcérou termín 10.9. podľa ms a narodila sa vyvolávaná až 2.10. ,takže som zrejme tiež otehotnela tesne pred termínom ms ,len vtedy ešte neboli také presné ultrazvuky ako teraz ,tak som strávila mesiac ( od termínu ) v nemocnici a stále sa len čakalo ...

snopkulka
20. feb 2014

Čaute baby, ani sa mi veriť nechce, keď som našla túto tému - ja som z októbroviek 2013 😵 😵 takto pred rokom už som zhruba týždeň vedela, že čakáme mimi 😉 držím vám palčeky, hlavne zdravíčko, zdravé silné detičky. Aby ste to úspešne dotiahli až do konca 🙂

duratlicka
autor
20. feb 2014

@potworka33 To musel byt velmi cudny mesiac,lebo ja som mala pm 12.12. a tiez som otehotnela az 29.dc.Podla sona to zatial vyzera na 25.dc.Takze asi porodim este v septembri.Srdiecko bolo az 9+1.

duratlicka
autor
20. feb 2014

@potworka33 A nedojcila si este maleho,ked si otehu?Lebo vtedy ta ovulka chodi,kedy chce.Aj ked ja som tie posledne cykly mala uz ako tak pravidelne 31.-33.dni.

potworka33
20. feb 2014

@duratlicka ja som maleho dojcila iba do 6 mesiacov lebo chodim do skoly do BA a to je od nas 310km tam a nechcela som ho taku dialku brat so sebou a aj ked som mala strasne vela mliecka museli sme prestat.. teraz idem na mgr. blizsie tak budem drobcatko brat so sebou... ale tiez som mavala cyklus tak 32 dni pravidelne...

sjuzn_3
20. feb 2014

ahojte, tak sa sem hlasim aj ja, dnes sme videli srdiecko, termin by som mala mat podla PM 3.10., je to uz moje tretie mimco, druhe oktobrovciatko Aj ked si myslim, ze asi sa vykotula este v septembri, kedze uz druhy synator nevydrzal uplne do konca 🙂 drzim nam palce, nech mame pohodove tehotenstvo, psychicky aj fyzicky ;) A sebe drzim palce, nech je to pre zmenu dievcatko 😎

majka99999
21. feb 2014

@potworka33 aj ja som otehotnela asi az 26 DC, v stredu som mala byt uz 6+1, ale bola len dutinka 4+1. To aj zodpoveda, lebo take uhniezdovacie pichanie v bruchu som mala az tyzden po 26DC.

zuzuliak1981
21. feb 2014

ahojte, pekne tehu oblecko www.newlook.com, kto by nieco chcel objednat, piste sukromnu postu, chcem si len rozdelit postovne (9libier), nie zarobit

duratlicka
autor
21. feb 2014

@zuzuliak1981 Dakujem za tip,su to velmi pekne veci,ale ja sa bojim cokolvek kupovat dopredu,kedze som v minulom tehu mesiace s najvacsim bruskom odlezala zavreta v nemocke a doma☹

zuzuliak1981
21. feb 2014

@duratlicka drzim palceky, nech toto tehu prebehne hladko 😉

shanny
21. feb 2014

@duratlicka Ahoj..noo moj termin je 8.oktober,ak sa nepoponahlame 😀

cucoriedka30
22. feb 2014

Ahoj, zatiaľ sme v začiatku, 5.3. idem na prvú kontrolu, snáď bude všetko v poriadku. Bude to naše druhé, no tešíme sa ako na prvé 🙂
@atreyu Mohla by som poprosiť aj ja do sukromky?dakujem

jarus8
23. feb 2014

Tak konecne dlho ocakavany tyzden, v piatok navsteva lekara a snad uvidim preco mi mrcha meska 3 tyzdne a 5 testov mam pozitivnych. Drzte plce aby bolo vsetko ok. Prave dnesny den sme s predchadzajucim babom neprekonali...

sjuzn_3
23. feb 2014

@cucoriedka, jarus, drzim vam palce 😉 my mame tiez jednu smutnu skusenost. A hoci sme teraz uz cca v 9tt a videli sme srdiecko, nechavame si to stale skor ako tajomstvo Ani detom nepovieme, az ked skonci prvy trimester a NT ultrazvuk bude ok. Uz sme opatrni. Medzi prvym a druhym tehu som mala MA, takze aj druhe som si zacala vychutnavat asi az po polovicke, ked morfologicke sono bolo uplne ok.

sunshine85
24. feb 2014

ahojte, chcem sa spytat, ze kedy je najvhodnejsi cas ist k mudr, mam pozitivny tehutest a dnes je uz 39DC, posledna MS bola 17.1.? Mam este pockat radsej do buduceho tyzdna? Inak potom aj mne to bude vychadzat tusim na oktober 😉

stascha
24. feb 2014

Tak dievčatá zajtra idem končnek dr. ak bude všetko OK rada sa pridám k Vám do skupiny. Podľa poslednej MS by sme mali byť 6tt+5, ale necháme sa zajtra prekvapiť. Na prvú dceru sme čakali dlhých 7 rokov po všetkých možných a nemožných vyšetreniach a neuspešných pokusoch IUI sa nám nakoniec zadarilo pririzdene otehotnieť a ke´d sme sa už vyrovnali s tým že Miška bude jednináči zrazu MS vynechala a test v strede dňa na 29 DC hned nabehli //. No mám už dosť rokov a ešte k tomu aj ochorenie pečene tak sa fakt bojím ako to všetko dopadne. Drže nám palce lebo fakt chcem patriť k Vám 🙂

jarus8
24. feb 2014

@stascha zajtra podaj spravu, ja by som mala byt 6+4 dnes, tak chcem vediet co je uz vidiet. Ja idem v piatok.

pusitta
24. feb 2014

@sunshine85 ahoj. Presne to by aj mna zaujimalo. Ja som mala poslednu MS 15.1. a rozmyslam, ze pojdem tento stvrtok, len neviem ci to nie je este zavcasu. Ty sa asi kedy chystas?