icon

Termín pôrodu október 2015

helulik
26. jan 2015

Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂

mirad28
8. feb 2015

@janedoe Ano pomohla mi.Poslednu som vybrala začiatkom decembra a začiatkom januára som uz bola...
Moje dve kamošky to iste,uz maju malé bábätka 😉

janedoe
8. feb 2015

@mirad28 fuha...tak ak to tento mesiac nevyslo, tak mozno vyskusam. Aj ked dufam, ze nebude treba 🙂 PS: gratulujem k babu a nech vsetko prebieha tak,ako ma 🙂

luccya1
9. feb 2015

Tak dnes som bola prvý krát u doktora... potvrdil mi tehotenstvo si 6+2tt... 🙂 bábätku už bilo aj srdiečko.. bolo to úžasné

verahanko
9. feb 2015

Gratulujem novým tehuľkáám, nech sa nám v zdraví tehotnie. 😎 😎

denike
11. feb 2015

Ahojte, tak oddnes sme teda oficialne 2v1, podla MS 7w, podla sona 5w, takze termin neurcity, ale radost aj tak velka 🙂 ako sa citite? Uz niektora travite aj cas pri mise? Lebo ja zatial nic, iba som stale hrozne smadna 😄

miia16
11. feb 2015

aj ja sa pridavam do klubu 🙂 termin 5.10....citim sa blbo...tlaci mi nonstop na zaludok...mam pocit, ze som nonstop plna a nafuknuta...zatial negrcam...a zaha ma pali...

denike
11. feb 2015

@miia16 ano nafuknutie citim aj ja, ze som taka akasi naliata. Grc dufam ani nebude, aj pri prvom ma obislo. Krasny termin, aj ja som chcela na moje narodky, ale asi bude neskor 🙂

verahanko
14. feb 2015

@helulik zakladatelka oktobra 🙂 ako si dopadla ma kontrole? Vsetko ok?

helulik
autor
14. feb 2015

@verahanko áno áno, našťastie áno 🙂 srdiečko bilo, od poslednej kontroly sme narástli na 9 mm 🙂 čiže sa velice teším... Teraz idem 26.2...

22lucina22
14. feb 2015

Ahojte zienky. Chcela by som sa opytat ci tu nahodou nieje taky pripad ako ja. Posledna ms 4.1 podla toho som bola vcera 5+5tt a na ultrazvuku bolo vidno iba nieco male 4mm. Prvy duch na teste bol 28.1 co si o tom myslite?

afra
Autor odpoveď zmazal
22lucina22
15. feb 2015

@afra ja sa len bojim aby bolo vsetko ok a dufam ze to bude ten isty pripad ako tvoj. zajtra mam volat za vysledky hcg. uz sa neviem dockat.

imbecilia
15. feb 2015

Ahojte, pridavam sa, ale az ku koncu mesiaca. Vieme to len treti den. Fakt som si myslela, ze to ani tento mesiac nevyjde...takze mam slabu intuiciu, ale jasne ciarky na teste 🙂 Velmi sa tesime. No len este sme to nikde neroztrubili, tak aspon tu si ulavim. Obcas sa mi zda, ze to ani nie je pravda a musim sa ist pozriet na test 🙂

renca99
16. feb 2015

Ahojte dievcata... Aj ja som testik robila len pred par dnami a vyslo to... Tesime sa ze sa nam rodinka rozrastie o dalsieho clena a vsetko bude ok... Ak mate nejaku sukromku bola by som rada keby ste ma prijali medzi vas... Dakujem

misza1
16. feb 2015

Ahojte, tak i ja se k vam pridvam ;)
@renca99 to vypada ze se spolu sejdeme v porodnici 🙂

wikira
16. feb 2015

Ahojte, aj ja sa k Vám pridávam, ms som mala dostať 12.2., takže mi mešká ešte len 4 dni, ale na teste už boli 2 čiarky, tak dúfam, že aj všetko dobre dopadne 🙂 Ešte o tom nikto nevie a dlho ešte nebude, teda okrem manžela, keďže mám za sebou 2 nevydarené tehotenstvá, tak si počkám až, keď bude biť srdiečko... Termín mi vychádza na 22.10. Syna máme 6.10., tak by boli obaja októbroví 🙂

lavinis
16. feb 2015

@22lucina22 klídek 🙂 ja som bola na prvom sone 5tt+2 a mala som len gestačný vačok ;) celý 5tt (6.týždeň) je to tak ako má byť a už o týždeň sa dá vidieť aj srdiečko, ale ja som šla až koncom 9.týždňa na druhé sono.

lavinis
16. feb 2015

@afra ja som mala tieto hysáky tiež, lebo som bola v tom, že som bola na prvom sone v 6tt + 2 dni, takže som chytala nerv, že som mala len vačok a nič....o týždeň kuknem na správu od lekára a bola som tam v 5tt + 2, takže ani nemalo byť čo vidno 😀 teraz mám zas nerv, že či tam to bábatko stále bude, keď pôjdem v 12. tt no a furt dačo bude 🙂)

22lucina22
16. feb 2015

@lavinis ja som tiez mala len vacok malicky. Volala som doktorke povedala ze krv je ok a objednala ma v stredu na obed tak strasne dufam ze uz nam to troska narastlo a je to dobre.

22lucina22
16. feb 2015

@lavinis a aky velky si mala ten vacok moj bol taky 4mm a mal tvar taky podlhovasty a nie okruhli ale citala som ze by to malo byt ok

lavinis
16. feb 2015

@22lucina22 ja som mala asi 7mm a taký oválny, ale tie mm sú len orientačné, lebo to závisí od od toho, kedy bola ovulácia, takže kôli tvaru a veľkosti by som sa ozaj zatiaľ nestresovala 🙂

lavinis
16. feb 2015

@22lucina22 no mne lekár povedal, že všetko je OK, krv mi ani nebral a kázal mi prísť o dva týždne, ale prišla som až o tri, na konci 9.týždňa

22lucina22
16. feb 2015

@lavinis no tak je to potom ok ja som tiez mala ovalny a odmerala to len tak na rychlo. Urcite dam vstredu vediet. Som rada ze niesom sama. Dakujem pekne za povzbudenie

lavinis
16. feb 2015

@22lucina22 nie je zač 🙂 netreba sa porovnávať, lebo tie počiatočné štádia sú také, že vlastne nevie doktor na deň presne nič určiť, len podľa poslednej menštruácie a potom sa porovnávame, že prečo niekto ma v tomto týždni toľko mm a nie toľko a zbytočne sa stresujeme 🙂 všetko sa to ešte vyvŕbi v ďalších dňoch a týždňoch

22lucina22
16. feb 2015

Doktorka mi povedala ze pravdepodobne som otehotnela pozdejsie. Strasne by sme chceli druhe babo tak dufam ze bude ok a onedlho bude pocut drobcove srdiecko 🙂

adulkam
16. feb 2015

Ahojte aj ja sa pridávam,podla ms som 5tt+2 termín okolo 16.10. 🙂 u dr, som ešte nebola,pôjdem až neskôr radšej. Už sa bojím po MA

juliagalova
16. feb 2015

ahojte,ja som bola v 5tt u doktorky bol len gest.vacok 3mm,tak ma zavolali na potvrdenie o dva tyzdne...snad to bude v poho,musim este tyzden vydrzat...uz som dost nervozna...ale snazim sa pozitivne mysliet.....🙂))

zuhu
17. feb 2015

@misza1 misi, nebola si ty i v junovkach 2013? mam taky dojem, ze si prva medzi nimi porodila. ja som tam bola zo zaciatku tiez, ale potom som mala velke problemy a len sem tam som tam nakukla.

dafnia
17. feb 2015

Dievcata moj dnesny test, zajtra idem k Dr. tak dufam, že sa k vam pridam a nebude to len nejaky plany poplach.

lucnykvietok
18. feb 2015

Ahojte.tak aj ja sa pridavam.dnes som bola u doktora a termin mame zatial 4oktober.uz nam bije aj srdiecko.