icon

Termín pôrodu október 2015

helulik
26. jan 2015

Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂

dafnia
18. feb 2015

@lucnykvietok Ahoj aj ja som bola v ktorom si tyzdni? Ja 5tt+4

adulkam
18. feb 2015

@dafnia toto planý poplach nieje 🙂 neboj

therra
18. feb 2015

Ahojte, tak sa pripajam aj ja 🙂 Vsetkym gratulujem 🙂
Predvcerom mi silne "predmenstruacne" bolesti a meskajuca menstruacia akosi nesli do hlavy a skusila som test. Teda uz mam 3 a vsetky pozitivne. ClearBlue digital mi ukazal 2-3. Objednana som k doktorovi presne o tyzden, ale ako tak citam, asi to je este skoro aby videl aj srdiecko, ze?

lucnykvietok
18. feb 2015

@dafnia no doktor povedal ze v siestom.a ze babo je o tyzden mensie ale ze to sa este spravi.hlavne ze bije srdiecko.o dva týždne idem znova

ladydia
22. feb 2015

Ahojte žienky...tak aj ja som nadejna oktobrovka, mam za sebou preplakany cely tyzden, kedže už dve chrumky mam doma a tretiu sme absolutne neplanovali...no ale nejak som sa s tym už zmierila, však pri dvoch sa tretie nejako zvezie nie?

ladydia
22. feb 2015

tiež som mala silne bolesti ako pred MS a ked to už trvalo 4 dni a nic nechodilo tak som už tušila ktorá bije...lebo pri dcere som to mala tak isto...takže manžel cupital kupit 2 testy a na oboch // ☹ no ale tak hlavne nech to všetko dobre dopadne 🙂 vsak už mi taha na 30-ku tak budem mat tri fazulky 😀 potom sa dam asi podviazat 😀

adulkam
22. feb 2015

@ladydia neboj,dobre bude. Dom plny deti,ved to je super,ja som vzdy chcela tri deti. A zatial jedno,dufam,ze druhe na ceste. 🙂

ladydia
22. feb 2015

@adulkam tak drzim palce, ja len ze teraz mame v rodine akosi vela babatiek, vsetky veci som rozdala-stastna ze už nic nebudem potrebovat a teraz bum....

loli9511
22. feb 2015

Baby mne to tiez vychadza na oktober dnes podla pm 4+6 ale nic mu neni ako sa citite vy? Prvy test 10dpo druhy 13 a treti 16dpo 🙂

talinka
22. feb 2015

ahojte, tak som tu znova 😝 naposledy ako novembrovka 2008 a po dnesnom rane a urobenom teste sa hlasim k vam do klubu...net mi vypocital termin 24.10. po siedmich rokoch je to tu zas a zatial sme vsetci v soku, kedze to prislo neplanovane...takze rozdychavam a neviem co skor riesit, vtedy mi konik velmi pomohol a je z nas doteraz dobra parta , tak to skusam aj tentokrat 🙂

angelina91
22. feb 2015

Ahojte baby.Tak sa pripájam k vám aj ja ako budúca mamička 🙂 Gratulujem aj vám, dúfam že všetko dobre dopadne a nič zlé sa s nami nestane 😒 som tu prvýkrát ako tehulka. Bábo nás prekvapilo ale napriek tomu sa veľmi tešíme, hlavne po diagnóze PCO sa nám celkom rýchlo, po troch mesiacoch po svadbe sa podarilo otehotnieť. Teším sa na vás, na vaše rady, príbehy 🙂 ešte taká otázka po koľkých týždňoch ste to povedali známym, rodina už o tom vie, ale predsa sa bojím aby sa nic nestalo.....podľa všetkého som na začiatku 8tt 🙂

talinka
22. feb 2015

@angelina91 gratulujem tebe aj zvýšnym dievčatám ...ja som to dnes povedala najbližším ja to uz tak neriesim kedže je to druhe babo...a v mojom veku sa to nemusi uz ani udržať este ani neviem ci je vsetko ok.uz som mala aj depky dnes ci to dame bola som sa voziť v aute lebo sa mi chcelo rumazgat 😁😁😁

talinka
22. feb 2015
mishelmamka
23. feb 2015

Ahojte ja mám termín v októbri a mám bolesti v podbrušku je to normálne???

ladydia
23. feb 2015

@talinka v tvojom veku? možem sa opytat kolko mas rokov?

dididi
23. feb 2015

@ladydia Ahoj, plne ta chapem. Ja to rozdychavam uz treti tyzden 😉 a to sme tretie dietatko niekedy este mozno chceli. Len sme akosi nevedeli kedy a zrazu bum 🙂

helulik
autor
23. feb 2015

@mishelmamka áno 🙂 je to OK... Maternica sa rozťahuje 😉

mishelmamka
23. feb 2015

Ja čakám 4 dietatko mám troch chlapcov a za sebou 3 cisárske rezy teraz má čaká 4 cisársky rez a dúfam že to bude dievčatko a mám 27 tohto roku

ladydia
23. feb 2015

@mishelmamka fuha...tak teda obdivujem ta...a aky mas vekovy rozostup?

mishelmamka
23. feb 2015

10 rokov 8 rokov a 3 roky

mishelmamka
23. feb 2015

Baby bude niektorá rodiť v Humennom

mishelmamka
23. feb 2015

Ahojte mala som mierne krvácanie a teraz je také ako pri menzese je to normálne??? či mám utekať na pohotovosť???

talinka
23. feb 2015

@mishelmamka vcera som citala ze spinenie je normalne, plod sa usadza v maternici

talinka
23. feb 2015

@ladydia v juli budem mat uz 37 😝 😕

mishelmamka
23. feb 2015

spinenie ale aj krvácanie?????

lavinis
23. feb 2015

@talinka žiaden stres 🙂 ja mám o mesiac 36 ;)
http://mono.sk/taha-mi-na-styridsat-a-chcem-ote...

ladydia
23. feb 2015

tak to ste ma trosku upokojili 🙂 ja som si už pripadala stara na tretie 😀

loli9511
23. feb 2015

@mishelmamka hned na pohotovost ak krvacas nechaju si ta tam budu pichat dicinol a davat duphaston a ascorutin pre zachranu babatku ani nevahaj

talinka
23. feb 2015

@mishelmamka prehliadla som , ze krvacanie ako pri menzese, podla mna vzdy ked si si neni ista, ries s lekarom...

angelina91
23. feb 2015

mishelmamka no aj mne povedal lekár, že ked špinenie na začiatku to je normálne, ale keď červená krv tak hneď na pohotovosť.
Baby a ešte taká otázka, bola som u dr dosť skôr 4-5tt, potom mi dal další termín o mesiac, idem 4.3. Mne je čudné že mi neodporúčal žiadne vitamíny, hoci podľa mňa teraz na začiatku je najdôležitejšie aby bábo mal všetky vitamíny čo potrebuje. Ja tiež nemám v pláne celý čas brať umelé vitamíny ale aspoň kyselinu listovú by som mohla nie?