Termín pôrodu október 2015
Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂
Tak dnes som bola prvý krát u doktora... potvrdil mi tehotenstvo si 6+2tt... 🙂 bábätku už bilo aj srdiečko.. bolo to úžasné
Gratulujem novým tehuľkáám, nech sa nám v zdraví tehotnie. 😎 😎
Ahojte, tak oddnes sme teda oficialne 2v1, podla MS 7w, podla sona 5w, takze termin neurcity, ale radost aj tak velka 🙂 ako sa citite? Uz niektora travite aj cas pri mise? Lebo ja zatial nic, iba som stale hrozne smadna 😄
aj ja sa pridavam do klubu 🙂 termin 5.10....citim sa blbo...tlaci mi nonstop na zaludok...mam pocit, ze som nonstop plna a nafuknuta...zatial negrcam...a zaha ma pali...
Ahojte zienky. Chcela by som sa opytat ci tu nahodou nieje taky pripad ako ja. Posledna ms 4.1 podla toho som bola vcera 5+5tt a na ultrazvuku bolo vidno iba nieco male 4mm. Prvy duch na teste bol 28.1 co si o tom myslite?
@afra ja sa len bojim aby bolo vsetko ok a dufam ze to bude ten isty pripad ako tvoj. zajtra mam volat za vysledky hcg. uz sa neviem dockat.
Ahojte, pridavam sa, ale az ku koncu mesiaca. Vieme to len treti den. Fakt som si myslela, ze to ani tento mesiac nevyjde...takze mam slabu intuiciu, ale jasne ciarky na teste 🙂 Velmi sa tesime. No len este sme to nikde neroztrubili, tak aspon tu si ulavim. Obcas sa mi zda, ze to ani nie je pravda a musim sa ist pozriet na test 🙂
Ahojte dievcata... Aj ja som testik robila len pred par dnami a vyslo to... Tesime sa ze sa nam rodinka rozrastie o dalsieho clena a vsetko bude ok... Ak mate nejaku sukromku bola by som rada keby ste ma prijali medzi vas... Dakujem
Ahojte, aj ja sa k Vám pridávam, ms som mala dostať 12.2., takže mi mešká ešte len 4 dni, ale na teste už boli 2 čiarky, tak dúfam, že aj všetko dobre dopadne 🙂 Ešte o tom nikto nevie a dlho ešte nebude, teda okrem manžela, keďže mám za sebou 2 nevydarené tehotenstvá, tak si počkám až, keď bude biť srdiečko... Termín mi vychádza na 22.10. Syna máme 6.10., tak by boli obaja októbroví 🙂
@22lucina22 klídek 🙂 ja som bola na prvom sone 5tt+2 a mala som len gestačný vačok ;) celý 5tt (6.týždeň) je to tak ako má byť a už o týždeň sa dá vidieť aj srdiečko, ale ja som šla až koncom 9.týždňa na druhé sono.
@afra ja som mala tieto hysáky tiež, lebo som bola v tom, že som bola na prvom sone v 6tt + 2 dni, takže som chytala nerv, že som mala len vačok a nič....o týždeň kuknem na správu od lekára a bola som tam v 5tt + 2, takže ani nemalo byť čo vidno 😀 teraz mám zas nerv, že či tam to bábatko stále bude, keď pôjdem v 12. tt no a furt dačo bude 🙂)
@lavinis ja som tiez mala len vacok malicky. Volala som doktorke povedala ze krv je ok a objednala ma v stredu na obed tak strasne dufam ze uz nam to troska narastlo a je to dobre.
@lavinis a aky velky si mala ten vacok moj bol taky 4mm a mal tvar taky podlhovasty a nie okruhli ale citala som ze by to malo byt ok
@22lucina22 ja som mala asi 7mm a taký oválny, ale tie mm sú len orientačné, lebo to závisí od od toho, kedy bola ovulácia, takže kôli tvaru a veľkosti by som sa ozaj zatiaľ nestresovala 🙂
@22lucina22 no mne lekár povedal, že všetko je OK, krv mi ani nebral a kázal mi prísť o dva týždne, ale prišla som až o tri, na konci 9.týždňa
@lavinis no tak je to potom ok ja som tiez mala ovalny a odmerala to len tak na rychlo. Urcite dam vstredu vediet. Som rada ze niesom sama. Dakujem pekne za povzbudenie
@22lucina22 nie je zač 🙂 netreba sa porovnávať, lebo tie počiatočné štádia sú také, že vlastne nevie doktor na deň presne nič určiť, len podľa poslednej menštruácie a potom sa porovnávame, že prečo niekto ma v tomto týždni toľko mm a nie toľko a zbytočne sa stresujeme 🙂 všetko sa to ešte vyvŕbi v ďalších dňoch a týždňoch
Doktorka mi povedala ze pravdepodobne som otehotnela pozdejsie. Strasne by sme chceli druhe babo tak dufam ze bude ok a onedlho bude pocut drobcove srdiecko 🙂
Ahojte aj ja sa pridávam,podla ms som 5tt+2 termín okolo 16.10. 🙂 u dr, som ešte nebola,pôjdem až neskôr radšej. Už sa bojím po MA
ahojte,ja som bola v 5tt u doktorky bol len gest.vacok 3mm,tak ma zavolali na potvrdenie o dva tyzdne...snad to bude v poho,musim este tyzden vydrzat...uz som dost nervozna...ale snazim sa pozitivne mysliet.....🙂))
Ahojte.tak aj ja sa pridavam.dnes som bola u doktora a termin mame zatial 4oktober.uz nam bije aj srdiecko.

@janedoe Ano pomohla mi.Poslednu som vybrala začiatkom decembra a začiatkom januára som uz bola...
Moje dve kamošky to iste,uz maju malé bábätka 😉