icon

Termín pôrodu október 2015

helulik
26. jan 2015

Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂

talinka
23. feb 2015

@angelina91 najdôležitejšie su vitamíny z potravín ale do kyseliny listovej idem aj ja ale aj s ňou treba s mierou

angelina91
23. feb 2015

@talinka no ved to, že ani ja nechcem brat ziadne umele vecičky....veď príde jar, leto domáce paradajky, papariky, cibula mňam 🙂 len s femibionom mam dobré skúsenosti, ja som mala taký rok po antike že som vôbec nemala menštruáciu a vdaka femibionu po meciaci 🙂 no ja by som chcela len do 12 týždňa asi 🙂

lucka1025
23. feb 2015

Ahojte pridavam sa k vam tiez mam termin v oktobry.

angelina91
23. feb 2015

@lucka1025 vitaj medzi nami 🙂 v ktorom týždni si?

lucka1025
23. feb 2015

@angelina91 som v 6tt.

lucka1025
23. feb 2015

@angelina91 podla lekarkybsom v 6tt

mishelmamka
24. feb 2015

Ahojte všetky dnes som sa v noci zobudila na to že som celá mokrá mala som také silne krvácanie že cellá postel bola od krvi a teraz ráno som sa išla prebaliť a našla som na vložke takú zvláštnu veľkú bielo červenú hmotu čo to znamená??? potratila som som??? a už som prestala krvácať a krče ustpili

lavinis
24. feb 2015

@mishelmamka určite by som zašla k lekárovi.

22lucina22
24. feb 2015

Ahojte. Ja som mala termin 11 oktobra no bohuzial sme sa prestali vyvijat a v piatok idem na kyretaz. Je mi to velmi luto. Ale co uz asi to takto malo byt

ladyblcha
24. feb 2015

@mishelmamka chod k lekarovi, zoberu ti asi krv, ci tam mas hcg a skontroluje ta s usg. uz vcera si mala ist.

franzziska
24. feb 2015

ahojte 🙂 pridavam sa k vam..1. dietatko...zvlastne ze internetove kalkulacky mi ukazuju vzdy iny den porodu..aj doktor mi povedal iny tyzden nez kalkulacka podla menzesu....zvlastne 😀 ale oktober je to urcite 🙂 som po 1 sone a ted idem na dalsie po 2 tyzdnoch v piatok...tak snad sa to vyvija jak ma....

loli9511
24. feb 2015

@mishelmamka skoda ze si vcera nesla ked si uz krvacala

adulkam
24. feb 2015

@22lucina22 to mi je ľúto,držkaj sa,prebolí to aj v srdiečku aj na tele,potom pi alechemilkový čaj,ulaví od bolesti ( ja som mala po kyrete velké aj tri dni vkuse) a aj rýchlejšie zahojí vnútri.

ladydia
24. feb 2015

@mishelmamka och ...už včera si mala bežat, krv nepredpoveda nic pozitivne

mishelmamka
24. feb 2015

Idem k doktorke držte palce

22lucina22
24. feb 2015

@adulkam dakujem pekne za radu. V piatok to uz budem mat za sebou len nech nezacnem dovtedy krvacat. Vtedy musim ist hned.

ladyblcha
24. feb 2015

@22lucina22 ak zacnes krvacat a bude to spontanny, to je pre organizmus lepsie, telo sa same vycisti a netreba cakat 3mesiace periody na dalsie tehotenstvo.
v kadzom pripade, drzim palce, nech si coskoro fit.

monika319
24. feb 2015

ahojte dievcence tak aj ja patrim medzi vas. presni termin zatial neviem ale bude to oktober. podla posledného menzesu je to iny datum ako vravel doktor ale to bude aj tym ze mam cistu tak je to ine. zatial kontroli kazdy tyzden nakolko minuli rok som potratila.

22lucina22
24. feb 2015

@ladyblcha no uvidime do piatka je este daleko. Teraz mam take dni ze manzel mi nedovoli nic robit. Dufam ze to skoro preboli

22lucina22
24. feb 2015

@ladyblcha teraz mi napadlo ze som si v lete zbierala alchemilku tak si mozem zalievat tu namiesto caju 🙂

ladyblcha
24. feb 2015

@22lucina22 veru boli to na dusi ... manzel nech sa pekne stara, ved to je mile 🙂
a ano, alchemilku cely mesiac po potrate mozes a potom pri snazeni o babatko len do ovu.

22lucina22
24. feb 2015

@ladyblcha dobre dakujem za radu moj manzel je vyborny a stara sa o nas

stascha
24. feb 2015

Pozdravujem vas meminky cakatelky, takto pred rokom som sa tiez stala clenkou skupiny Oktobrovky 2014. Napriek tomu ze uz mam doist rokov velmi som tuzila este po dietatku, na nasu prvorodenu sme cakali dlhych 7 rokov a to sme uz neverili ze budemed vobec rodicia. No a nakoniec sa nam zadarilo aj druhe.
Teraz uz ma na Tomasko skori 5 mesiacov je to najkrajsie co sa nam mohlo stat aj ked ma nakonci dist potrapil narodil sa v neukoncenom 38 tt so skvelymi mierami.
Takze zelam vam krasne tehulkovanie, nech to dotiahnete do zdarneho konca a ked mi budeme oslavivat svoj orvy rok zivota nech vy mate svoje poklady v naruci 🙂
A toto je zazrak

ladyblcha
24. feb 2015

@stascha krasne povzbudenie a nadej. : )))) dakujeme

ladyblcha
24. feb 2015

@22lucina22 tak to ma byt 🙂 nech mu to dlho vydrzi!

ladydia
24. feb 2015

@mishelmamka tak ako to dopadlo?

mishelmamka
24. feb 2015

spontánny potrat radšej skôr ako neskoro ☹ budeme skúšať nadalej 😉

ladydia
25. feb 2015

@mishelmamka ☹ to ma mrzí

ladyblcha
25. feb 2015

@mishelmamka je to smola, ale nieco nebolo v poriadku skratka, inak by si nepotratila. takze radsej takto. a po spontannom potrate ani nemusite cakat 3 periody 😉 telo to zvladlo samo, tak sa rychle da maternica dokopy.

angelina91
25. feb 2015

@mishelmamka je mi to ľúto , dúfam že čoskoro sa vám podarí a budete šťastný 🙂 držím palce