icon

Termín pôrodu október 2017

mokoo
12. feb 2017

Ahojte som tu nova a zaujimalo by ma kolko nas tu je co mame termin v oktobri 2017

stevvvka
22. feb 2017

baby, ja som bola v oktobrovkach 2016 a ked vidim vasu temu - to uz ubehol rok??

inak vam prajem pekne tehotenstva a zdrave krasne babatka.
celkom je to fajn, ked to takto vychadza, v lete ked budu horucavy, druhy trimester nie je az taky strasny, s bruskom sa da ist k vode, este to nie je take "zavadzujuce".
no a pod stromcekom si budete vase dvojmesacne pokladik fotit v jaslickach :D
a aj oblecenie pre tehotnu je fajn, prvy trimester normalka a potom v lete sa kvoli brusku daju nosit saty, volne sukne, nereba toho vela kupovat.

uzanka16
22. feb 2017

@bea0802 bea ty si tehu?gratulujeeeeeeem,tak dufam ze toto tehu nebude v takom strese a pojde hladko,drzim palce

bea0802
22. feb 2017

@uzanka16 ahooj ano ano som tehotná 🙂 ďakujem pekne tiež verím a dúfam že tentoraz to bude bezproblémové tehu no hlavne nech dôjdeme do úspešneho konca a nech je drobec zdravucky 🙏

uzanka16
22. feb 2017

@bea0802 sa nam to rozbehlo medzi januarovkami s tehu 🙂

mokoo
autor
22. feb 2017

@nina4 no dúfam bude vsetko v poriadku, chcem sa spytat ake vekove rodiely mas medzi detmi? Ja mam doma 6 rocni dcerku na rok ide do skoly 🤗
Bea0802 tak teda gratulujem, ale sa nas tu zislo, v mojom okoli je asi 10-13 zien co maju termin august-oktober 😊😊

bea0802
22. feb 2017

@mokoo to je super že tak máš... ja som tak mala pred rokom pri prvej dcérke sme rodili jedna za druhou ale je to super kopec kamosiek na kocikovanie 😂 teraz nemam zatiaľ nikoho s podobným termínom v okolí 🙂

nina4
22. feb 2017

@mokoo deťurence maju 14 ,11, syn v marci 9 a najmenši v júli 5 .

mokoo
autor
22. feb 2017

@nina4 fiiiha tak to mate doma veselo 😊 aj mavas ranne nevoľnosti?
@bea0802 no takze budes mat maly vekovy rozdiel medzi detmi 😉

nina4
23. feb 2017

@mokoo nie len prsia čo ma bolia.mne byvalo nevolno len pri prvom do 7 mesiaca pri ostatnych nič .

monique3010
23. feb 2017

Ahojte dievčatá... som tu nová ...aj moje testíky boli pozitívne, k lekárovi ale idem až 03.03., dúfam že sme sa konečne dočkali aj my 🙂

mokoo
autor
23. feb 2017

@nina4 a ked ti byvalo nevolno si cakala chlapca alebo dievca? 😊@monique3010 tak to gratulujem teda 😊

monique3010
24. feb 2017

@mokoo dakujem😉...akosi sa neviem z toho spamatat
Blahozelam aj Tebe, nech je vsetko OK😉

bea0802
24. feb 2017

@mokoo ano 1rok a 10mesiacov bude rozdiel tesim sa chcela som len takýto rozdiel max. 3 roky 🙂

mokoo
autor
24. feb 2017

@monique3010 neboj uz prisiel ten cas 😊 tak si ho vychutnavaj plnymi duskami 💖
@bea0802 no ja som chcela rozdiel aspon 5 rokov aby prve dieta bolo sspon s trosky samostatne 😊

nina4
24. feb 2017

@mokoo chlapca ale naprikla som bola velmi vyhadzana nezniesla som žiadnu kozmetiku tak vsetcia si mysleli ,ze bude dievčatko a bol maly fešák.A teraz akurat vcera som prisla z nem.domov a uz mi začali tehu nevolnosti .

mokoo
autor
24. feb 2017

@nina4 no velmi dufam ze aj my budeme mat chlapca,o prve mame dievcatko,ale nech je co chce len nech je zdravucke, no ono mne strasne smrdi maso chuti mi sladke a tiez som sa povyhadzovala a mam cervene flaky na pleti ako keby neaka reakcia na kozmetiku alebo lisaje, no neviem uvidime nechame sa prekvapit aj ked uz by som to hrozne rada vedela 😂😊nao si bola v nemocnici? Dufam je vsetko ok

nina4
24. feb 2017

@mokoo presne hlavne nech su babatinka zdravé.
Ja som ležala kôli krvacaniu ale uz je dobre mam mat kludovy režim ale toto som mala aj pri 3 aj pri 4 drobcovi

bea0802
24. feb 2017

@mokoo ja mam so sestrou 5 ročný rozdiel 🙂 to je jedno aký rozdiel je len nech si detičky sadnú aby tu mali vždy jeden druhého

mokoo
autor
24. feb 2017

@nina4 tak ti velmi prajem aby bolo vsetko v poriadku 😉💕
Bea0802 presne tak len nech si rozumeju 😉

patka33
24. feb 2017

@monicka9 mam za sebou kyret anembryomola

monicka9
25. feb 2017

@patka33 to mi je luto no verim ze sa skoro zadari a bude vsetko ok🍀 ja mam za sebou tiez kyrety v 2013 a 2014 a neskor zdrave tehotenstvo ktore vyslo.. tak drzim palce nech dalsie tehu je ok🍀

patka33
25. feb 2017

@monicka9 dakujem

evina57
28. feb 2017

Ahojte, aj ja sa pridávam. Som 6+3 🙂 O týždeň idem na prvé sono, hádam je všetko ok lebo dnes mi zázračne zmizli všetky príznaky tehu..

veseleocko
2. mar 2017

Ahojte aj ja sa pridavam 🙂 dr.videl gest.vacok a na kontrolu idem 9.3
Verim ze bude vsetko ok 🙂
Zle mi zatial nie je,akurat bolia prsia a brusko.

monique3010
2. mar 2017

@veseleocko Ahoj, gratulujem a držím palce 🙂 ja idem zajtra k lekárovi... podľa kalkulačiek na výpočet pôrodu by som mala byť tiež v 6.tt 🙂

veseleocko
2. mar 2017

@monique3010 a ako sa citis? Mas priznaky?

monique3010
2. mar 2017

@veseleocko praveze okrem pozitivneho tehu testu a vyse tyzdna meskajuceho menzesu nic. Mozno trosku naliatejsie prsia a pocit oduteho brucha... ty?

veseleocko
2. mar 2017

@monique3010 to iste. Sem tam bolest v podbrusku a vytok. Ten je pre mna najhorsi,furt mam pocit ze pride ms

mokoo
autor
2. mar 2017

ahojte kocky 😊 tak sa nam to tu pomalinky rozrasta, co ma tesiii 💕 ako sa citite? Mate niektora tehu nevolnosti? Ja som mala asi cca tyzden od toho 7 do 8 ale chvalabohu ako prisli tak aj odisli, a dufam uz sa nevratia 😂 ja idem na poradnu v pondelok po celom mesiaci kde na sone bolo vidiet len taky malinky prsitienok 😊 uz sa neviem dockat, len odratavam hodinu kedy konecne budem vidiet mimco 👶 a pocut srdiecko💖 ale hlavne vediet ci je vsetko v poriadku, co dúfam ze bude....a vy ako? Mate uz prve sono za sebou? Prajem nam krasne tehulkovanieeee 💕💕

tiffanytheo
3. mar 2017

Ahojte aj ja mam termin v oktobri. Lekar mi to potvrdil vcera. Zatial som 5 tt. Zatial vidno len gestacný vak.