Termín pôrodu október 2017
Ahojte som tu nova a zaujimalo by ma kolko nas tu je co mame termin v oktobri 2017
Ahojte dievčatá... som tu nová ...aj moje testíky boli pozitívne, k lekárovi ale idem až 03.03., dúfam že sme sa konečne dočkali aj my 🙂
@nina4 a ked ti byvalo nevolno si cakala chlapca alebo dievca? 😊@monique3010 tak to gratulujem teda 😊
@mokoo dakujem😉...akosi sa neviem z toho spamatat
Blahozelam aj Tebe, nech je vsetko OK😉
@monique3010 neboj uz prisiel ten cas 😊 tak si ho vychutnavaj plnymi duskami 💖
@bea0802 no ja som chcela rozdiel aspon 5 rokov aby prve dieta bolo sspon s trosky samostatne 😊
@nina4 no velmi dufam ze aj my budeme mat chlapca,o prve mame dievcatko,ale nech je co chce len nech je zdravucke, no ono mne strasne smrdi maso chuti mi sladke a tiez som sa povyhadzovala a mam cervene flaky na pleti ako keby neaka reakcia na kozmetiku alebo lisaje, no neviem uvidime nechame sa prekvapit aj ked uz by som to hrozne rada vedela 😂😊nao si bola v nemocnici? Dufam je vsetko ok
Ahojte, aj ja sa pridávam. Som 6+3 🙂 O týždeň idem na prvé sono, hádam je všetko ok lebo dnes mi zázračne zmizli všetky príznaky tehu..
Ahojte aj ja sa pridavam 🙂 dr.videl gest.vacok a na kontrolu idem 9.3
Verim ze bude vsetko ok 🙂
Zle mi zatial nie je,akurat bolia prsia a brusko.
@veseleocko Ahoj, gratulujem a držím palce 🙂 ja idem zajtra k lekárovi... podľa kalkulačiek na výpočet pôrodu by som mala byť tiež v 6.tt 🙂
@monique3010 a ako sa citis? Mas priznaky?
@veseleocko praveze okrem pozitivneho tehu testu a vyse tyzdna meskajuceho menzesu nic. Mozno trosku naliatejsie prsia a pocit oduteho brucha... ty?
@monique3010 to iste. Sem tam bolest v podbrusku a vytok. Ten je pre mna najhorsi,furt mam pocit ze pride ms
ahojte kocky 😊 tak sa nam to tu pomalinky rozrasta, co ma tesiii 💕 ako sa citite? Mate niektora tehu nevolnosti? Ja som mala asi cca tyzden od toho 7 do 8 ale chvalabohu ako prisli tak aj odisli, a dufam uz sa nevratia 😂 ja idem na poradnu v pondelok po celom mesiaci kde na sone bolo vidiet len taky malinky prsitienok 😊 uz sa neviem dockat, len odratavam hodinu kedy konecne budem vidiet mimco 👶 a pocut srdiecko💖 ale hlavne vediet ci je vsetko v poriadku, co dúfam ze bude....a vy ako? Mate uz prve sono za sebou? Prajem nam krasne tehulkovanieeee 💕💕
Ahojte aj ja mam termin v oktobri. Lekar mi to potvrdil vcera. Zatial som 5 tt. Zatial vidno len gestacný vak.

baby, ja som bola v oktobrovkach 2016 a ked vidim vasu temu - to uz ubehol rok??
inak vam prajem pekne tehotenstva a zdrave krasne babatka.
celkom je to fajn, ked to takto vychadza, v lete ked budu horucavy, druhy trimester nie je az taky strasny, s bruskom sa da ist k vode, este to nie je take "zavadzujuce".
no a pod stromcekom si budete vase dvojmesacne pokladik fotit v jaslickach :D
a aj oblecenie pre tehotnu je fajn, prvy trimester normalka a potom v lete sa kvoli brusku daju nosit saty, volne sukne, nereba toho vela kupovat.