icon

Termín pôrodu október 2017

mokoo
12. feb 2017

Ahojte som tu nova a zaujimalo by ma kolko nas tu je co mame termin v oktobri 2017

emily3
29. mar 2017

@bea0802 to mi je velmi luto, ja ja som prezila MA vtedy som mala dve deti, mladsi sin mal ani nie 2 roky a on bol bola posila, jediny stal pri mne. pamatam si ako som plakala v posteli a on chudacik mi chcel pomoc a nevedel ako, tak isiel za babkou a tahal ju za ruku ku mne aby ma potesila. deti to velmi citia, ked je mama nestastna alebo sa s nou nieco deje. Prajem ti vela sily, a hlavne lasky a pochopenia od svojich blizkych.

emily3
29. mar 2017

zienky tesim sa,prisiel mi balik s oblecenim. objednala som si saty a pyzamo pre tehulky. skusala som si to a moje mini brucho tak trcalo.... no este som sa v tom trochu topila, ale verim tomu, ze ked brucho narastie mi to bude akurat....

rybkaa
31. mar 2017

Ahojte, ak sa chcete spojiť do jednej skupiny, pridajte si do profilu, že čakáte bábätko a automaticky vás hodí do skupiny Októbrovky 2017, nájdete ju aj tu https://www.modrykonik.sk/group/8252/ alebo mi napíšte, pošlem pozvánku 🙂 skupina je zamknutá a vidia ju len jej členky, tu je to verejné 🙂

evina57
31. mar 2017

@rybkaa Ahoj, pošli mi pozvánku prosím ťa 🙂 Ďakujem

rybkaa
31. mar 2017

@evina57 už v skupine si, keďže máš termín pôrodu zadaný v profile, klikni na link 🙂

mokoo
autor
3. apr 2017

Takze dnesna poradna za nami, tesim saaa mam aj videjko aj foto, drobec podrastol aj sa zrovna hybala myslim ze, to bude dievcatko podla pocitu, test mi vysiel na dievca, a aj doki povedal ze pravde podobne dievcatko, tak som rada ze, vsetko je v pohodke akurat ja sa posledne dni trápim s krizami 😢 kolko ste pribrali do teraz? Ja pri prvom tehu 22kg a teraz som natesena ze len 2,5 zatial, tak sa ukludnujem ze, to bude menej ako pri prvej dcere 😊

vilma30
3. apr 2017

@mokoo ja som 13tt+0 a zatiaľ som schudla 12kg. 😒

evina57
4. apr 2017

@mokoo Super, teším sa a ako už teraz doktor môže vedieť pohlavie? 😲

@vilma30 Tiež som schudla ale len 2-3kg, na teba tu asi žiadna nebude mať 😉 Až tak moc ti je zle, že nič neješ?

vanda12345
4. apr 2017

@evina57 moze ak ides na screaning mne vcera na 90%vravela podla polohy pohlavnych organov aa ze ste schudli ja od prveho dna priberam a uz to zacina byt viditelne ale vravela som sa ze po sreaningu ked budem vediet ze vsetko ok budem sa v poho niest ako 🤰

vilma30
4. apr 2017

@evina57 áno bolo a je mi ešte stále veľmi zle. Jem veľmi málo a to len polievky, jablká a banány. Je mi po nich síce tiež zle ale aspoň nezvraciam. Hlavne že tekutiny vo mne zostávajú. Bábätko je úplne v poriadku, tak mu to zjavne neškodí a tým pádom lekár povedal, že mám len vydržať. Do práce chodím normálne, síce je to dosť ťažké. Tak snáď to už čoskoro prejde. 😎

mokoo
autor
4. apr 2017

@vilma30 juuuj tak to mi je luto, ale neboj o chvilku bude dobre, nemoze to trvat do konca 🤗
@evina57 no moze 😊 aj mne to bolo divne, zdalo sa mi to strasne skoro ale povedal ze predbezne to vyzera na dievcatko heh

evina57
5. apr 2017

@mokoo Dúfam, že aj mne povedia skôr ako pri prvom 😀 Malý sa dobre otočil až v 31tt 😈

mokoo
autor
5. apr 2017

@evina57 mne pri dcere povedal okolo 18tt ale isto az na 3D v 20tt, tak som zvedava ci sa teraz predbezne trafil

linn3
5. apr 2017

baby z NR ak by ste mali zaujem o cvicenie pre tehotne tak zajtra v mlynoch
http://predeticare.sk/kategorie-kurzu/tehotenst...

moncika15
6. apr 2017
emily3
28. júl 2017

@bea0802 vidim ze si znova tehu, silno ti drzim palce, aby to tento raz bolo ok a mohla sa tesit z drobceka ;) ja som mala potrat v 5 tt a totehotnela som hned po zakroku, takze syn sa narodil o mesiac neskor ako sa malo narodit to babatko...bolo vsetko ok. tak ti drzim palce aby si mala ok tehulkovanie ;)

bea0802
28. júl 2017

@emily3 ahoj ano som 🙂 zatial je to komplikovane od 5 tyzdna krvacam alebo spinim no drobcek bojuje statocne a ja verim ze tentoraz bude vsetko ok a vo februari sa dockam nasho drobceka 🙂 Dakujem krasne za mile slova vazim si to ❤...ty sa ako mas ? dufam ze vsetko ok a uzivas si tehotenstvo 🙂

emily3
2. aug 2017

@bea0802 ja vramci normy, nemam problemy, okrem tych klasickych... kotulam sa, mala mi tlaci na zaludok, tak ho mam v krku....zadycham sa pri mini cinnosti, obcas krce v nohach a pod.... ale da sa to. mala si veselo kopka, deti sa velmi tesia na sestricku. pomaly uz chystam veci pre babo... ;)

bea0802
9. aug 2017

@emily3 super to som rada ze malicka je v poriadku tak to dobojujte este posledne tyzdne a uzivaj si tie kopanceky ❤ coskoro je medzi vami 😍

emily3
9. aug 2017

@bea0802 ako sa mas? myslim na teba....

bea0802
16. aug 2017

@emily3 Ahoj uz je to lepsie 🙂 babatko je zdrave a konecne vsetko vyzera byt v poriadku tak verim ze tentoraz to dame do uspesneho konca 🙂

emily3
16. aug 2017

@bea0802 jeeej to je super sprava. 😍 drzim palce aby bolo ok 🙏 mn pomaly dochadza ze budem mat babatko..... uz sa mi to blizi.....a chyta ma mierna panika.....

evina57
17. aug 2017

Ahojte žienky, ako sa Vám darí? Asi každej sa už horšie spí 😖
Tašku do pôrodnice už máte? 🙂

emily3
17. aug 2017

@evina57 ost naladovo, chvilu v pohode a potom depka. zle sa mi spi, neviem sa ulozit, lebo mala kope zasadne ked si lahnem a to je jeno na ktory bok alebo na chrbat. potom mi tvrne brucho.... a ked konecne zaspim je rano....a tasku o porodnice este nemam zbalenu a nemam este vsetky veci... max. nocne kosele.... uz sa nam to krati

bea0802
18. aug 2017

@emily3 veru uz sa to blizi ja vzdy myslim na to ze v oktobri sme uz mohli byt 4 ale tak to malo byt nemala by som inak toto babo v brusku verim ze nas anjelik sa ma dobre a dava na nas pozor ❤ ....velmi sa tesim ze ste ok a stres je prirodzeny ako sa to blizi ale verim ze coskoro mi tu napises ze uz je bambulka na svete a mate sa uzasne 😍 surodenci sa tesia ze ?

emily3
18. aug 2017

viem co prezivas, lebo som mala aj potraty... po jenom som hned otehotnela a syn sa narodil o mesiac neskor ako sa malo narodit prve babo. 😉 aj som sa tesila, ale mi aj bolo luto ze sa nemohlo narodit to prve babo... ale som velmi rada ze mame syna..teraz bude mat 13 rokov... uz ma pomaly prerasta. Surodenci sa velmi tesia, hlavne mlasi. Kazdy den sa prihovaraju malej a skusaju ci kopka... pytaju sa ako sa. su zlati. a priprava bre malu... spominam ze pri poslenej som jeden tyzden nachystala veci a na druhy tyzden sa narodila... tak staci tak v septembri to nachystat... a asi menej citat na nete rady " obornikov" uz nie som prvorodicka... tak nemam cas registrovat ze som tehu... 😉 ale mala aj tak dava o sebe dobre vediet.❤😍 tesim sa... manzel konecne zohnal kolajnicky na zasuvky od komody, tak ked to spravi, mozem uz vyprat malej veci a poskladat to tam. ale v postate mam veci pre nu, este dokupime plienky, a dovezieme postielku....

bea0802
21. aug 2017

@emily3 to je skvele ze deticky sa tak tesia na sestricku ...ja som velmi zvedava ako bude nasa mala reagovat ked vo februari pridem domov s babom 😅 este je malinka nechape to dava pusinky na brusko a ked sa jej opytam lde je babatko ukaze palcekom na brusko ale to je tak vsetko ...no verim ze bude dobra mala velka sestra ...vecicky mame este po nej takze nic nove tentoraz nebudem kupovat mozno par kuskov oblecka ak by to bol tentoraz chlapcek ale ak to bude dievcatko mame vsetko 🙂 drz sa a daj potom info ako pokracujete ❤

emily3
30. aug 2017

@bea0802 ahojko, ako sa mas maminka? aj tebe to pekne pribuda. tesim sa s tebou ;)

bea0802
2. sep 2017

@emily3 ahoj 🙂 mame sa celkom fajn az nato ze dcerka ochorela a ja uz soplim a mam zapalene hrdlo ...snad budeme rychlo fit vsetci doma 🙏 nove neviem nic lebo poradnu mam az 18.9. ale tak verim ze je miminko ok ...a ty ako co nove ?

emily3
2. sep 2017

@bea0802 pomaly finisujem, veci pre malu este nemam vyprate... ale uz by som mala mat vsetko... len na par malickosti, ale to bude. V ponelok zacina skola... takze teraz chystame vybavu do skoly...;) mala si veselo kopka, na mene sa nevieme dohodnut.. teda ja mam svoje meno, ale manzel nesuhlasi a stale sa nevyjadril ake chce.... ak sa nevykokta m bude mat smolu a meno vyberiem ja. ;)