Termín pôrodu september 2014
Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀
@littleoneno2 ahoj, môj synček má budúci týždeň 2 rôčky. a tiež budeme mať prírastok, momentálne som v 10tt. je to tiež živé striebro, takže uvidíme, ako to všetko zvládneme 🙂
@barboradp Ahoj, babo uz nebude :( Vcera mi vypisali papiere na kyret. Zaciatok 8tt (podla velkosti plodu) a nevidno akciu srdiecka. Kedze ale tabulkovo narastlo od minuleho tyzdna, nemam ziadne problemy, ani hcg neklesa, povedala som, ze este tyzden chcem pockat. Nech si potom nevycitam, ze co ak. Ale je to uz len taky akt zufalstva a oddialenie definitivneho vedomia, ze je koniec :(
Drzim Ti palce, nech vsetko dobre dopadne.
@katarinche je mi ľúto čo sa ti stalo ☹ , zažila som to tiež. Držím palce aby si sa čo najskôr s tým vyrovnala a začala znova. Ja som po dvoch mesiacoch znova otehotnela a teraz som v kritickom 8 týždni, som na rizikovom a tŕpnem čo bude na ďalšej kontrole 😒
@zabka79 velmi drzim palce. Myslela som si, ze ked sa po 1,5 roku snazenia konecne podarilo dopracovat sa po // a vsetky ukazovatele a priznaky boli uplne vzorove, uz sa nemoze nic stat. O to viac to teraz boli. Ale citam o strasne vela zenach, ktore potom uspesne otehotneli znova, tak verim, ze sa to vsetko podari neskor aj nam. Teraz sa mi tie 2-3 mesiace cakania zdaju byt neskutocne dlha doba.
Asi sa radsej presuniem do inej temy, nech tu nestresujem ostatne maminy-cakatelky.
@katarinche Myslím že každá dobre vieme aké sú riziká. Či je stres alebo nie je výsledok to nezmení. Mne pozitívne myslenie tiež nepomohlo ☹ Keď som ja bola na kyrete bolo toho plné oddelenie, toľko žien tam potratilo. Čakať tak dlho a teraz sa ti stalo toto, asi si veľmi silná, lebo mi prídeš že to zvládaš. Tie 2-3 mesiace ti ubehnú a po kyrete sa ľahšie otehotnie. Je veľa takých prípadov a mne sa to podarilo hneď na prvý pokus. Veľmi som sa bála, nebola som pripravená na to prežívať tie stresy znova, ale už je to tam, takže už len čakať 🙂 Prajem Ti všetko dobré 😎
@katarinche je mi luto...mala si spinenie, krvacanie, alebo nevies co mohla byt pricina?alebo krce ako na ms?
@zvolsiinylogin Nemala som vobec nic, ziadne problemy. Vsetko ukazkovo, vsetky priznaky ako nevolnost, zvacsene prsia, vsetko mam. Aj plod rastie, hcg stupa a zodpoveda tyzdnu. Akurat srdiecko nikde. Na sone ho hladali 2 rozne lekarky. Bez srdiecka to nepojde. Este je asi 1% sanca, ze bude buduci tyzden.
@katarinche drzim ti palce....si fajciarka?
@katarinche aj ja som mala kyret a do roka sa nam podarilo...nebojkaj....a ked je este sanca,treba dufat do poslednej chvile....
@katarinche je dobre ze cakas,mozno je len mensie.horsie by bolo keby priznaky zanikli.drzim palce
@zvolsiinylogin vdaka za povzbudenie. Nie som fajciarka, ani som nikdy nebola. Snazim sa zit co najzdravsie. Neviem o ziadnej chybe, ktoru som mohla urobit. Proste sa stalo.
Ahojte dievčatá, pridávam sa k vám, termín mi vychádza na 28.9., je to naše prvé bábo po 4 rokoch čakania 😀 včerajšie hcg 1169, ešte nebolo nič vidieť, idem na sono v nedeľu, tak sa teším, že už ho uvidím 🙂
Ahojte všetky budúce mamičky aj ja sa k vám pridávam kedže budem tiež mamička v stredu som si robila test a vyšli mi dve čiarky dosť silné ešte si chcem urobiť jeden lebo asi tomu nemôžem uveriť že som tehotná a budem mať babetko
mám taký pocit, že som už v 3 alebo 4 tt ale neviem čo mám urobiť či mám isť k lekárke na potvrdenie tehotenstva alebo mám ešte počkať jeden týždeň kedže až v 5 tt je niečo vidieť poradte mi čo mám robiť.
@zvolsiinylogin ta cosi neeeeeeeeee 😀 sibe ti 🙂 ? neee doktor povedal ze je tam jedno.. preboha to by som nezvladla dve naraz..uvidime v utorok idem na poradnu tak ked mi nahodou urobi dalsie foto tak ju tu hodm 😀 ale dve neeeeeeee...
@elenka27 ahoj Gratulujeeem predovsetkym 🙂 ja si myslim ze je este skoro..staci 6-7tt aby bolo vidiet srdiecko alebo 8tt..neviem teraz.. ja som bola 5-6tt na 9stranke mam foto tak tak bude vyzerat tvoje teraz..alebo o tyzden 🙂 hlavne ak ces tak si urob este raz test a napis vysledok 😀
@tonjadabik2 jej krásne foto tam máš a ďakujem ti za radu asi máš pravdu je to ešte zavčasu asi ešte počkám týždeň zle mi nejako nebýva len mám také bolesti v podbrušku také pichanie a kruti sa mi hlava také závrate ale ináč v pohode
@tonjadabik2 asi si nabuduce dam bryle.. 😀 😀
@ninaxx mozem aj ja poprosit pozvanku dakujem
@elenka27 Dakujem 🙂 ani mne nebolo az potom v tom 6-7 tyzdni mi zacalo byt zle.. ale strasne ako nevracala som ani raz ale bolo mi na vracanie k tomu ma hlava bolela k tomu brucho..no otras.. a k tym problemom aj mna brusko bolelo aj ma tam pichalo,hlava sa mi tocila 3 dni v case ovulacie aleze naozaj 3 dni a brutal..som mala problem prejst z izby do izby..a nieto este s malou do skolky..a potom take natahovanie v brusku.. ked sa ti maternica posuva asi hore neviem proste.. a teraz ma tiez pobolieva brusko..tlaci mi dole niekedy tlaci na konecnik..neviem ci je to dobre sak uvidim na poradni..uz aby to kopalo 🙂 dufam ze je zdrave..
@zvolsiinylogin si ma vystrasila normalne.. 😀 ale doktor mi vravel vtedy ze mam povedat manzelovi ze tam je iba jedno..nieze si bude mysliet ze dva 😀 preto naisto viem ze je tam jedno.. uvidime v utorok 😀
@tonjadabik2 co clovek nikdy nevie.....jedno je tam naisto, a to druhe moze byt neskor, ved vak jak zemegula 😀
@zvolsiinylogin ale ma nestras.. tak mam mozno neviem vela vody alebo neviem velku maternicu..alebo neviem ma nestras 😀 sak spat nebudem 🙂
ahojte kocky som asi v 4 tt a dnes som mala na toaletaku kusok taky hnedy vytok stalo sa vam to niektorej ? dakujem
@angels882 ano, a kedze som este nemala tehu knizku sla som do nemocky na odd.rizikovej tehotnosti a tam ma nastastie zachranili ale diagnoza bola hroziaci potrat...nastastie ale to male krpate vydrzalo a uz mi beha po byte 4 rocny sinter...radsej skor.. pokial mas pozitivny tehu test tak radsej utekaj zajtra k svojej lekarke...
@michaelka5 zajtra je sobota ale zavolam svojmu doktorovi vcera som bola u neho a robil mi vaginalne sono ktovie ci to nemoze byt stoho lebo uz to preslo a dufam ze sa to uz nevrati a inak dakujem pekne

@katarinche konečne niekto, kto čaká prvé 🙂 Ja som teraz v 8tt, ale som nervózna, lebo neviem čo mám čakať.. Manželovi som to povedala hneď a aj našim a svokrovcom, to som nevydržala tajiť 🙂 ale postupne pomaly hovorím aj ostatným. Môj muž si to ešte asi celkom neuvedomuje tak ako by som chcela, ale myslím, že ho to teší (takým chlapským spôsobom 🙂)
Ja mám predbežný termín 12.9. ale chcela by som to urýchliť 🙂
Tak vám držím palce, hádam nám to všetko dobre dopadne ;)