icon

Termín pôrodu september 2014

tonjadabik2
13. dec 2013

Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀

aamanda
31. jan 2014

@hryzula no prisla mi pozvanka, ale tam je ze agustovky a neda sa mi tam ani prihlasit. nevem co to ma byt. prosto ten pupcek na pridanie akosi chyba

hryzula
31. jan 2014

@aamanda jeeej prepáč, ja som aj v augustovkách 😀 už som to napravila 🙂

aamanda
31. jan 2014

jeej uz mi to funguje. dakujeeeeem 🙂

petardus
1. feb 2014

ahojte, tak sa pridavam ku vam aj ja 🙂 dnes som zacala 7. tyzden, a tento tyzden ma caka prva navsteva u lekara 🙂

barboradp
1. feb 2014

@katarinche je mi to ľúto, tiež som naňho čakala 2 roky, takže viem si predstaviť ako si sa tešila...Ale zas vraví sa, že nádej umiera posledná, možno sa ukáže, že bolo dobre, že si počkala... Mne sono nerobili na poslednej kontrole a predtým len na pohotovosti, ale tam ešte nebolo počuť srdiečko, lebo bolo veľmi malinké. Som tiež nervózna, že o ňom poriadne nič neviem, ale snáď je všetko v poriadku.
Verím, že to zvládneš a budeš pripravená začať od začiatku. Ale potrebuje to aj čas aby to prebolelo...
Ale neboj sa, myslím, že keď sa to už raz podarilo, tak sa to podarí znova a s dobrým koncom 😉
Budem ti držať palce, nech smútok netrvá pridlho a nech sa ti čím skôr podarí otehotnieť znova 🙂

barboradp
1. feb 2014

@hryzula ahoj.. Prosim ta, poslala by si pozvanku aj mne do septebroviek 🙂 Dakujem a pekny den 🙂

hryzula
1. feb 2014

@barboradp posielam 🙂

barborkark
2. feb 2014

ahojte baby, mohla by som sa aj ja pridať k vám do súkromky??

zabulka24
3. feb 2014

@hryzula mozem aj ja poprosit o pridanie do sukromky??

hryzula
3. feb 2014

@zabulka24 už som ťa pridala 🙂

hryzula
3. feb 2014

@barborkark poslala som ti pozvánku 🙂

tonjadabik2
autor
3. feb 2014

@hryzula aj ja cem do sukromky Dakovaaam 😀

hryzula
3. feb 2014

@tonjadabik2 poslala som ti pozvánku 🙂

tonjadabik2
autor
3. feb 2014

@hryzula Dakujeeeeem uz som tam 😀 ale budem aj tu

palinkovamaminka
3. feb 2014

ahojte, mozem poprosit o pridanie do sukromnej skupiny?

sarahizabell
3. feb 2014

@hryzula ahoj mozes aj mna dat do sukromky?? Som v siedmom tyzdni!! Dakujem!! Lebo v jednej som ale neviem ci je tato !?dakujem

anett90
3. feb 2014

@hryzula ahoj, mozem aj ja poprosit o pridanie do sukromky?

anastacia242
3. feb 2014

@hryzula
@ninaxx ahoj prosim do sukromky, v piatok som bola u dr. a srdiecko bije som 7+1tt teda v piatok 😉
@mistisa je mi to luto, drzkaj sa...

mistisa
3. feb 2014

@anastacia242 dakujem moc moja 😉 😉 verim ze dalsi pokus bude uspesny 😉

rebellefleur
4. feb 2014

žienky tak ja vás už aj opúšťam, nepodarilo sa 😢 Všetkým vám držím palčeky, nech to dotiahnete do šťastného konca 😉

nikus28
5. feb 2014

ahojte, mohla by som sa k vam pridat do sukromky? dakujeem 😉

petardus
5. feb 2014

@hryzula ahoj, mohla by si aj mna pridat to sukromky? dakujem 🙂

lenusiknr
5. feb 2014

@hryzula ahoj, mozem aj ja poprosit pridat do sukromky? termin mam 29.09. 🙂 dakujem

anastacia242
5. feb 2014

@hryzula pisem este raz, prosim o prijatie do sukromky...
@ninaxx teraz neviem ktorej z vas mam napisat,ale uz som pisala, ste ma nepridali

hryzula
5. feb 2014

@anastacia242 pardon, uz som ti poslala pozvanku 🙂

ewik333
6. feb 2014

@hryzula mohla by som porosiť o pridanie do súkromky... ??? Ďakujem

dadiekuk
7. feb 2014

Ahojte babule.... tak dnes sa mozem oficialne pridat k vam... dnes som bola prvy krat na sono (hrozne som sa bala v juny som mala MA a cistili ma) a som 10+2 podla menstruacie aj podla sona (CRL 34,5 mm) - sme tabulkovy 😀 ....babatko sa krasne hybalo... aj sijove prejasnenie ma dobru hodnotu a aj nosovu kosticku sme videli....som straaaaasne stastna ze to je v pohode...... máme aj prvu fotecku....krvicku mi zobrali a na buduci tyzden budu vysledky a zalozia mi aj tehu knizku.....moju prvu 🙂 termin porodu mam 3.9 2014 😉

dadiekuk
7. feb 2014

@hryzula pridas ma prosim ta do sukromky? Dakujem moc 🙂

hryzula
7. feb 2014

@dadiekuk uz 🙂

zabka79
7. feb 2014

@dadiekuk nevedela som že 10+2 sa už robí šijové prejasnenie a nosová kostička. Ja idem na kontrolu a to budem 10+2 takže asi o to požiadam doktora. Žiadala si o to, alebo to bola automatika?