Termín pôrodu september 2014
Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀
Mozem poprosit do sukromky
Ahojte, aj ja poprosím pridať do súkromky, termín máme 5. 9. ďakujem 🙂
@adelajda2012 moja aj ja som sa bála ked som čakala druhé že ako to zvládne som myslela že sa bláznim a to mal malý ked som otehotnela 9 mes.a ked sa narodila malá tak mal 1 apol. 😉
ahojte baby stalo sa vam niektorej ze v 6 tt nebolo nic vidiet na sone ?
Ahojte septembrovky 😉 mozem aj ja poprosiť do súkromky? ĎAKUJEM 😉
@angels882 ani ten gestacny vacok nevidiet?
@adelajda2012 no nejaka m achulka tam bola pomeral ju a hladal dalej a nevyjadril sa k nej tak neviem
@angels882 nevidiet plod je uplne normalne, ten gestacny vacok by asi malo byt uz vidiet-to asi bola ta machulka. Aj ked ak si niekde uuuuplne na zaciatku, tak tam je vraj vidiet len zvacsena maternica. Ale teda odbornik nie som... Asi budes musiet vydrzat do dalsej kontroly. Ale myslim, ze nemas dovod stresovat. Drzim palce.
@adelajda2012 zajtra idem na kolntrolu a ked sa nic nezmeni chce ma poslat do nemocnice bojim sa ze mam MMT
@angels882 hmm...no a on ti nic nepovedal??? Robil ti hcg z krvi, ci si toto bola na prvom vysetreni? Drzim ti velmi velmi palce!!!
@adelajda2012 robil mi pred tyzdnom sopmmala 1350 a vcera mi bralznova
@angels882 tak aj podla toho sa da, ci sa zvysilo primerane hcg... Uvidis zajtra. Budem na teba mysliet!
@hryzula aj ja poprosim do sukromky,dakujeeem
Ahojte, pridávam sa k Vám my máme termín pôrodu vypočítaný na 8.9. Takze sme v 10 týždeň 5d energie. Je to úžasné len najviac sa bojim ako to bude s mojím dvojročný synom... či prijme súrodenca a ako ti budeme zvládať.
@michaela0305 Neboj,kym sa drobcek narodi,maly bude uz rozumnejsi.Nasa bude mat necele tri roky,to uz bude velka segra😀
@duratlicka tak nam to vychadza na 2,5roka....len co ma najviac hneva maly este norozprava a nerozumiet dvom detom bude tazke
Mozem pridat do sukromky
@michaela0305 Neboj,dovtedy sa rozkeca.Ja nasej vacsinou rozumiem,len zvieratka su vsetky haka,baka a maka😀
ahojte, ja mam termin tiez na zaciatok septembra a rada by som si v vami pokecala, ale vsetky ste asi v sukromke, mohla by som aj ja poprosit? 🙂 dakujem 🙂
Naša prva foto,13+3tt.

@hryzula dakujem 🙂