Termín pôrodu september 2014
Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀
Prosim do sukromky, termin september
ahojte mam termin 14.9., mozem do sukromky?
Ahojte, tiez ma tam mozete pridat prosim? 🙂
ahojte, pekne tehu oblecko www.newlook.com, kto by nieco chcel objednat, piste sukromnu postu, chcem si len rozdelit postovne (9libier), nie zarobit
Babule prosim vas ktore chcete do sukromky tak musiet oznacit bud ,,ninaxx" alebo ,,hryzula" ja na toto forum nechodim,len ked mi pride upozornenie aby som niekoho pridala.pokial mi nepride upozornenie nemam ako vediet ze niekto chce pridat do sukromky 😉 pisali ste tu viacere ze chcete pridat,tak ktore este nie ste a chcete tak napiste,ale tak ze ma tam oznacite aby mi prislo upozornenie 🙂
Ahojte babulky. Aj ja mam termin v septembri. Mozem sa ku vam pridat do sukromky? dik Ninaxx
ahojte baby, tiež poprosim pridanie do sukromnej🙂
ninaxx ahojte, ja mam termín 11.9. Mozem poprosit do skupiny? Dakujem
ahojte babeny, aj my mame termin na 24. september :D
@ninaxx ahoj, mozem poprosit pridat do sukromnej skupiny, termin 6.september, dnes 63mm! dik 😀
@palinkovamaminka poslane 🙂
Ahojte, tak to tak vyzera, ze patrim ku vam 🙂 oficialny termin mi vychadza 1.9.2014, tak uvidime, ci to bude v auguste, alebo potiahneme do septembra 🙂

Ahojte žienky ja som teiž septembrovka zatial 11.9 mam termín možem jpoprosit pridat k vám do súkromky ? Díky 🙂