Termín pôrodu september 2014
Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀
@mistisa mozem aj ja do sukromky?
babulky ahojte, ja som 6tt termin vychadza na 10.9....aaale preco vsetky odchadzate do sukromky? Je mozne sa tam este pridat?
@zvolsiinylogin ok napisem babam
@tonjadabik2 mozem poprosit pridat do sukromky,dakujem
Ahojte, dnes som si robila test a je pozitivny, mozete ma prosim pridat do sukromnej temy? Termin mi vychadza na 19.9. Vdaka...
Ahoj levica05 ,aj ja so dnes robila test,a je pozitivny :o) Termin zatial 17.9 🙂 Pri prvom som mala termin 19.9,narodil sa 22. 😉
ahojte, mozem aj ja do sukromky? termin mam 3.9 😉
Ahojte aj ja by som sa rada pridala do sukromky, termin mam 3 septembra
ahojte test mam sice negat. ale prsia bolia, ms meska tyzden... rano robim dalsi test.. som zvedava ci sa k vam pridam 😎
Ahojte, rada by som sa k vám pridala, tiež by som podľa všetkého mala mať termín 2.9.2014. Tehu potvrdené už mám aj doktorkou a tak sa začínam ,,rozhliadať" po informáciách a skúsenostiach. 🙂..je tu aj nejaká súkromná skupina? Som tu celkom nová a zatiaľ neviem či je ešte nejaká iná skupina alebo podskupina, ale rada by som sa dozvedela nové informácia, či podelila sa s novými skúsenosťami 🙂
mne to vychadza 15.9.2014...zatial mam stale dve...aj tak bojim, ako bude 30.1.
@berkley stmavol ti este testik? labo mne netmavne, neviem, skor sa mi zda bledsi.. ☹
este je to asi skoro ale ak by ste mali zaujem o perinky napiste aj neskor papa drzte sa tehulky kuk moj albumik
@katarinche no uz sme videli tak zatial vsetko v poriadku ale tabletky na udrziavanie mam stále brat dalej a crl mame 5,7mm a dalsie sono az 18,2.tak teraz sa aj ja nacakam :D
😀 😀 😀 😀 😀
@saska042 ake beres tabletky na udrzanie?
@zvolsiinylogin ahoj.ja som si uz dalsi test nerobila.ale bola som u gyn a robila mi sono a babo bolo vidiet aj srdiecko bilo.u mna zatial vzdy vysla aj slaba ciarka.hi
Ahojte,
ja som si robila test v pondelok a boli tam hned krasne dve silne // 🙂
K lekarovi idem tento pondelok. Kalkulacka mi ukazuje termin 17.9. Je to nase prve babatko, dufame, ze vsetko bude ok a velmi sa tesime. Kedze vsetky ako vidim odchadzate do sukromnej posty, mozem sa k vam pridat? Dakujem
Ahojte..
dnes som si robila testík...
už tretí den som strašne unavená.. a už mi nedalo..
v pondleok mám dostať MS a aha na testík...
hádam tam budete vidieť niečo 😀
len u mňa je to take, že ja sa moc nemôžem tešiť... Pred Stellkou (naša 2a pol ročná slečna) som prišla o tri detičky a minulý rok tiež o tri ☹
takže ja sa budem tešiť až .. neviem kedy 😀
Ahojte, aj my sme sa dlhsie snazili a konecne sa podarilo. Este sice nie je potvrdene u lekara, ale zmeny citim vsade. V pobrusku, na prsiach, testy vychadzaju silne pozitivne tak huraaa 😅

@katarinche aj ja mam dva tyzdne, vlastne ty uz len tyzden, ja idem 30.1.