icon

Termín pôrodu september 2014

tonjadabik2
13. dec 2013

Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀

zvolsiinylogin
16. jan 2014

@katarinche aj ja mam dva tyzdne, vlastne ty uz len tyzden, ja idem 30.1.

zvolsiinylogin
16. jan 2014

@mistisa mozem aj ja do sukromky?

tamarka9
16. jan 2014

babulky ahojte, ja som 6tt termin vychadza na 10.9....aaale preco vsetky odchadzate do sukromky? Je mozne sa tam este pridat?

gaskulka
16. jan 2014

@zvolsiinylogin ok napisem babam

mistisa
16. jan 2014

@gaskulka a do skupinky alebo temy? ich napises? aj tamarku si dala? ci mam pisat ja alebo si vybavila 😉 😉 😉 😉 😉

majka0071
16. jan 2014

@tonjadabik2 mozem poprosit pridat do sukromky,dakujem

levica05
16. jan 2014

Ahojte, dnes som si robila test a je pozitivny, mozete ma prosim pridat do sukromnej temy? Termin mi vychadza na 19.9. Vdaka...

ywca222
16. jan 2014

Ahoj levica05 ,aj ja so dnes robila test,a je pozitivny :o) Termin zatial 17.9 🙂 Pri prvom som mala termin 19.9,narodil sa 22. 😉

jacine
16. jan 2014

ahojte, mozem aj ja do sukromky? termin mam 3.9 😉

gabaaaaa
16. jan 2014

Ahojte aj ja by som sa rada pridala do sukromky, termin mam 3 septembra

gaskulka
16. jan 2014

@mistisa myslim, ze do skupiny som ju dala 😝 ostatne nie zatial, das ich ty? pls. diky 🙂

ellie222
16. jan 2014

ahojte test mam sice negat. ale prsia bolia, ms meska tyzden... rano robim dalsi test.. som zvedava ci sa k vam pridam 😎

maja923
17. jan 2014

Ahojte, rada by som sa k vám pridala, tiež by som podľa všetkého mala mať termín 2.9.2014. Tehu potvrdené už mám aj doktorkou a tak sa začínam ,,rozhliadať" po informáciách a skúsenostiach. 🙂..je tu aj nejaká súkromná skupina? Som tu celkom nová a zatiaľ neviem či je ešte nejaká iná skupina alebo podskupina, ale rada by som sa dozvedela nové informácia, či podelila sa s novými skúsenosťami 🙂

zvolsiinylogin
17. jan 2014

mne to vychadza 15.9.2014...zatial mam stale dve...aj tak bojim, ako bude 30.1.

zvolsiinylogin
17. jan 2014

@berkley stmavol ti este testik? labo mne netmavne, neviem, skor sa mi zda bledsi.. ☹

tamarka9
17. jan 2014

@mistisa
@gaskulka ahojte babulky a ked ma date do skupinky, musim si to nejako aktivovat? Som so snazilkami v skupine, ale nepamatam si ako to prebiehalo 😅 dakujem vam 😉

mistisa
17. jan 2014
lucka0122
17. jan 2014

este je to asi skoro ale ak by ste mali zaujem o perinky napiste aj neskor papa drzte sa tehulky kuk moj albumik

eruuuska
17. jan 2014

@mistisa ahojte, tiez by som sa rada pridala k vam do sukromky, predpokladany termin mam 13.9. 🙂

saska042
18. jan 2014

@lusindaaa ahojkaj velmi ma to myrzi my zatial vsetko v poriadku a na kontrolu az 18.2. teda ak sa nic dovtedy nestane

saska042
18. jan 2014

@katarinche no uz sme videli tak zatial vsetko v poriadku ale tabletky na udrziavanie mam stále brat dalej a crl mame 5,7mm a dalsie sono az 18,2.tak teraz sa aj ja nacakam :D
😀 😀 😀 😀 😀

saska042
18. jan 2014

@ellie222 aj ja som mala prvy negat. druhy& som robila po tyzdni a bol len slabunky ale doktor potvrdil :D tak drzim palce 😀

zvolsiinylogin
18. jan 2014

@saska042 ake beres tabletky na udrzanie?

berkley
18. jan 2014

@zvolsiinylogin ahoj.ja som si uz dalsi test nerobila.ale bola som u gyn a robila mi sono a babo bolo vidiet aj srdiecko bilo.u mna zatial vzdy vysla aj slaba ciarka.hi

tamarka9
18. jan 2014

@mistisa dakujem 🙂

evka111
18. jan 2014

Ahojte,
ja som si robila test v pondelok a boli tam hned krasne dve silne // 🙂
K lekarovi idem tento pondelok. Kalkulacka mi ukazuje termin 17.9. Je to nase prve babatko, dufame, ze vsetko bude ok a velmi sa tesime. Kedze vsetky ako vidim odchadzate do sukromnej posty, mozem sa k vam pridat? Dakujem

monika0001
18. jan 2014

Ahojte..
dnes som si robila testík...
už tretí den som strašne unavená.. a už mi nedalo..
v pondleok mám dostať MS a aha na testík...
hádam tam budete vidieť niečo 😀
len u mňa je to take, že ja sa moc nemôžem tešiť... Pred Stellkou (naša 2a pol ročná slečna) som prišla o tri detičky a minulý rok tiež o tri ☹
takže ja sa budem tešiť až .. neviem kedy 😀

nikusinka
19. jan 2014

@mistisa mozem aj ja poprosit o pridanie do sukromky, dakujem 🙂 😉

nellena
19. jan 2014

@mistisa prosím aj mna pridáš do skupiny? Ďakujem 🙂

pingu7
19. jan 2014

Ahojte, aj my sme sa dlhsie snazili a konecne sa podarilo. Este sice nie je potvrdene u lekara, ale zmeny citim vsade. V pobrusku, na prsiach, testy vychadzaju silne pozitivne tak huraaa 😅