icon

Termín pôrodu september 2014

tonjadabik2
13. dec 2013

Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀

saska042
11. jan 2014

@katarinche ahojky no bola som zase vo stvrtok zase na sono tak priemer vajíčka som mala uz 12mm a bolo vidno aj zltkovy vacok cize jednoznacne tehotna :D pytala som sa na tyzden vravel ze asi v piatok ale este mi kazal zase prist vo stvrtok a tam by uz malo byt lepsie vidno plod a aj pocut srdiecko tak sa uz neviem dockat 😀 😀

saska042
11. jan 2014

@lusindaaa ahojky tak co jako si dopadla?ja som uz mala vo stvrtok vajicko s priemerom 12mm tak mi vravel ze som asi v 5 tyzdni ale vo stvrtok idem opat na sono

lusindaaa
11. jan 2014

@saska042 ahoj gratulujem...mne povedal vcera, že som taktiež v 5. tt ale že je to nemeratelne, že je to len morula ci zarodok a za dva týždne som mala ist na dalsiu kontrolu, že vsetko je ok...lenze dnes som o babatko prisla: spontanny potrat...z babatka som sa tesila len jeden den...už je z neho anjelik ☹ držkaj sa prajem hodne zdravia

petra6484
11. jan 2014

Ahojte tak rada by som sa kvam pridala mi uz mame chlapceka a presne takto pred dvoma rokmi som bola tehotna s nim takze dalsie septembrovca 🙂 I ked neplanovane tak hadam to nejako zvladneme lebo nam t trosku skomplikovalo situaciu ohladne byvania

petra6484
11. jan 2014

Aj ja by som poprosila ridat do sukromky ak mozem 🙂

katarinche
11. jan 2014

@saska042 tesim sa s tebou 🙂 to mas super, ze nemusis teraz tak dlho cakat, kym uvidis srdiecko. ja mam este 2 tyzdne do kontroly a neviem sa dockat.

berkley
12. jan 2014

Náš pozit testík

berkley
12. jan 2014
nikusinka
13. jan 2014

Ahojte, gratulujem vsetkym uspesnym kockam a pridavam sa k vam, ak mozem 🙂 Zatial bez potvrdenia lekarom som v 4. tyzdni (podla ovulky, v 6. tyzdni podla poslednej MS). Vidim, ze uz riesite sukromku, mozem byt aj ja pridana? Vdaka 🙂

moesha24
13. jan 2014

Caute baby, pridavam sa k Vam, kedze podla MS mi vychadza termin 3. septembra..
ale co hovorite na toto?
MS som mala posledny krat od 27.11.2013
robila som si test 19.12. 2013 bol negativny
potom som si robila test 31.12.2013 a bol pozitivny. 😝 😎
Este som si urobila dnes a tiez pozitivny. Moze sa stat ze som otehotnela mimo plodnych dn, teda az po plodnych dni, alebo som otehotenla uz skor len test mi to vtedy este nenameral 😨

gabaaaaa
13. jan 2014

@moesha24 ahoj ja mam ten sam termin ako ty len mne test ukazal uz 1 den pred M tak neviem preco az tak neskoro ale ze vraj je to normalne

gaskulka
13. jan 2014

@mistisa mozem poprosit aj ja o vstup do sukromky? 5.1. som zistila, ze som tehotna, u lekara som zatial ale nebola

mistisa
14. jan 2014

@gaskulka ahooj napisem babam poslu ti pozvanku 😉 😉

gaskulka
14. jan 2014

@mistisa dakujem 🙂

lalida
Odpoveď bola odstránená
felinka
14. jan 2014

Ahojte, pridavam sa k vam, minuly tyzdem dve ciarky, koncim 5.tt. 🙂. Mozem aj ja do sukromky?

nely459
14. jan 2014

mohla by som poprosit do sukromky?

lauri
14. jan 2014

aj ja prosim pridat do sukromnej temy 🙂 @mistisa

mistisa
14. jan 2014

@nely459
@lauri jasne napisem babam 😉 😉 😉

saganka
14. jan 2014

aj ja by som poprosila do sukromky @mistisa

sasena12
15. jan 2014

@mistisa aj ja poprosim do sukromky 😉

mistisa
15. jan 2014

@saganka
@sasena12 uz som napisala babam ,😉

mic79
15. jan 2014

ja zatial len tak potichucky by som poprosila pridat tiez do sukromky.. v novembri som mala samovolny potrat,,,, tak sa bojim tesit zatial....vyzera to na 5ty tyzden...🙂

lucica
16. jan 2014

@mistisa AHoj, aj ja poprosím do súkromky, Dnes som testovala a pozitivne. SIce ms ma prist az cez vikend, ale ak bude vsetko v poriadku termin budeme mat koncom septembra

mistisa
16. jan 2014

@mic79
@lucica okiiik babulkyyy 🙂 🙂

lucyyda
16. jan 2014

@mistisa ahoj mozem aj ja poprosit do sukromky? dakujem 🙂

felinka
16. jan 2014

@mistisa cauko, tak dnes potvrdene od doktorky, 6tt 🙂 mozem tiez sukromku?

mistisa
16. jan 2014

@felinka ahooooj tak supeeeer a co ste videli na sone? 😉 ano idem napisat 😉

zvolsiinylogin
16. jan 2014

ahojte, aj mne to vychadza na september,mas malinky stanko

zvolsiinylogin
16. jan 2014

@gaskulka aj za mna napis, aj ja by som rada do sukromky, dik...