Termín pôrodu september 2014
Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀
@erickaa Aj ja som rozmyslala,ze jej nadiktujem datum pm 25.12.,ale nebude to na tom sone vidiet,ze mam tu sliznicu velmi narastenu?Lebo ona podla toho vidi,ako dlho to je od ms,nie?
@duratlicka ja jej nadiktujem 18.12., nemyslím, že by už tam bol nejaký veľký rozdiel. Však nemôže donekonečna rásť tá sliznica 🙂 Ale vždy lepšie, ako to, že mi pri prvom tehu nesedeli rozmery, potom tie testy v 20 tt nám tam niečo nesedelo, už ani neviem čo. A to len preto, lebo sme boli skoro o týždeň posunutý. A potom ma prijali na rizikové do nemocnice, lebo som prenášala..a chceli ma na druhý deň vyvolávať. Chvalabohu to na mňa prišlo ešte v tú noc. Tak sa teraz chcem toho ušetriť 🙂
caute, tak uz aj ja to mam potvrdeneeeeee🙂)) prosim tiez pridat do sukromky...termin mame na 15.9., takze ten september chytime🙂))
@erickaa Vies co, tak aj ja to tak urobim, lebo mne minule tehu tiez vsetko ratali s kalendarom, hoci aj vtedy som otehu neskor. Utz vobec nebrali do uvahy. Tak pojdem az v pondelok a poviem, ze posledna ms bola 25.12. A utz v 10. tyzdni mi to isto potvrdi😀
Žienky včera som bola dr a takisto potvrdenééé 🙂 tiež poprosim pridať do sukromky 🙂
@duratlicka Ja idem k dr. až v utorok, tak som zvedavá, čo a ako 🙂 Držím palce teda 😉
@duratlicka ja som mala poslednú ms 21.12. a tiež na testoch ducha.. ale kedže ide u mna o 8 tehotenstvo (ale iba jedno skončilo dobre) tak viem, že je tam tehu.. len teraz čakať ako sa to vyvinie..
@angels882 tiež mi tak vychádzaju niektoré tety..až po uschnutí.. ale len slabulinke..
@monika0001 Moja zlata,ze 8. tehu,tak nech Ti to dobre dopadne.Zo srdca drzim palce🙂
@duratlicka dakujem.. uvidime.. neostava mi ine nz cakat.. je to ale na nervy.. ale stale verim, ze ku nasej bambulke pribudne este jeden pokladik 🙂
@monika0001 To Ti verim.My sme si chceli vziat babo z detskeho domova do pestunstva a ked som mala uz skoro vsetko vybavene,zistila som,ze som tehotna.
@monika0001 V ktorom tyzdni zvyknu nastat problemy?
@pingu7 No s tým WC to poznám..Hlavne v noci je to pre mňa mimoriadne obťažujúce vôbec vstať z postele..ináč práve začínam pociťovať negatívny postoj k niektorému jedlu, dokonca mám za sebou prvé zblíženia s WC misou po tom, čo som pocítila vôňu (teraz už asi pach) piva..ale že by sa moje prsia zväčšili som si ešte nevšimla, aj keď pri mojich takmer 0-kách by som práve tento príznak uvítala najviac :D..kedy to ideš k lekárovi? Ja už mám dohodnutú prvú poradňu, odber krvi, EKG..takže si asi aj matrac vezmem na polikliniku :D
caute baby co noveho? tak uz mame aj foto babetka aj knizku presli dni co mi byvalo zle bez vracania..chvalabohu 😀 a vy ako?
@duratlicka my sme tiez zvazovali adopciu po prvych troch neuspechoch a uz ked som to vzdala vtedy to.prislo tak ze som o tom ani nevedela..az dr mi volal ze som tehotna 😀
A po Stellke uz zasa rri neuspechy... tak uvidime...
Problemy u mna hned na zaciatku.. ale mne to robi stitka ☹
ahojte zienky, tak aj mne vychadza termin na september, mam pozit.testik, posledna mrcha 12.12.13, tak idem 31.1 na gyndu....neplanovane prekvapko... 😀
Ahojte, ak mi to Dr. potvrdi, tiez budeme patrit opat medzi septembrovky ;))) po vyse roka snazenia mi vysiel pozitivny tehu test ;)) Posledna MS 20.teho decembra. Vo stvrtok idem ku gyn. a uvidime....
@patka1987 drzim palceky nech vsetko dobre dopadne 🙂 ako dlho ste sa snazili o druhe babo???
Ahojte, nemam to este potvrdene od Dr ale testik pozitivny, posledna mrcha 22.12. Este sa len spamatavame zo soku lebo to je uplne neplanovane a stalo sa to na prvi sup, ako vysledok jedneho udobrovacieho sexu po sto rokoch, a bude to uz nase tretie dieta 😅 . Dost sa bojim lebo mladsi syncek ma teraz iba rok tak neviem ako to zvladneme.
tak u nás to padlo zasa raz..
ja končím.. začnínam sa pripravovať na to, že mi ostane len Stellka..
babulky držkám vám palčeky!
@monika0001 To mi je luto☹Mozno to "moje" babatko z ded nakoniec najde stastny domov u Teba😉
@mistisa ahoj aj ja mne testik ukazal tehu mozem do sukromky??
@sarahizabell idem ta pridaaat 😉
Prosim pridali by ste aj mna do sukromky? dakujem
mozem aj ja do sukromky?
@tonjadabik2 jeej tak daj fotecku babatka, parada, v kolkom si teraz tyzdni?

@duratlicka Ahoj, ja som na tom podobne, ale ešte sa zmestím do septembroviek..hihi. Posledná MS tiež 12.12., ale ovula bola až 21 DC, tak termín .vychádza okolo 25.9. Tiež to bude naše druhé 🙂 Pri Zojke som mala tiež ovulu 20 DC a rodila som 6 dní po termíne, čiže vlastne presne 😀 Teraz už rovno nadiktujem doktorke upravený dátum, aby sa "nestresovali" so mnou. Teda, ak všetko dobre dopadne, klop klop klop 😀