Termín pôrodu september 2014
Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀
@patka1987 my sme sa tiez snazili nieco vyse tristvrte roka,ale aj pri malej,tiez sme sa dlho snazili... ja idem na poradnu az 7.2,tak hadam bude vsetko ok
Pripajam sa ku vam🙂
@tamarka9 pridam ked sa to naucim 😀 teraz idem do 12tt 😀
@tonjadabik2 vsak na tom nie je nic tazke, ja ti poradim, ak potrebujes. Ved uz si davala sem nejake foto, z PC je to lahke. Alebi ich mas vo fotaku, telefone?
v telefone 😀
@daniela7481 ahoj, planovali ste? pozeram,ze mas tiez este maleho, moj ma 13mes a teda toto tehu je pre nas prekvapko len este to nemam potvrdene od dr. a uz so jedno neuspesne tehu mala, tak radsej cakam co povie dr.,ci uz bude aj srdiecko...
potom poprosim aj ja do sukromky @mistisa
Ahojte buduce maminky, pripajam sa k Vam s terminom porodu v septembri 2014, momentalne som v 6tt 🙂
Mozete ma prosim pridat do sukromnej skupiny? Dakujem
Ahojte,
sice este nemam termin ale isto budem patrit k vam. Môžete ma pridat do sukromky?? Dakujem 🙂
@tonjadabik2 a mas v telefone aj internet?
@anastacia242 , neplanovali, predtym sme dlho nemohli otehotniet tak sme to nechali na nahodu, horsie je ze to vyzera na dvojicky, muz pracuje v nemecku, budem to mat vesele🙂
@tamarka9 jasne len ho mam asi vypnuty
Ale ahojte babulky, tak som rada že sa k Vám môžem pripojiť. Zatiaľ nepotvrdené tehotenstvo ale tak 4 testy pozitívne tak hádam si to nezakríknem... posledná mrcha 23.12.2014 volala som lekárke, že je skoro na prehliadku ak som bez problémov tak najskôr bud. týždeň v piatok, možno vydržím dlhšie ale to nezaručujem 😎 Snažili sme sa 8 mesiacov potom som nasadila čarovný inofolic na necelý cyskus a wuallla :D Moc sa teším a držím nám palce.
@ewik333 ahoj a gratulujem 🙂 Ja som este tiez nebola u lekarky, ale pozitivny test, vynechana ms, extremna unava a nechut ku kave ma uistuju, ze tehotna naozaj som 😀 Ja planujem ist na prvu kontrolu v 7tt, aby uz bolo aj daco vidiet a dostala som utz fotku 😉
@littleoneno2 A 7TT náš kedy? ja som skôr rozmýšľala v 8tt, mne to vychádza tak 12.1
Ahojte kočky, tiež by som sa rada pridala k vám 🙂, min. týždeň som bola u lekára, videla som našu fazuľku 🙂 Teraz som 6tt., termín je 21.9. za 2-3 týždne si mám prísť pre knižku 🙂. Držím vám bábiky všetkým palčeky 🙂
ahojte, mozem sa pridat aj ja? 🙂 podla webu mam termin 26. 9., vcera som bola u dr, a bola tam taka 3,5mm gulicka 🙂
dievcata, kedy ste mali prvu poradnu, mna objednali az na koniec februara!!! 😠
žienky, dnes sa z dôvodu nahleho ochorenia seba alebo detí, odhlásili 4 tehotné ženy, takže sa uvolnilo miesto /som predtým z kapacitných dôvodov odmietla už nahlásiť dalšie tehulky/
takže ak by ste mali záujem, dnes budete vítane o 20.00 hod v Kvapke na Slnečnej 32 v Trnave
prednáška certifikovanej duly, certifikovanej laktačnej poradkyne a predsedníčky OZ Ženské kruhy /so mnou/s názvom " Hovorme o zázraku
@tonjadabik2 no bud ho mas aktivovany, alebo nie, ale tym sa tiez nemusis zaoberat, lebo kazdy telefon dostane k vybave kabel, ktorym ho spojis s PC, takze ked nemas net v mobile, mozes si spojit telefon s PC a fotecky stiahnut donho: ja nemam net v mobile, mam este taky stary, takze to tiez takto robim ze si ich stahujem do PC. Dufam ze som pomohla, tesim sa na fotecky, mne lekar nedal v pondelok som bola na prve sono a vobec mi nedal foto a ja som bola taka mimo, ze som si aj zabudla pytat. Tebe tiez nedal, ze si si fotila do telefonu? Nechapem preco automaticky nedaju 🙄
@daniela7481 uz si bola aj na kontrole a boli aj srdiecka uz a vidno dvojicky? jeeeeej 😉 ani my sme predtym nemohli mat hned, brala som lieky a po polroku sa zadarilo a skoncilo KET,nebolo srdiecko a po dalsom polroku uz som znova otehu a to mam synceka a teraz ani nevieme ako... 😕
@tamarka9 mam net v mobile a mala by som mat aj kabel..kedze mam novsi mobil..mne doktor sam dal teda sa opytal ci nahodou nechcem fotku..ta jasneee ze hej mu vravim cela stastna 😀 a este mi ponukol neake video cosi moderne myslim video babetka za 50 eur.. tak ale drahe to je no..a v utorok idem zase tak mozno --bude dalsia fotka..dufam ze babetku bije srdiecko ze je vsetko v poriadku..ja som si snimku co mi dal doktor odfotila do mobilu a tak dam do pc..nam davaju automaticky ale niekedy nerobi doktor ultrazvuk ved by nemal robit stale takze ak bude robit tak popytam zase.. 😀 dufam ze bude mat dobru naladu.. 🙂
@tonjadabik2 no tak super, tak daj do PC a potom sup sem, velmi som zvedava 🙂 A je super ze robi fotecky, 50eur za video je ozaj vela, to by som ani ja nedala...a neboj jasne vsetko je urcite ok, kolky tt si vlastne?

@monulik0209 dakujem!! My sme sa snazili nieco vyse roka... V stvrtok idem k Dr. tak snadbude vsetko ok.