ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@merikac granatir som rob ila v piatok,Tomas velmi lubi,palacinky by mohli byt ale este nieco musim,to maju len tak do ruky ku telke mi povedia...ale napadol ma spenat,to tiez maju radi a dlho nebol...tak budete aj Vy pekni s nausnickami...Linda mala taky sok ked jej nastrelila jednu potom jej rychlo druhu,a plakala asi desat minut,potom zaspala a v pohode...datt nstrelit ci prepichnut?
@mirka285 ved prave neurobim,,len take zakrutene palacinky,,to aj on by mi ofrflal,ze co som este varila,,ale ked tam dam banan, mandarinky,,,prelozim - ne zatocim a navrch slahacku s grankom- pekne mu dam pribor,,,tak potom tak nevygrna,,ze co som to za jednohubky urobila-treba oci oklamat.........
@merikac ty si aka prefikana,dobre to mas vymyslene,ale mas pravdu,treba to naaranzovat a hlavne strcit pod nos....boli sme minuly tyzden,a v pohode,plackala len chvilu a potom uz vobec nic...len skontroluj aby netrcala z tych nausnic vzadu ta tycka..lebo kamoska mala take ze trcala a malu to pichalo..a ja mam take ze vzadu to ma ten uzaver,tycka netrci takze v pohode..ale jednu ma o milimeter vyssie ako druhu...a to i to aj oznacil fixkou 😠 ale Linda ma velmi drobne usne laloky tak som to nemohla tej co jej to robila ani vycitat,ale myslim si ze casom ked jej narastu usi este sa to strati...
@mirka285 mirka kde si dala nastrelovat? a nausnicky si kde kupila take aby ju vzadu nepichali? ja sa stale neviem rozhodnut ci dat prepichnut ci nie, mm je proti, ze aj bez toho je pekna a ze preco by mala plackat navyse kvoli tomu a ak sa jej to este zapali.... ja by som jej tiez nedala ale zase sa bojim ze neskor si to bude strhavat alebo co a zase nechat ju az do puberty bez mi pride luto....
dobre ranko,
ja musim vstavat s mm rano aby som sa aspon nieco naucila lebo cez den to vobec nie je mozne kedze mi nechce spavat 😠 ale tak zase vcera som sla spat s malou o pol 10 tak sa to da 😀
@boddez prave som ta videla v telkovi 😀 poviem ti teraz so mnou prasia hormony (este stale 😕 ) a vsetko ma rozplace (naposledy dokonca aj modre z neba 😠 ) tak ked som vas videla az mi slzicka vysla, keby som nepoznala tvoj pribeh uz odtialto tak prisamvacku sa rozrevem 😢 no ale krasni ste boli 😎 tesim sa na ti relaciu o vas, ale davaj si pozor lebo podla mna sa vam po tej relacii ozve matka 🙄
Dnes prepichovanie ušiek...:((((tada da dááááááá 😲 😲 😲 😲 😲
dobré ránko prajeme....
Mirka, malý ma takú normálnu, raz ma takú tuhšiu, to vtedy ak dva, tri dni nekaka a ked každý den, alebo každý druhý, tak takú nie moc riedku, ale ani tvrdu, normálnu, ale maval nekedy riedku...
no jako ja bebu by som niiikdy nedala, sona mala problemy až až....
sunar baby dosť vychvaluju, ale aj doki vravela, že su tučné deti, hahaha, to je v génoch a nie v mlieku...ja ešte budem dávať nutráč, a ked začneme s príkrmami, tak pomali budem skušať, šak budeme splácať hypoteku, tak to si dovoliť nemôžeme.....
@boddez malá bude nádherná v naušničkách, môžeš mi napísať, kde bola tá relácia, nájdem to aj na nette, asi jojku ste spomínali, že?????by som si to rada pozrela.....
ahojte dievčatá, moj Filipko je nejaky divný už 2 dni, malo papá, grcká takú vodičku, je podráždený a unavený, ale nemá teplotu. dnes spal od 19 do 5, ale nebola som z toho nadšená ☹ ☹ ☹
Ale už 3 krát povedal: AHOOOOJ , šikovníček moj 🙂 😀
dobré ránko!
@boddez no pevné nervy pri náušničkovaní... ja som revala s malou...ale ja stále revem s ňou u lekára.. 🙂 nám sa ušká hojili 2 týždne, hoci mi lekárka prisahala,že všetkým deťom sa to zahojí za 3 dni.... 😠
včera sme boli na nákupoch v Maďarsku aj s malou. paráda! urobili sme si výletík.
naša malá nedvíha hlavu,keď ju ťahám zaruky. mohla som jej ja dačo pokaziť na krku nesprávnym držaním za hlavičku??????
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Baby bru nocku, ja uz ledva zmurim na monitor.. pa