icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

strasska
27. okt 2010

@oacka ale prestan 😉 A keby aj, tak co? bude stihla, to sa teraz nosi..mne by to nevadilo, ale u nas zial je ina predispozicia ☹

strasska
27. okt 2010

@oacka nechod do lidlu aspon nam viac ostane 😀

oacka
27. okt 2010

@strasska no určite!!!!! ale zas nemám prachy, mm zas bude nadávať,že čo chcem furt kupovať.... to s jednou bankomatovou kartou je pekná blbosť... 😠 😠 😠 som chcela šetriť!

strasska
27. okt 2010

@oacka ja chcem podprdy, puncosky, podbradniky a tie zateplene dupky...dufam, ze daco aj kupim, bo ma trafi ak nie ☹

tinaki1275
27. okt 2010

@maxara jaj ja som sa nasmiala peti sorry ..take rano mat to by ale fakt porazilo ..☹
my sme dnes pre zmenu zaspali na ockovanie..ale aj tak nas zaockovali a uz teplotkujeme😢 dala som je viburcol cipok -hned ho vykakala tak dostala sirupcek a zadriemkala dufam ze to nebude horsie..este jej musim dat ten sirupcek rotarix..ozah baby mali ste po nom nejake zvracanie alebo nieco?
@oacka ty sa ukludni kristinka je uzasna a krasna a zdrava,tvoju mamu posli s prepacenim do prdele ja moju bezne posielam.🙂nasa mala ma dnes 5780g a dr.na pistovni kde ju ockovali povedal ze je ti uplne v pohode(to bolo 1x co to nejaky dr. povedal)- a toju krmim UM !!! tak to povedz tvojej mamke ze UM nic neriesi ...tak budu nase dcery modelky a co ....
a moja tehotna kamoska len place a place.. 😒

bambola
27. okt 2010

@oacka no moja ak strojnasobit tak bude mat nieco pod 9kilo 😉
a preco ich musis vratit? kvoli mm? ja sa na plvanie chystam az niekedy marec-april, pockam na teplo trosku a teraz mam aj tak vela do skoly, ale uz sa strasne tesim, chcem si najst take plavanie aby tam mohol ist aj mm, aspon ku bazenu 🙂

karinnka
27. okt 2010

@oacka a kde sa chystas chodit plavat?ja by som zacala ale az na jar...teraz je aj mne zima...
jaaaaj ja hladam nejaku modernu zimnu bundu uz asi 2tyzdne na nete a nic...vsetko dlhe a nemoderne jak pre stare zeny 😠 asi musim fakt len schudnut 😀 😀 😀

oacka
27. okt 2010

@tinaki1275 ježiš, to s kamoškou mi je ľúto. my prežívame niečo podobné s mojou kamoškou... aj ona revala,keď bola tehotná,lebo až vtedy jej otec bábätka povedal,že je gambler. spoločne to zvládli, liečil sa, 2 roky abstinoval a teraz mu zas hrablo a zase hrá..... je to hroznééééééééé, na všetko je sama... ☹

bambola
27. okt 2010

@tinaki1275 a ten rotarix jej nepodali oni? nasej malej to podala sestricka a este so mza to aj platila 3.50€ 😠 ale mala urcite po tom nezvrackala, dokonca jej to chutilo asi je to sldake lebo to bolo take lepkave.
juj, prajem pevne nervy, evidentne reakciu na ockovanie u vas nezmenite, ja dufam, ze nasa (ne)reakcia na ockkovanie bude taka nijaka aj pri dalsich 🙂

na kamosku asi dolahlo co? 😒 asi neni na konikovi tema, ktora by jej bola blizka co? lebo to je dost taka specificka situacia. ak sa vam bude dat s malou tak sa chodte niekam vyvetrat mimo domu, nech pride na ine myslienky, dajte si zmrzku, prejdite sa pri mori 😉 (jooooooooooooj co by som za to dala 🙂 )

oacka
27. okt 2010

@karinnka ja som cez víkend obehla celú optimu kvoli bunde a nič!!!! teda C&A mali,ale nevysolím za ňu 60 evri,aby som o mesiac zistila,že zlacnela na 20! cítim sa hrozne hnusná,tučná a nemoderná! naša dokina mi dala leták na plávanie v penzióne v barci, vraj od októbra budú plávať aj inde v KE, musím tam zavolať. dokina hovorí,že môžme aj v zime, že ona vyschne,kým pojdeme von a že je to pre ňu dobré,lebo je nervná a to ju ukľudní. 🙂
topánky musím vrátiť,lebo sú mi úzke a tesné, a za iné sa bojím vymeniť,že budú tiež zlé. u nás v obchodoch sa mi nič nepáči...
@strasska ja chcem všetko - aj tie rifličky, aj tie dupačky, aj pančušky.

katarina7777
27. okt 2010

@oacka my zacneme plavat az na jar, teraz sa mi to zda prilis komplikovane s obliekanim a bala by som sa aby neochorel.

lutsine
27. okt 2010

pekny dnik 🙂

lutsine
27. okt 2010

ako sa tu bavite o kilach, tak ja mam asi tazke dieta. 🙂

denisse
27. okt 2010

ahojte ... nestihla som vsetko precitat, mala je mrzuta po vcerajsom ockovani .. teraz som ju dala spat na balkon, tak som zvedava kolko pospi ...

@oacka
neblazni .. som vytiahla neline papiere kvoli tebe 😀
tak v pol roku mala 6430g, v 8. mesiacoch 7880g a v 10.mesiacoch 9000g ...
tak neblazni, kika je uplne v pohode 😉

oacka
27. okt 2010

@denisse 😀 😀 😀 diky...

@lutsine nechcem to vedieť! 😀 😀 😀 ty chodíš niekedy do KE?
to plávanie je od 6 mesiacov,tak ešte počkáme.

lutsine
27. okt 2010

@oacka ano chodime, nalozime maleho do auta a uz cestujeme 🙂 skoro kazdu nedelu 🙂

lutsine
27. okt 2010

@oacka a dievcatka su stale chudsie 🙂

oacka
27. okt 2010

@lutsine neviem,či by maxara a denisse súhlasila,že dievčatká sú chudšie. 😀 😀 urobíme ešte pred vianocami nejaké košické stretko?

lutsine
27. okt 2010

@oacka no to by bolo super,niekde v optime,tam sa dobre parkuje 🙂

oacka
27. okt 2010

@lutsine to by šlo, ale keby si tam bola túto nedeľu.,tak nezaparkuješ! všetkým preskočilo, to obrovské parkovisko bolo plné!

lulu1983
27. okt 2010

@noemarta ohladom neurologicky poslem ip

carrie84
27. okt 2010

Caute bambule 🙂

@bambola - neblaznim 😉 Len som chcela oacku trosku upokojit. Ja som fakt mala len 8 kil, ked som mala rok. A 16kg, ked som nastupovala do 1. triedy .... no a potom som sa kraaaaaaaaaaasne vyzrala 😀 😀 😀 😀 Som len chcela povedat, ze tabulky su pekna vec, ale kazde dieta je ine. Ved aj 2 ludia v rovnakom veku a s rovnakou vyskou vazia inak 🙂 😉
@oacka - super, ked ta stresuje vlastna rodina 😒 😠 Kasli nato - a mozno by nebolo od veci, keby si sa skusila spytat ineho pediatra. Budes aspon pokojnejsia. Ale byt tebou neprikrmujem. Ja tiez len kojim a pokym maly nechudne, tak jeho vahu neriesim 😉

Baby mna dnes tak nas*ala sestra - zas mala svoj den, tak mi vyhodila na oci, ze nic nerobim, len si valam doma sunky, ved som doma na dovolenke. A ona chodi do prace!!!! Tak som jej polozila telefon .... nemam nato dnes nervy. Som po dnesnej noci absolutne nevyspana a ledva drzim oci otvorene. Takze dnes vsetko kaslem a nepohnem ani prstom ....

@maxara -si mi zdvihla naladu tym tvojim dnesnym pribehom 🙂 Najma to hodenie papuce o zem .... akoby som seba videla 😀 😀 😀

lenuss84
27. okt 2010

@maxara ahoj.prepac viem ze si mala naprd rano ale to sa neda....nasmiala som sa a dakujem ti za to.ja som akasi bez nalady a energie uz druhy den.a teraz sa tu usmievam jak koza.dobilo ma to energiou troska.dik a prepac...maj sa pekne.

lulu1983
27. okt 2010

@oacka my chceme chodit plavat az od pol roka po prvych ockovaniach 🙂

oacka
27. okt 2010

@lenuss84 srandovné podanie príbehu,nie? ale fakt by ma porazilo,keby sa mi náš pes doma dosral a dovracal a mm by si odišiel do roboty! ježiš,ja by som zúrila!
@lulu1983 aj my budeme od pol roka. alebo od siedmych mesiacov, lebo pol roka bude mať akurát nna vianoce,to asi bude všetko nefunkčné. 🙂

mirka285
27. okt 2010

caute baby 🙂 tak uz sme doma,mala je konecne zaockovana a Oacka specialne pre teba,dnes mame presne 4 mesiace a Linda vazi 5800 g a to je na UM 🙂 Linda to zvladla v pohode,plakala len chvilu,dala som jej Viburcol a kludne lezi v postielke 🙂

oacka
27. okt 2010

@mirka285 je strašne zlatá! a tak múdro a spokojne sa tvári.

mirka285
27. okt 2010

@oacka dakujeme,asi po mne 😀 baby ja som sa tak nazrala prave,Gabo je dnes vynimocne doma,tak navaril ten gulas,uplne ze mnamka velka 😝 mala zaspala tak ked sa zobudi pojdem ju trosku vyvetrat...
@bambola v tom co si napisala je veru kus pravdy-nechcime mat obezne deti uz od malicka...ono im to ostane a potom nam budu v buducnosti vycitat ze zto mozme my matky lebo sme ich od malicka prepchavali a roztahovali im zaludky...oacka a to pekne odkaz aj tvojej mame 😀

mirka285
27. okt 2010

@maxara pekne ranko si mala,viem si ta zivo predstavit ako hadzes tu papucu o zem 😉 jaa a este toto vam musim napisat,doktorka mi dnes povedala,ze mam davat medzi 4 a 5 mesiacom malej cucat korku z chleba...ze vraj aby nemala celiakliu,a tym detom co su kojene sa to ma davat medzi 6 a 7 mesiacom,a samozrejme musime byt pri dietati aby sa nezadusilo nahodou a vraj si s tym aj pomasiruju dasienka ak im idu zubky 😉

tinaki1275
27. okt 2010

@mirka285 jaj my mame o 50g menej🙂uz vas dobiehame..a nam dnes viburcol po ockovani nezabral☹ ateraz uz jej opuchli obe nozicky ..😢