icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

merikac
29. okt 2010

@kafoditka mooja, tebe dakujem za podporu,,,a co ty a tvoja hurkoidna postava? 😀 ..to slovo uz asi nikdy nevymazem z pamati🙂))))))))..uz je lepsie,,Ja cim som dlhlsie doma, tak tym viac naberam,,uz aby som zacala chodit do prace,,mne takyto klud neprospieva

strasska
29. okt 2010

@maxara maxi pls, skus to s nami este raz,,,kto nic nenahlasi nebude tam, kto prestane nahlasovat vymazes, no normalne zavedieme na fore disciplinu 😀
Ja som vcera tiez oacke spominala tabulecku s kg, nech vidi ze Kika nie je podvyzivena, aj som myslela na teba...no len som nemala odvahu...tak @merikac dik 😉

maxara
29. okt 2010

@strasska no porozmyslam.. ked sa pekne ujednotite na udajoch, co ma tabulka obsahovat, tak ok 😅 snad to neolutujem.. a este jedna technicka poznamka.. ked prestane nahlasovat a ja vymazem, o stovku ze sa na druhy den ozve, ze halooo a ja som kde 😀 preto som prestala vymazavat s julovkovej tabulecky 😖

kafoditka
29. okt 2010

@merikac no zacala som cvicit a ked sa da tak idem behat.. No az tak hurkoidne sa necitim ako pred dvoma mesiacmi ale min. 5kg musim dat este dole... 😉 A ty sa neponahlaj do prace a uzivaj si Emmku 😉

strasska
29. okt 2010

@maxara tak to by som sa nestavila...jasne, ze by som prehrala ☹

maxara
29. okt 2010

@strasska no schvalne si kukni poslednu verziu julovkovej tabulecky 😉

strasska
29. okt 2010

@maxara to este tolke nedoplnili udaje, to ja by som asi prisla o nervy 😠

merikac
29. okt 2010

nick - meno ----------- vaha/vyska ------------------------- zubok ---------------sedim-------- stojim -----1..krocik
---------diteta------narodenie--3.m-- 6.m--12.m--------- prvy----druhy---------- sam-----------sam-------...............

babule nieco taketo- jasne, ze v tabulke,,tak piste navrhy, co by ste tam chceli??????????

maxara
29. okt 2010

@strasska a to som polovicu bab uhanala IPckami 😠 tak si vies predstavit, preco som asi ticho teraz..

strasska
29. okt 2010

@merikac mozno este pretacanie? a co sa tyka vah na jednotlive mesiace...tak ja nemam doma vahu, takze viem dat info iba po poradni 😒

merikac
29. okt 2010

@maxara nemala by si byt otrokom tabulky,,kto neda udaje dobrovolne tebe- zial nebude ich MAT vypisane,

maxara
29. okt 2010

@strasska ja tiez nemam vahu, takze tiez iba po poradni, ale tie byvaju tak nejak, nie?

merikac
29. okt 2010

@strasska to by bolo strasne vela kazdy mesiac vaha,,to by maxi sedela len za PC,,,,ozaj stacia len zaklady podla mna a stvrtrok je dost

maxara
29. okt 2010

@merikac no veru nemala by som byt, ale mna zas prazdne miesta, ktore uz mali byt davno vyplnene, straaasne irituju.. tak ale to ja nejako rozchodim

strasska
29. okt 2010

@merikac
@maxara sak jasne, nechceme si zotrocit maxi 😀

merikac
29. okt 2010

@strasska myslim, ze to by mala byt taka orientacna tabulka,,kazda si mesacny zaznam vedieme doma a podrobne udaje,,,,teda je to moj nazor,,ozaj nechcem aby sa maxi stala otrokom tabulky a zakazdym vkladala ,,,ved si zober, ze niekedy mame problem vlozit svoje foto do fotoblogu, co neni na to cas a nie este pravidelne obnovovanie tabulky,,

strasska
29. okt 2010

ok lucim sa...pa

merikac
29. okt 2010

@strasska pretacanie z burska na chrbat a opacne myslis?----

merikac
29. okt 2010

@kafoditka jaaj, rada by som,,ale prist o pracu by som tiez nerada,,,ved uvidm ako ten slepy povedal,,a neboj 5kg vybehas ked zacne maly chodit ani nebudes vediet ako 😉

maxara
29. okt 2010

@merikac ja by som tam pretacanie nedavala

merikac
29. okt 2010

@maxara ved uvidis, co dievcata navrhnu a podla vacsiny ti to dplnim do tej tabulky,,aby by si tu dnes nebola

maxara
29. okt 2010

oki, idem kupkat

monline
29. okt 2010

@maxara
@merikac čítam len posledné príspevky..ani ja by som tam pretáčanie nedávala..a asi ani sedenie, dala by som tam prvý zúbok a prvé kroky bez pomoci..a váhu výšku v nejakých znesiteľných intervaloch....ono to pretáčanie či sedenie či koníčkovanie je rôzne u detí a veľa prvomamičiek môže zneistieť, načo ich stresovať?

monline
29. okt 2010

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anjelicek26/...
tu je jedna tabuľka júnoviek, ale ako vidíte, nejak sa nedopĺňa zručnosťami

kafoditka
29. okt 2010

@monline ale doplna, daj si dalsiu stranu 😉

kafoditka
29. okt 2010

@monline nic, sorry moja, niekto mi sedi na vedeni...

alllexa
29. okt 2010

@kafoditka - a kolko si od porodu schudla? Myslim tym cca tyzden po porode a az doteraz, lebo mne ta vaha nejako stoji:(

Inak, to doplnenie tabulky je fajn napad...

kafoditka
29. okt 2010

@alllexa no Alexi, ja som tyzden po porode dala dolu 11kg, potom som schudla este 2kg, ktore som neskor znova nabrala, lebo mi straaaaasne zachutili suche rozky a sladke 😠 teraz som tie 2kg znova schudla, ale este mam v plane schudnut dalsich 5kg. Moja vaha pred tehu bola 57kg a uz vtedy som sa necitila dobre, tak to chcem potiahnut na 55kg. Ak sa mi to podari, budem stastna. Momentalne vazim rovnych 60kg 😒

kafoditka
29. okt 2010

Haloooooooo zeny kde ste???

alllexa
29. okt 2010

@kafoditka - no presne, ja som mala tiez 57 a teraz mam 63:( Porodom som dala dole 8 kg a 10 dni po porode som dala dolu dalsie 3 kg. A odvtedy to stale stoji. Tak ale tych 60 kg, to mas velmi slusne, ved iba 3 kg navyse.
A z pasu sa Ti podarilo schudnut? Lebo ja mam asi o 10 cm viac ako pred otehotnenim:( A o bokoch ani nevravim...

maxara
29. okt 2010

mon ja som kludne za takuto tu druhu tabulku https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anjelicek26/... mozno nie az taku podrobnu, ale nieco z toho.. ja si myslim, ze to nebude nikoho stresovat.. aspon si mozeme porovnat, hm? ale nepisali by sa tam tyzdne, ale datum priblizny a to si kazdy vyrata kto bude chciet, aj tak su nase deti priblizne rovnako stare, takze aj datumy by mali byt podobne