Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
trochu inšpirácie
https://www.youtube.com/watch?v=L7NFwU-pTzwJaj baby nestiham vas citat ☹ ste rychle ..sice nestiham hlavne preto ze tu mam kamosku ,ta uz ale zajtra odide nazad na Cyprus..tak vam tu budem casto oxidovat 😀
nasa mala je dnes uz lepsie po tom ockovani uz aj k veceru bola celkom vysmiata..tak dufam ze zajtra uz nebude vobec problem..idem mrknut nazad co ste vsetko popisali..
@macik27 mne by sa páčilo ísť s malým aj teraz do aquatermalu, rodina...len neviem, či to je vhodné..na ten senecký som kadečo počula..chodili sme tam, páči sa mi tam najmä v zime, vonku, ked je sneh..len neviem, koľko by mi malý vydržal vo vode a čo tam s ním potom? na menej ako tri hodiny sa tam neoplatí ísť a on je na to primalý ešte
my budeme chodit tu v PK, mm tam bol a pacilo sa mu to..
baby ja tej hygiene neverim,to nechodi ziadna hygienicka kontrolovat,ono je to vsetko na prevazkovatelovi...

mne sa strasne zapacil ako som ho zbadala,aj ta strieska,ja som si hned predstavila malu ako sa v nom v lete clapka,vsak Linda uz bude chodit v lete 😕