icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

bambola
10. nov 2010

@zuzik1983 zuzka mne uz mala skoro vobec negrcka, obcas sa vyskytne ale to ked sa prezere vacsinou 😠

merikac
10. nov 2010

@bambola no ja sa nasmejem vecer pred kupanim, ked ju vyzliekam ake ma dopotene nohy,akokeby ich mala cely den v topankach,,a ten smraaaadok 😝 ....ale aj tak jej ich vzdy tak vybozkavam 😀

merikac
10. nov 2010

@zuzik1983 ved tak treba- neist tam a hotovo a keby sli oni k tebe,tak si neni doma,,,musis si to zariadit

alllexa
10. nov 2010

@sarai - ja mam taky lacny z Lidlu (SilverCrest) a uplne odveci ukazuje.

zuzik1983
10. nov 2010

@bambola a kolko jej davas,ci este kojis?
to sa potom moja prejeda stale?ked jej nechcem dat viac,tak place 😒

zuzik1983
10. nov 2010

@merikac ked mne ich je teraz normalne luto,sa citim,ako keby som im malu odopierala.uz mi normalne sibe 🙂

kafoditka
10. nov 2010

Caute babule, tak ja som sa bola dnes trochu vyvencit 🙂 V meste som bola na korekcii toho mojho obocia a kupila som si svetove cizmy, tak sa vytesujem. Dnes ma od rana mrle zeru, uz som aj upratala cely byt a teraz cakam, kym dojdu moji chlapi z prechadzky 😉

merikac
10. nov 2010

@zuzik1983 no zjavne si pod ich vplyvom- na jednej strane mas ocit, ze si nimi uvaznena a na druhej mas vycitky,,ved aj oni maju svoj zivot a dopraj im, nech si uziju jeden druheho,,ber to z tejto stranky, ze uz je nacase aby sa zacali venovat sebe a podporuj ich v tom,,,a potom ti bude aj vzacne ked ti malu povaruju 😉

alllexa
10. nov 2010

@maxara - kokos, toto na tych internetovych obchodoch neznasam - cest vynimkam. Ja som si objednala stepper a sedacku pre maleho zo stranky veba.sk a sedacka dosla asi o 2-3 tyzdne a cakam mesiac na stepper, vypisujem im maily, nikto sa mi neozve, telefonicky kontakt tam nemaju, az po nejakych 5 tyzdnoch sa mi racili napisat, ze ho nemaju. Ten stepper je ako zakliaty - potom som si ho objednala z inej stranky a ani tam ho uz nemali. Nechapem, preco neaktualizuju informacie na nete - preco tam maju napisane "na sklade"? Alebo zo stranky hrajko.sk som so objednala nejake veci a po 3 tyzdnoch napisali, ze jednu z toho nemaju, tak mi to poslu bez toho.

oacka
10. nov 2010

@bambola som rada,že nie som jediná so špinďírovým deckom, Kristína má stále hrozne špinavý krk, ako cigánča... aj medzi prstami. a až sa hanbím priznať,ale jej sa vzdau na hlave robia na vlasoch také žmolky. keď to nevyberiem včas,tak to tak stuhne,že už sa to nedá dať dole - už som ich musela odstrihávať... no čisté cigánča 😝

merikac
10. nov 2010

@kafoditka sikula,,,a ake si si kupila??

alllexa
10. nov 2010

@zuzik1983 - moj dnes hodil taku tycku, ze dovidenia🙂 Permanentne mi ogrca tricko, hoci si davam na rameno plienku🙂 Ale vacsinou je to len trochu, taka mensia mlacka.

bambola
10. nov 2010

@zuzik1983 kojim, takze neviem kolko, ale raz ked ju mm krmil z flasky odsatym mliekom tak stiahla 200 😕 ale to len raz, normalne tak 130. a odgrgne ti po papani? a ked grcne po tych dvoch hodinach tak je to uz natravene mliecko? a je to zvracanie alebo len taake odgrcnutie?

kafoditka
10. nov 2010

@merikac take cierne kozene, opatok maju taky vyvyseny na platforme, tak v nich nebudem male pivo 😀 vies, ja si nemozem extra vyberat, lebo mam velke lytka a skoro ziadnu cizmu nezapnem. Tieto som zapla uplne v pohode, su pohodlne, tak som nevahala...

oacka
10. nov 2010

@alllexa ja som zo stránky veba objednávala kresielko,ale keďže sídlia v Prešove,tak sme si poňho osobne zašli... starý dom, tučná pani vykúka cez okno...my že asi babka majiteľa... napokon vyšla otvoriť aj s takým prítulným labradorom, všade po dome tovar poskladovaný, a babka veľká manažérka... vystavila faktúru, odovzdala kresielko a šli sme domov... keby sme tak vedeli,čo sa skrýva za tými parádnymi vebovými stránkami. 😀

merikac
10. nov 2010

@kafoditka no ja nezapnem ziadne,,,teda ak aj, tak mi vyduvaju nohu a vyzera to katastrofalne,,, 😠 ..a na palatforme su fajn, lebo v nich nebolia nohy,,ja som mala dnes v meste take kovbojky,,sice uz su neni modne,ale pasovali mi k uzkym rifliam,,,,ale nohy ma v nich boleli ako des,,,uz ich nedam celu zimu na nohu 😀

oacka
10. nov 2010

@zuzik1983 čítala som,že nie je dobre,ak dieťa grcá naozaj prúdom, že to z nej vystrelí. naša tak grcala iba raz.. teraz už skoro negrcá,iba keď jej po napapaní nejako blbo stlačím brucho.

zuzik1983
10. nov 2010

@merikac ja viem,nacase sa oslobodit 🙂

merikac
10. nov 2010

@oacka ake keresielko?

merikac
10. nov 2010

@zuzik1983 drzim palec,,aby boli casom obe strany spokojne a tesili sa jeden z druheho 😉 😵

zuzik1983
10. nov 2010

@alllexa u nas tak cca10ml

oacka
10. nov 2010

@merikac no to lehátko od fisher price,čo má skoro každý. ono je to aj kresielko,lebo to unesie decko do 18kg.

zuzik1983
10. nov 2010

@bambola niekedy natravene,niekedy len take vygrcnute

zuzik1983
10. nov 2010

@oacka ona vcsinou tak v polosede,lebo sa stale dviha do sedu,ked ju nedam,tak pisti

alllexa
10. nov 2010

@oacka - tak presno to iste kresielko mam aj ja, vychadzalo to na tej stranke najlacnejsie🙂

zuzik1983
10. nov 2010

@merikac hadam hej.normalne sa mi ulavilo,ze som sa trosku vykecala

merikac
10. nov 2010

@oacka jaaaj,,,,ja som hladala tiez nejake nove, lebo mame zdedene bez hrazdicky,,ale nakoniec som nekupila a uz by nam bolo aj tak zbytocne,,kedze emma je uz vymyselnik,,a pstaci aj to co je

bambola
10. nov 2010

@oacka ja mam niekedy pocit akoby cely den makala niekde v zahradke 😀 to ani nechcem vidiet aka spinava bude chodit z pieskoviska 😀 hrky na vlaskoch sice nema ale ona ma vzadu taku vydratu plesinku od toho ako kyve hlavou sem tam ked lezi

erytrea
10. nov 2010

ahojte kocky, je tu niektora z vas co zatial len koji?

denisse
10. nov 2010

@erytrea
napriklad ja a myslim, ze nas je viac 😉