icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

katarina7777
17. feb 2010

Sunny toto tehotenstvo som uz bola na troch prehliadkach, pred vianocami na potvrdenie srdiecka , v januari na meranie NT a pod. a tento pondelok na morfologickom utz. Ja som uz tiez mala zajednane vsetky prehliadky v nemocnici zadarmo, ale po mojej skusenosti z operacie, kde som mala stastie na par hroznych lekarov som sa rozhodla ze chcem najlepsieho a radsej budem setrit inde... mne by 5 minut kazdy mesiac u lekara nestacilo. Takto mam jeho sukromne cislo, hocikedy mu mozem zavolat a pod... tu su vsetky vysetrenia velmi drahe ak nechces cakat mesiace, plati sa aj za krvne testy.... takze baby zlate slovensko... a krv ti nezoberie sestricka ale musis ist do laboratoria do nemocnice...min 2-3 hodiny tam stravim.

katarina7777
17. feb 2010

Po narodeni vystavim mrnousovi ucet a bude "odrabat". 😉

katarina7777
17. feb 2010

Ceresnicka na torne... 100 eur je bez faktury.... s papierom je to 120 eur!

tutifruti
17. feb 2010

Dobré ráno žienky, kde ste?... Dnes je tu akosi ticho...
Ja sa dnes spamatávam zo včerajška... Robili sme si s deťmi karneval, pretože baby boli choré keď ho mali v škôlke... Prišli ešte dve kamamrátky s deťmi, tak si viete predstaviť ten hunbug.... Ale máme to úspešne za sebou, do deviatej som upratovala byt, lebo všade bordel...
Dorota si odneisla prvú cenu, rozbitý nos /skákala po posteli.../ Našťastie nič na šitie/...

nina88
17. feb 2010

Ahojte!!!! Tak včerajšok patril k mojim najkrajším dňom v živote. Je to chlapec!!! A je úplne zdravý, všetko má ako z knižky,až mi slza vyhrkla keď bolo po všetkom... 🙂 🙂 🙂

tutifruti
17. feb 2010

Tak další chlap do partie , gratulujem 😀 😀 😀

oacka
17. feb 2010

Dobré ráno, kecalky! Ninka,gratulujem k chalaniskovi! Moja Kika od nedele kope ako divá, asi jej zachutilo to valentínske šampanské! a včera večer kopala ockovi do ruky, to bolo super! 😀 😵
My po tejto olympiáde uvažujeme nad menom Anastázia! Nasťa,no nie je to rozkošné?? 😀

janatt23
17. feb 2010

bre ranko babule,
nina blahozelam 🙂 tak uz dalsia vie. ja musim zajtra nejako ukecat dr nech mi spravi uzv a nech mi povie co to je. ideme na lyzovacku do alp a chcela by som tam trosku nakupit. len zas v neutralnych farbach sa mi uz nechce ☹ drzte palce.
inak myslim, ze aj moj dr si nechava platit za urcenie pohlavia. tiez okolo 7euro sa mi zda. dam mu aj 10 len nech mi to povie 😀 😀

miki060707
17. feb 2010

nina, gratulujeme ku chlapcovi, ja som inak poistená vo VšZP a tam dám aj dieťa, mi sme tam celá rodina poistená

ja som už navarila fazulovú omáčku narýchlo, zachvilu malu oblečiem a pojdeme von, skusim isť na zápis, tak možno nam v škôlke dovolia byť chvílu....uvidime, či ju zoberu, nechcela som ju dať, ale vidim na nej, že užý nevie čo od dobroty robiť... 😉
pekný dník, dnes ide manžel jednej pani do BA, tá nám dáva kopec veci, oblečko, hračky, knižky po svojich deťoch a som uplne happy, aj koberec uplne pekný, chcela som niejaku na prechodnú chodbu, lebo mala mi furt behá bosá a nie a nie sa obuť....tak sa tešim, čo tam bude, ževraj je toho dosť, čo vytriedila.....aj nová perinka, cumlík nový teplomerový... 🙂

janka256
17. feb 2010

ahojte ...gratulujem aj ja dalsim chlapcekom dufam ze aj ja sa v piatok dozviem co cakame ale mam velkeho tusaka na dievcatko budem happy ked sa potvrdiiii 😀 kafoditka nic si z toho nerob ze si nepocitila ziaden pohyb za den urcite len spinka ja som uz tiez v 21 tyzdni a pohyby velmi malo a velmi slabucke pripisujem to tej placente vpredu akurat vcera som pocitila taky vecsi pohyb vecer po tutu mutu s mangelom 😀 asik sme ho zobudili 😀

sunnygirl
17. feb 2010

katarina7777:
veď ja nič, len som sa zvzdušnila, že ozaj zlaté Slovensko. No a teda s tou faktúrou si ma dorazila.

Tak ďalší chlapec. No ja síce ešte neviem čo, ale mám ciťáka na chlapca

nina88
17. feb 2010

Ďakujem... 🙂 Ja som tak nejak tušila, že to je chlapec, všetko teraz inak prežívam ako pri malej,aj zle mi bolo, pri malej vobec, no proste strááášne sa tešííím... 🙂

sunnygirl
17. feb 2010

inak aj ja gratulujem

sunnygirl
17. feb 2010

janka:
aj ja chcem už vedieť, ale ja idem až 2. marca

sunnygirl
17. feb 2010

ninka:
a na čo si mala chute?

jaruska8
17. feb 2010

Dobré ránko!! Hm , vidíte a hovorí sa, že pri chalanoch nebýva zle. 😉 A Nina to mal naopak. 😉 Gratulujem k páriku!! Takže sú to len povery a náhody. Moje malé kope stále, aj teraz, asi je hladné, idem si niečo dať pod zub. 😀

mirka285
17. feb 2010

ahojte,Ninka super,citam ze Goran,to je tusim juhoslovanske meno,velmi sa mi paci,konecne nieco co ma smrnc 😉 ja mam korene z Chorvatska tak zeby pretp..je fakt krasne 🙂

carrie84
17. feb 2010

Dobre rano, babule 🙂
Tak gratulujem k chalanom! Aj ja by som uz chcela vediet, co to bude - ale to si este pockam - min. do 1.3 .... no a pokial je po tatovi, tak ukaze akurat tak ritku 😀 Ja odkedy viem, ze som tehu, takl tvrdim, ze to bude chalan - tak som zvedava, ci mam pravdu. Inak nam to je dost jedno, hlavne nech sme zdraviiiii. Ale uz aspon kope - min. tyzden zacalo, tak sa vytesujem - a samozrejme - aby som sa nenudila, ak dlhsie nekope, tak stresujem, ze ci je vsetko ok 😀

tatianka.g
17. feb 2010

prajem dobre ranko, ja este stale necitim ziadne pohyby, dufam ze je to v poriadku

janatt23
17. feb 2010

tatianka neboj je to ok. ja som zacala citit tak trosku silnejsie az tento vikend. pretym som asi tak 2X nieco citila. takze to je v pohode. niekto ich citi menej, niekto viac. tymto sa ja nestresujem, bo u kazdej to je ine. a niekto ma futbalistu a niekto babo lenive. to druhe je nas pripad 😀 po maminke 😀

oacka
17. feb 2010

ja som cítila až v 20tt, to nie sú preteky, kto skôr,neboj! 🙂

carrie84
17. feb 2010

tatianka - ked som citila prve pohyby, tak som myslela, ze som paranoidna, lebo kazdy tu pisal, ze uz citi 😀 Ale to bolo len taka slabucke - ja tomu hovorim bublinkovanie v bruchu. A citila som to len poleziacky. Az ked to bolo silnejsie, tak som si bola ista, ze ano aj vtedy to boli pohyby. A este mas cas, podla mojej dr. niektore holky to citia az okolo 22tt.

maxara
17. feb 2010

Babulky, dobre ranko prajem...
moja nadcha a prechladnutie sa pekne zhorsili, uz cez slzy ani poriadne nevidim...
Ninka gratulujem k chlapcekovi, supeeer, tak mas parik...
Oacka - Anastazia je super meno... Anka, Nasta, Stazka, Stejci 🙂 a pritom ked bude raz babicka, bude sa jej to velmi hodit 😉 Mala som kolegynu Svetlanu a ta mala sestru Gordanu, tiez zaujimave... ale z Gordany skratka mi velmi milo pre dietatko neprisla

carrie84
17. feb 2010

maxara, tak co tu este robis? (teda pokial nemas comp v posteli!) 😉
Sup, sup pekne lezat a cajickovat! (Nacvicujem si na tebe rolu maminy... ide mi to?) 😀 😀 😀 😀

tatianka.g
17. feb 2010

diky za upokojenie 🙂
odkial cerpate vsetky info ohladom tehotenstva? ja som si zacala kupovat jeden casopis a mame aj knihu ale nejak mi to nepostacuje. Hlavne otazky co sa tyka stravy...

janatt23
17. feb 2010

urcite si dobre zacala knihami a casakmi. mne dost pomaha net. aj tieto fora, ze sa tu da opytat bab, ktore uz tehotenstvo prezili. aj vseobecne net. tu mas vsetko 🙂

mima89
17. feb 2010

baby lezie na mna nieco...mam suchy kasel ale teplotu nemam co mi pomoze? caj s medom?

jaruska8
17. feb 2010

No strava, ja si vždy pozerám zloženie a keď sa mi to zdá prechemizované, tak to nejem, Inak ja nejem plesňové syry, párky, paštéky, morské plody. Jem ovocie (najmä jablká) a strašne mi chutia mliečne výrobky a aj mlieko, ráno cereálie a snažím sa aj veľa zeleniny. Inak nič špeciálne. A ešte nepijem kávu.

janatt23
17. feb 2010

mima ja mam to iste. ma picha v krku straaasne. v lekarni mi dala hedelix a take hnusne pastilky. tusim to pomalicky zabera. 🙂

carrie84
17. feb 2010

Ja som si este na zaciatku kupila knihu 9 mesiacov otazok a odpovedi - ta je super, lebo nestrasi a je tak normalne a pozitivne pisana 🙂
No a potom mi este znama pozicala asi 4 knihy, ale najviac pouzivam tuto. A co riesis ohladom stravy? Ja len nejem nepasterizovane veci (ak sa nepozabudnem), surove vajicka, maso atd. Ale take ,ze hriby sa nesmu, pastety a udeniny sa nesmu a neviem co este ..... jasne, ze by sa nemali -ale vo velkej miere. Ak budes jest normalne s prevahou zeleniny a ovocia, tak myslim nie je co riesit. Nase maminy a babky nic o tomto nevedeli a ake su z nas fesandy, no nie?
Ja dokonca nesmiem ani tie tehu vitaminy, kvoli zdrav. problemom, tak sa snazim - napr. vcera som mala rajcinu a salat v chicken roll od MacDonalds 😀 😀 😀 😀