icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

jaruska8
8. dec 2010

@kafoditka A nie??? Drzaňa jedna, teda počula som už všeličo... Ale toto aby si dovoľovali... 😠

oacka
8. dec 2010

ja som si presne preto vybrala tú moju mladú hippisácku doktorku, lebo som nemala náladu na staré premúdrelé ťapy, čo sa riadia podľa informácii zo 75.teho a dirigujú mamičky.

noemarta
8. dec 2010

dobre ranko,
my sme dnes akosi potiahli a aj v noci v celku dobre spala, co ma tesi lebo som sa vyspalaaa. 🙂
baby prosim vas, co uz prikrmujete, chcem uz aj ja zacat, viem ze sa zacina s mrkvickou asi jedna lyzicka ze??? a potom kedy mozem davat dalsiu davku a kolko dve lyzicky a taaak??? a kojit mam normalne ako doteraz hej? pytam sa jak retard, ale nechcem nic pokaslat a nechce sa mi to hladat na nete... 😉
@luludi okamzite by som odtial odisla a uz by som tam v zivote nepachla, a kam chodis k neurologicke??? my sme boli na mileticke v sukrom.centre a bola som velmi spokojna s pristupom.

jaruska8
8. dec 2010

@oacka Moja zase kecá a kecá, haťapaťa, egeg, výska a furt len čumí na TV, ju musím normálne otáčať ináč, aby na ňu nevidela, ale ona sa už tak vykrúti, že je to prakticky nemožné. tak ju vypnem a pustím rádio. 😀 😀 😀 😀 A teraz zaspala. Konečne sme mali dobrú noc, po troch ochkajúcich s častým budením sa. (Čo je u nás výnimka, lebo NInka je dobrý spáč). Asi idú žuby. 😝 😝

oacka
8. dec 2010

tak my ideme 15.12.. k neurologičke, som zvedavá,čo zistí.
@noemarta ja som začala mrkvičkou,ale dala som viac ako jednu lyžičku...

jaruska8
8. dec 2010

@noemarta No, my začneme až s dovŕšeným, teda ukončeným šiestym mesiacom a tiež mám z toho galamatiáš. 😝 😝 😝 😝

oacka
8. dec 2010

@jaruska8 presne ako naša, tá sa tiež otáča za telkou ako slnečnica za slnkom! 😀 a teraz z nej vyšlo a bambo baba... asi jej chýba babka. 😀

jaruska8
8. dec 2010

@oacka Ak smiem vedieť, kvôli čomu???

katty17
8. dec 2010

@luludi - a kam chodis k pedine? na tvojom mieste by som urcite zmenila lekarku.
dobre ranko babulky. tak mi uz vazime 7 kg . wooowwww. som skoro odpadla ked nas pedina vazila. mame za sebou druhe ockovanie pri ktorom si trosku poplackala ale potom uz bolo dobre 🙂
preve kukam angeliku. zboznujem to . sandra zalomila v postielke, ale predpokladam ze na takych 20 minutiek. 😉

kafoditka
8. dec 2010

@noemarta zacnes mrkvickou ale ja som dala malemu tolko, kolko spapal, na prvy krat sa dost ksichtil a dal asi 4 lyzicky, viac nechcel, hned na to spapal svoju davku mlieka. Na druhy den spapal mrkve ovela viac a zasa mliecko potom.. sama uvidis, ako bude Nelke chutit..

oacka
8. dec 2010

@jaruska8 doki povedala,že je veľmi mäkká. a vôbec nedvíha hlavičku... ja sama som chcela,aby ju pozrela neurologička, ona je taká zabrzdená, ani hračky moc nechytá, iba tie na hrazdičke... kusatko si nevie držať v puse.

jaruska8
8. dec 2010

@oacka A inak, keď som vám písala, že čakám na hlasný smiech, tak som sa predsa dočkala, vo vani, pri čľapotaní. A vraj hlasný smiech závisí od povahy, takže keďže je celý manža, tak nejaké salvy smiechu nečakám. 😀 😀 😀 😀 Hlavne, že sa usmieva a smeje často, veď aj to jej heh, je super a tiež krásne. 😉 😉

katty17
8. dec 2010

@noemarta -marcelka, ja som zacala v pondelok s mrkvickou.ale to si dala tak za jednu malu lyzicku a vcera mi to nechcela. ale to asi ze bola po ockovani a bolo trosku rozhadzana co sa tykalo papania. som zvedava ako jej to pojde dnes. prve dni davaj mrkvicku. potom cca po piatich dnoch pridaj zemiacik. zasa to davaj par dni a potom skusaj inu zeleninku. brokolicu, ... po troch tyzdnoch mozes pridat hydinku. a potom prejdi na ovocie 🙂 kup si brozurku v stanku VYZIVA od Mama a ja. je tam vsetko paradne popisane. aj recepty a ako co presne robit... odporucam !!!

noemarta
8. dec 2010

dakujem baby. 😉

@katty17 ja som akurat vazila vcera nelu a tiez mame 7 kg 😉 😉 a my ideme na buducu stredu na kontrolu + ockovanie Vy uz prikrmujete???

jaruska8
8. dec 2010

@oacka Aha, ale ve´d si minule pridala fotos, kde krásne pasie a dvíha hlávku, pri knižke tuším. No, ja viem, ja tiež malú sledujem, konečne sa už pretáča a aj na brušku sa jej páči. S chytaním hračiek je na tom dobre, práveže ona chabre všetko, nič jej nie je sväté, ani vlhčené obrúsky, tie vyberá pri prebaľovaní a dáva do pusy. tak som ich radšej aj ja ochutnala a nie je to zlé. 😝

noemarta
8. dec 2010

@katty17 hej si mi to spominala, idem dnes do ivanky tak si to kupim, musim ist do lekarne, lebo ma cely moj podvozok svrbi, asi mam plesen a nechce sa mi ist ku gyncosovi 😒 😒 😒

kristip
8. dec 2010

Ahojte, tak my sme vcera objavili vytrcat kusok bieleho zuba a Petko tak nenormalne sermuje s pravou rukou, ze v noci pri kojeni trafil svojim malym malickom do mojej lavej nosnej dierky a takmer mi prerazil dutiny... zacala mi brutalne tiect krv. aj ma to trochu boli normalne a dnes rano som mu za nechtikom nasla zaschnutu krv...tak takeho ja mam doma killera 😀

jaruska8
8. dec 2010

@katty17 Brožúrku idem hne´d zháňať. 😀

oacka
8. dec 2010

@jaruska8 to je jediné,čo vie, ale nedvíha sa na rúčkach hore, iba tak leží na brušku. ani sa nepretáča, len sa točí okolo vlastnej osi.
@kristip no pekný killer! sa s tebou nemazná. 😀
@noemarta a čo zaberá na ten podvozok?????? poraď!

jaruska8
8. dec 2010

@kristip Zlatunký je, killer. 😀 😀 Mne už malá zopárkrát skoro vypichla oko a minule mi chytila nos a stlačila a veľmi sa rehotala. Ona je všeobecne škodoradostná, ona sa usmieva, keď zakašlem, kýchnem si a najviac pri mojom AUUUUUUUUU. 😀 😝

katty17
8. dec 2010

@noemarta - zacala som v pondelok lebo nekojene deti zacinaju s prikrmovanim od cca piateho mesiaca 🙂 sandra zacala nejako castejsie si pytat papat aj v noci ako bola zvyknuta, tak uvidime co sa udeje ked zacne papat zeleninku, masko... 🙂 ale vcera jej to vazne nesmakovalo. sakris.

oacka
8. dec 2010

@jaruska8 ona tiež hrabe,ale len chvíľku drží a pustí... nevie s tým nejako vedome narábať.

katty17
8. dec 2010

@jaruska8 - maju ju v novinovych stankoch. myslela som si ze to bude take onicom ale cele som si to precitala a je to super. aspon pre mna urcite lebo ja som nemala ani tusenia ako co davat 🙂

noemarta
8. dec 2010

@oacka bez lekar.predpisu sa da kupit jednorazova tabletka Canesten a je ucinna, aspon do teraz mi vzdy zabrala a ak nezabere, tak musim ist k lekarovi 😠 😠

@katty17 ved preto chcem zacat az na stedry vecer, to bude mat presne 5 mesiacov, to dostane namiesto stedrovecernej vecere, hihi

noemarta
8. dec 2010

@katty17 ved kojene by mali zacat cca 5 -6 mesiac, ale po siestom uz vyslovene doporucuju prikrmovat, tak som to citala....

jaruska8
8. dec 2010

@oacka Tak vám držím palce, nech je všetko OK. ja som sa tiež bála, naša dlho nebola rada na brušku a prišlo to zo dňa na deň a teraz už vie byť na vysoko, že pri pasení vidí z postieľky a sleduje. naša dokina povedala, že to má čas, že ona určite nie je hypotonická a že mám s ňou cvičiť a na to bruško ju dávať. Že už mala veľa takýchto prípadov, že mamky stresovali, aj šli k neurologičke a tam ich zdrbali, že čo sem chodia so zdravým deckom. Tak som ju poslúchla. 😝

jaruska8
8. dec 2010

@oacka A do pusky si to dáva, moja to žužle a žužle.

katty17
8. dec 2010

@noemarta - ved okolo vianoc to mas akurat s prikrmovanim. 🙂 to je mile ze akurat na vianoce date malej prvy krat mrkvicku 🙂

katty17
8. dec 2010

@noemarta - ozaj, vcera sem pisala jedna junovka ze by chcela chodit plavat s malym do ivanky a zhana nejake kocky ktore by sa pridali. a chce to dat na sobotu. tak premyslam ci sa na to nedat. ty nechces chodit soboty?

mirka285
8. dec 2010

baby Linda mi tu od rana mrnci,ide jej urcite zuby ☹ akurat dnes ked ju bude varovat kamoska lebo ja idem ku koznej.dufam ze to nejak zvladne ☹ ratam ze do troch dni mame aj horne zuby vonku...