icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

tinaki1275
9. jan 2011

@kafoditka ta je tam aby ich kontrolovala ci nas "chude" neohovaraju..🙂a co keby sme my zalozili osobitnu skupinu ze chudnutie a vstuo len baby po 80kg?🙂))

maxara
9. jan 2011

@kafoditka Mirka je chuda vtirka 😀 ona je jedina chuda tam, nas vzor a sef.. a ma naozaj vela prace pred sebou, lebo nas musi denne motivovat a utesovat 😀

kafoditka
9. jan 2011

@cigaretka5 mne dvihal maly hlavicku ked mal 3 tyzdne a celkovo je velmi hyperaktivny a pevny..

maxara
9. jan 2011

@tinaki1275 no ale jedna tucna spizlacka musi mat pristup, aby sme vedeli, ze nas chude neohovaraju 😀 😀 😀

tinaki1275
9. jan 2011

@maxara ok ..uvidime kto bude ta vterka🙂))

8aninka5
9. jan 2011

@tinaki1275 Tak uz by som pomaly aj mohla zacat..vdaka ;)

oacka
9. jan 2011

joj kočky, neže bude vojna medzi pod 80 a nad 80! 😀 😀 😀 ale vážne pochopte,že naše hanebné kilá potrebujú súkromie,aby sa mohli odhaliť vo svojej nahote. 😀

8aninka5
9. jan 2011

@oacka a este ak sa smiem spytat,vy tu mate vsetky deticky narodene v july???? lebo ako citam,ze niektore uz sedkaju...nasa mala ked ju dam sadkam,vobec este nesedka...teda no ...ona sa stale taha dopredu k nozkam..ale zeby obsedala sama to nie...zato sa stale pretaca z bruska na chrbatik a naopak...
a ta tema,ze chudnutie...no to sa pridavam...len mne to tiez nejak nejde sa k tomu dokopat... 😖 😖 😖

maxara
9. jan 2011

@tinaki1275 tak ja sa obetujem 😀

kafoditka
9. jan 2011

@8aninka5 napr. my sme junovy 😉

8aninka5
9. jan 2011

@kafoditka jaaaj....no tak ale vsetky ste tu asi hore-dole par tyzdnov ... 🙂 ci?

maxara
9. jan 2011

presne Karinka to pekne napisala, ze vy pod 80 kludne mozete chudnut aj verejne.. ved to nie ze by sme sa chceli separovat, blaznite? kecat len s oackou? 😀 😀 😀 😀 my budeme vsetko preberat len tu s vami a tam len cisto o tom, ake jedlo ideme jest, co cvicit, kto kedy kolko coho vysral a pod

kafoditka
9. jan 2011

@8aninka5 je nas tu viacej, co rodili v juni ale su tu aj baby augustovky..

sarai
9. jan 2011

@kafoditka
@mirka285 robievate kasu? a davate ju pred spanim, ci tak skor?

8aninka5
9. jan 2011

@kafoditka to je super..skoda,ze som tuto temu neobjavila uz ked som bola tehu ;)

8aninka5
9. jan 2011

@maxara ste zalozili nejaku novu temu na chudnutie???? lebo ja tiez potrebujem dat aspon 10 dole...aj ked najsamlepsie by bolo aspon 30 😝

sarai
9. jan 2011

@mirka285 diky za taku dlhu odpoved. aspon viem cely den, ako sa uz dava jedlo.

kafoditka
9. jan 2011

@sarai ja som doteraz nedavala kasu ale kedze nechcem aby to iste jedol na desiatu a olovrant, tak posledny tyzden davam na olovrant kasu... stale dookola som mu davala z cerstveho ovocia len baban, jablko a hrusku a uz mi to nechcel, tak mu dam ovocnu hippku do ktorej primiesam kusok banana alebo jablka na desiatu a potom na olovrant tu kasu...

mirka285
9. jan 2011

@kafoditka ta hami kasa sa zaraba na 150 ml vody,ale teraz som jej urobila en do 130...
@sarai kasu davam na olovrant aby nemala tazke brusko ked ide spat,zda sa mi to tak lepsie

maxara
9. jan 2011

@8aninka5 zalozilo sa tu vela chudnucich tem, musis pohladat.. my sme si zalozili nasu julovkovu chudnucu , ale teda pristup maju iba damy nad 80 kg..

kafoditka
9. jan 2011

@mirka285 ja mam na krabici napisane, ze iba 13O vody a mam hami kasu.. 😕

merikac
9. jan 2011

@cigaretka5 ja malu davam do choditka,,ale ani nahodou tam hodinkunevydrzi a ani by som ju tam tak dlho nenechala aj keby vydrzala,,,je to skor tak na zabavenie na par minut maximalne 20....

23

8aninka5
9. jan 2011

@maxara aj my sme julovkovi 🙂 a aj kilami by som zabadla ;)

mirka285
9. jan 2011

@kafoditka ja mam Hami jedna je ryzovo mliecna s malinami a druha ryzovo nemliecna s jablkami a obe sa zarabaju do 150ml...takze asi zalezi od konkretnej kasi...

cigaretka5
9. jan 2011

@merikac no a nie je to nahodou trochu skoro na to choditko?

mirka285
9. jan 2011

@cigaretka5 ale merikac ma uz 7 mesacnu Emmku,to je akurat,vsak ju tam nebude davat ked mala bude sama chodit 😀

merikac
9. jan 2011

@kafoditka ja mam hami a je na 150 ml vody,,,daku bananovu,,jedinu co obcas ako tak zje,,inac kase vobec nechce- inac baby, cely den vas citam a nejaka som mimo,,vobec sa neviem chytit, cim by som prispela,,lebo kym sa spamatam, tak presne niektora z vas uz reaguje,,,,,

kafoditka
9. jan 2011

@sarai trepem, zle som to napisala, na olovrant davam UM na veceru okolo 17-18 kasu s tym, ze potom papa az okolo polnoci, ked sa budi na papanie

mirka285
9. jan 2011

@merikac tieto dva dni sme vtipne,ze?ma rit neboli,tak aj do reci mi je 😀

cigaretka5
9. jan 2011

@mirka285 no hej kukla som si az ked som napisala , ze ma mala 7 mesiacov. No uvidim ako to poriesim ,

merikac
9. jan 2011

@cigaretka5 maleho som davala od5 mesiacov,,malu od 6- ale su dni ked ju tam anilen nedam,,jej sa tam moc nepaci,,maly su bezku uzival viac,,ale mala sa uz vycvicila tak, ze ona uz rajduje s bezkou kam chce - nemylsim ze je to zavcasu,,mala sedi ccaod zaciatku 6 mesiaca, teraz ma 7 a zacina pomaly krokovat,,nikto ju nesili, nenuti,,,