icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

alllexa
21. jan 2011

Ahojte, som tu len na skok, chcem sa pochvalit - dnes idem do Havany, tak sa tesim, ze po pol roku niekam vyrazam zit🙂

bambola
21. jan 2011

@alllexa tak si uzi 🙂

merikac
21. jan 2011

@alllexa- prijemnu zabavu

merikac
21. jan 2011

baby,,musim vam napisat- denis ma v pivnici posilku a chodia tam aj jeho kamosi,,zrazu mi vola z pivnice na mobil,ze tam musim prist,- som nechapala,,ze co to znamena,,a tam jeho kamos spity,,,a denis mu vybavoval u nas noclah, zevraj sa opil u dakeho kamarata na oslave a nemoze takto domov- ved viem si predstavit jeho rodicov...(vraj jeho mame volali, ze u nas prespi,,neviem co si vymysleli) som dovolila- ale pod podmienkou, ze si overim u rodicov, ci ozaj moze u nas spat,- volala som , vraj o tom vedia,,tak dufam,,ze ozaj len pil, lebo vyzera divne a do rana ho to prejde a nic sa mu nestane,, 😖

ywett
21. jan 2011

Ahoojte maminky,

@merikac
no pekne 🙂 ty uz riesis ine veci pri takom velkom synovi 🙂

My uz papkame aj masko, dnes 1x kralik..mala spapala 140g a aj umele sme zacali davat, 100ml vypila a potom aj moje si vytiahla...

tinaki1275
21. jan 2011

@alllexa uzi si aj za nas 😀
@merikac no tak teda to ti riadne zavarili ,ono na jednej strane je dobre ze ma Denis k tebe taku doveru ,ale na druhej zas asi by si im mala zajtra dobre vycistit zaludok .. 😒

merikac
21. jan 2011

@tinaki1275 denis je v pohode,,on nepil- bol doma,,,toho kamosa doniesli ostatni chalani k nam do pivnice( vraj aby nanho nenadabili policajti) , mysliac si , ze mlademu to do hodinky prejde,,ale blizila sa hodina kedy mal ist k vecierke domov-no akosi nevladal-

ywett
21. jan 2011

@mirka285
waw vy uz 4 zubky??? aj boli prebdene noci?

katarina7777
21. jan 2011

@merikac vidiet aky mas dobry vztah so synom, musi ti velmi doverovat ked sa na teba s niecim takym vobec obratil.

katarina7777
21. jan 2011

@alllexa uzi si , ja si prave uzivam na zinenke , davam si do tela 😀

mirka285
21. jan 2011

@ywett Linda spi dobre,my to vobec nejak nepocitujeme ze jej idu zubky,ona sa s novym zubkom jednoducho rano zobudi 🙂
@merikac ach tie decka,ja som tomu mojmu dnes tri krat prizvukovala nech ho nenapadne na lyziarskom pit a fajcit lebo mu hlavu otrhnem...idem pozerat dvd,cafte zatial..

ywett
21. jan 2011

@mirka285
tak to je super, lebo ja uz od vianoc si myslim, ze jej idu zubky a ziadny zatial nie je vonku...len mala take obdobie, ze sa budila casto v noci a s placom, tak sme natierali dasienka

monline
21. jan 2011

ahojte baby...
@merikac dosť odvážne..nebojíš sa, že mu bude zle? že vypil príliš veľa? alebo že to prepukne a jeho rodičia ti vynadajú, že si ho kryla?

monline
21. jan 2011

malý mi stále teplotuje..teraz konečne zaspal, dnes spal 3x po necelej hodinke..ale nekľudne spí..dúfam, že už zajtra bude v poriadku..tieto očkovania vedia tak potrápiť ☹
ja som tiež kúpila šerbeľ, ale neskúšala som ho ešte posadiť..možno až bude v poriadku a zistím, že "teraz", tak skúsim..som zvedavá ako zareaguje 🙂

strasska
21. jan 2011

@monline jej potom hod foto fesaka na serbli...inak my sme pri Miskovi mali problemom s nocnikom, lebo sa furt ocikal...mam pocit ze tie moderne nocniky su stvorene pre dievky, potom nam svokra dala este po svagrine a ten bol super, lebo vpredu mal ten vybezok taky sirsi 😀

bambola
21. jan 2011

baby a mate nejake speci serbliky alebo obycajne z teska ? 😀

strasska
21. jan 2011

@bambola my mame tri rozne, jeden moderny s mackom pooh a dva stare mozno aj 20 rokov a tie starsie su lepsie...teda aspon pre chlapcov

merikac
21. jan 2011

@mirka285 ty nam davas takto kosom??? ty si normalne tu samotu uzivas 😉 @monline toho druheho ani nie- jeho rodicov poznam- da sa to vysvetlit aj rozumne,,skor toho, ze by mu prislo zle,,to som pisala hned na zaciatku,,ale vyzera byt uz v pohode,,dala som im najest- aj napriek tomu, ze tvrdil, ze hladny neni- ved poznam,ze ked je denis mimo domu, domov chodi hlany ako vlk,,,,jasne, zjedol vsetko,,

monline
21. jan 2011

@strasska jasne, odfotím ho 🙂 ja som kúpila za necelé 4 eurá v detskom obchodíku v Senci biely šerbeľ s fialovým sloníkom..núkali mi aj hracie aj také ako wecko, čo sa potom dá rozobrať na WC dosku malú, ale to má čas..tento má výbežok pre chlapcov a je stabilný, žiadna ostrá hrana, tak som zvedavá, kade bude cikať 🙂 ale- ešte sa nám nestalo to, čo Leovi, že by si nacikal do tváre 🙂) Leone bude iný frajer 😀

merikac
21. jan 2011

@monline drobec maly,,,zajtra bude lepsie,,,a cicka to isti- to je to najlepsie ukludnovadlo,- aspom v nasom pripade

monline
21. jan 2011

@merikac tak snáď to najhoršie má za sebou...ešte mu doprajem riadne bolenie hlavy zajtra a trasúci sa žalúdok, čo aspoň pol dňa neudrží potravu v sebe..na poučenie 🙂 tie decká nevedia čo od dobroty..

merikac
21. jan 2011

@strasska tak mrk do nasho albumiku- z vianoc,z toho serblika by si istotne nic neocikal 😀 😀 inac je z AZetka
( @bambola - 😀 minule si sa cudovala co to je 😀) - a stal okolo evri- sa mi nezda ani vela

monline
21. jan 2011

@merikac dnes som mu dala len 2 príkrmy a zjedol menej ako zvyčajne, ale nevadí..viac bol kojený, potrebuje tekutiny...teraz večer zaspávanie bolo strašné, lebo už 3x skoro spal na prsníku, zakaždým sa prebral a potom len rozhadzoval rukami, nohami, pľul, kúsal dudeľ..veľmi nepokojný bol..zbytočne som ho hladkala, upokojovala..stále mu ruky či nohy trepali..☹ ale spotil sa..aspoňže teplota mu klesla..

merikac
21. jan 2011

@monline ale aspom sa mi pacilo,,ze ostatni chalani sa na neho nevykaslali a zariadili to tak aby mu pomohli,,, smutne-ale aj potesujuce je,ze ani jeden z nich nebol na tej oslave- ti z oslavy sa na neho vyprdli

merikac
21. jan 2011

@monline a dost neskoro vas ockovali,,u nas sa ockuje v 3. a 5. mesiaci

merikac
21. jan 2011

@monline aspom, ze sa trosku napapali,,niektore deti nespapaju ani jeden prikrm ani ked su fit 😉

monline
21. jan 2011

@merikac hej..to bolo pekné od nich, že ho nenechali napospas...nás neočkovali skoro už prvýkrát, a teraz sa očkovanie posúvalo kvôli chorobe..tak preto až teraz
ozaj- a ty prečo tak maskuješ a schovávaš nové fotky do albumu? čo nevytvoríš nejaký systém, nech vidím, že si tam pridala nové fotky? 😀 idem kuk, vianočné som nevidela

monline
21. jan 2011

@merikac ovocnú výživu s keksom má rád,..desiatu je asi najlepšie...a potom mal špagetový príkrm s paradajkou a mäsom, to mu tiež chutí..stavila som na istotu

merikac
21. jan 2011

@monline ale ved nemam nove fotky,,to su stare,,,istotne si ich uz aj okomentovala- len straske som chcela ukazat ten serbel s velkou hlavou,,ze tu by maly isto neprecikal 😀 😀

merikac
21. jan 2011

@monline uz minule som sa chcela spytat,,spagetovy prikrm, je poharik,,ci domaca vyroba??? aj malej smakuju ovocne prikrmy, pridavam jej don marina keks- teda 2 a jogurt,,,Inac ona sa tak riadne naje,,ze aj dospey,ly to ma dost a pritom nepribere,,rano zmasti napriklad,,1 cely banan zmiesany s 2 marina keksami a 2 PLbieleho jogurtu,,,,,,,,,,,,,a o hodinku zmasti krajec chleba,,,,,,,,,,