icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

mirka285
6. feb 2011

@ywett ano normalne aj mala ked som to kupila este nevedela dobre sediet a uplne v pohode...som s tym spokojna,velmi mi to ulahcuje kupanie a to som si myslela najprv,ze aka je to hovadina 😝

nununka
6. feb 2011

Caute baby 🙂
Akurat som nakukla a vy ma tu spominate? Priebezne som cez den citala...ja by som tiez chcela nejaky taky sikovny kocik, ale zatial nemam schvalenie od mm,,,ale ved ja ho este spracujem 😀 😀 xixi
@maxara Peti som zveda ktory kocik nakoniec vyberies 🙂
@merikac zajtra si volame, ok? Emka je zlatááááá 😉

mirka285
6. feb 2011

@meruska trosku je ten kocik tazky,ma cez 8 kil,to je na golfac dost...

meruska
6. feb 2011

@mirka285 aha, tak uz viem dalsiu vec na ktoru pozerat 😉 dik

gabika41
6. feb 2011

@maxara ....a cez ebay si sa uz divala,lebo ked sme hladali kocik,tak aj s postovnym to vychadzalo najlepsie... 🙂

ywett
6. feb 2011

@mirka285
okey, dikes za tip, pojdem do babymarketu zajtra a kupim...leiluska ma meninky v utorok, takze mam nakupnu maniu podobnu vianociam 🙂
este pekny zupan nemozem zohnat...

maxara
6. feb 2011

@nununka jeeej nunu 😵 aj ja som zvedava 😀

@gabika41 na toto ja nie som.. ale mozem pozriet..a dam to za ulohu mm 😝

@mirka285 Miri, tak teraz som v soku, prave som sa docitala, ze Esprite patri pod znacku Hauck 😒 a vyznaj sa potom

mirka285
6. feb 2011

@maxara je to mozne a veru sa mi aj nieco take mari,no niektore znacky sa zlucuju...musis si ten tvoj vyber zuzit na tri kociky 😀

maxara
6. feb 2011

@mirka285 no dobre, ale vies, napr mas cybex, ktory by vyrabal o polku lacnejsi ten isty kocik, len s inym nazvom.. toto ma nasiera.. ako mam potom vediet, ktory je dobry a ktory je shit 😠 ale inak sa mi ten hauck fakt pacil.. nemal ziadne vyrazne nedostatky.. este aj farby mal pekne.. ja neviem

meruska
6. feb 2011

este mi povedzte co hovorite na sedacku 9-25kg casual play http://shop.babetkovo.sk/index.php/autosedacky-...

kafoditka
6. feb 2011

Baby ja som cvicila, potom sa odchlpovala a robila si komplet nechty...teraz surfujem po nete a som rozladena, lebo v celej BA nemozem v obchodoch najst ten silver cross a tak velmi by som ho chcela vidiet a odskusat 😒 akurat som sa docitala, ze je vacsi a sirsi ako pp si, ale o kolko, netusim... najblizsie som ho nasla v tom aladinovi - Hlohovci...

mirka285
6. feb 2011

@maxara ja neviem,on bol dost lacny,ze?by som sa bala ze za par korun,malo muziky...ze sa rychlo vyderie potah,alebo tak....

mirka285
6. feb 2011

@meruska to ti neporadim,by som musela vidiet nazivo...nebude uzky ten priestor na hlavicku dietata kedze je to az do 7 rokov?

maxara
6. feb 2011

@mirka285 no ano, ale mne zase staci malo muziky.. lebo ja to nebudem denno denne pouzivat.. a navyse ma matie ten esprit..

mavion
6. feb 2011

Ahojte baby prisla som Vas trosku pozriet ako sa mate 🙂

My sa mame dobre, Lenka ma dva zubky 🙂 prikrmujem uz mesiac a zajtra by som chcela pridat aj masko..pri starsej dcerke som davala masko 6 krat do tyzdna a raz zltko, ako podavate vy?
Vidim ze rozoberate golface,ja mam abc design,naozaj mozem len odporucat,sice je tazsi ale nakolko ja ho budem vyuzivat ako hlavny kocik toto u mna nebolo podstatne..pre mna bolo najdolezitejsie ze ma predlzenu striesku,co ma len PP a tie su drahe..lebo ja som sa nieco donervovala so slnecnikom 😠
http://www.samo-kociky.sk/abc-design-primo-2010
sem tam Vas citam,zahliadla som megastretko a zmienku o polane 🙂 pred materskou som tam robila barmanku 🙂 😀
tak ak chcete nejake info kludne sa pytajte 😉

maxara
6. feb 2011

@mirka285 nasla som ten cybex, platinum, co maju v brendone biely, nasla som cierny 😀

meruska
6. feb 2011

okej, koncim so surfom po nete, aj vyspat sa treba 😉
inak dnes maly trhol rekord, spal od 19:30 do 8:55

mirka285
6. feb 2011

@kafoditka vsak mas auto a Hlhovec je kusok,si urob vylet...
@maxara ved ja ta nechcem odhovarat,ja len tak,ze ak sa ti po troch mesiacoch rozpadne,nech mi nenadavas,co som ti nepovedala,ze chces haraburdu kupit 🙂 poznas tu reklama,ze moja kabelka je drahsia 😀

monline
6. feb 2011

ahoj baby, keďže do tejto kočíkovej témy nemám čo dodať a nechcem tú súvislú niť pretrhnúť, tak len napíšem, že ticho obdivujem @mirka285 @bambola a @maxara ako ste sa zahryzli do tejto témy a ako to máte naštudované, však by ste mohli o golfáčoch napísať článok s odporúčaniami do detského časopisu 🙂

kafoditka
6. feb 2011

@mirka285 tazko nad tym uvazujem, pri Topolcanoch ma Peto tetu ktoru planujeme uz dlho navstivit, tak spojime prijemne s uzitocnym.. 🙂 ved je to po ceste

maxara
6. feb 2011

@mirka285 oki Miri, budem na to pamatat a nevynadam ti 😉

maxara
6. feb 2011

@kafoditka ty len pekne pockaj kym tam ja zavitam, podam referencie.. inak chicco maju v kocikove, nie?

kafoditka
6. feb 2011

@maxara chicco bude mat tento tyzden aj jedna pani v predajni tu v Petrzalke, ja som chcela vidiet ten cross..

mirka285
6. feb 2011

baby ja som dnes unudena,som nic nerobila dnes...zajtra musim poupratovat trochu,v utorok mame poradnu...

maxara
6. feb 2011

@kafoditka inak v hlohovci asi nebudu mat silver cross fizz.. som ho tam nevidela ani v ponuke.. ale nasla som ho v maderne, cize v kosiciach

kafoditka
6. feb 2011

My ideme tento mesiac na kontroly k 3 lekarom - klbiky, hemangiom a s oblickami.. veru ani netusim, kedy mame najblizsiu poradnu u pediny..

kafoditka
6. feb 2011

@maxara ale mne sa paci silver cross pop, ten tam maju zevraj...

macik27
6. feb 2011

ahojte tak my už sme zdravučký 🙂 len si zase na nás vymysleli doktori pri kontrole pre rizikových že vraj musíme ísť na očné, bo nám očko uteká 😒 tak dúfam že to len skontrolujú a povedia že je to ok ... to vy už kukáte také ozajstné golfáče 😨 my sa vozíme najnovšie v takomto http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-kociky/Koc... ...a celkom v pohode