ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@kafoditka ...veľmi pekný golfáč ste zakúpili, aj ja by som malému chcela kúpiť, lebo ma nebaví trepať teutonku do auta, ked s ním niekam ideme...aj na dofču je praktickejší golfáč.. Len nechcem kupovať cez internet, ale osobne, len to by náš tato musel mať trošku času, ale budúci týžden ho už pritlačím, by sme skočili do nitry nejaký shoppingnúť 😀
..inak baby chystáte sa toto leto s drobcami aj k moru... Ja sa priznám, že tento rok pojdeme ešte na SR, bojím sa s ním ísť do zahraničia... uvidíme...
@mirka285 jaaaaj no chcela by som to vidiet nazivo. ale tak ked je segra spokojna, tak to je podstatne, nie? 😉
baby mne je stale zima dnes. mam na sebe pyzamo s dlhymi nohavicami aj rukavmi, na tom hunaty teplucky zupan a stale mi je zima, navyse nejak casto kycham... dufam, ze na mna nieco nelezie 😖
@robika
urobil sa mi tam zapal a tak to zistili a presne v mieste cysty som mala aj zapal....
vies, co tiez nechapem, ale mne sa plni dost aj ten jeden, ale ja kojim ako hodinky kazde tri hodinky a aj ked uz dve kojenia sme vynechavali, ked vela spapala, ale teraz sme zasa spat...ked som v praci, tak si beriem odsavacku, lebo tam dodrziavam pitny rezim a potom mi ide prsko prasnut...
takze na dneska mam odcvicene, som stihla aj obidva kociky vysprchovat lebo uz boli vazne spinave a teraz idem este trochu zehlit... zas pojdem spat o polnoci. 😒
@kafoditka no ved to som jej presne povedala,ze hlavne,ze ty si spokojna....Gabo ma hned zrusil,ze dufam,ze si to nechces dat tetovat??a bavili sme sa dnes o dovolenkach,a hovorim mu,ze uz sa tesim na leto,nasackujem sa k nasim,malej dam bazen,ze snad bude pekne leto tento rok a on hovori,za vsak uvidime,mozno niekam pojdeme...tak som mu hned vysvetlila,ze teda ja sa nikam nechystam,kukol na mna a len sa usmial...
ja vam budem o mesiac referovat ako je na dovolenke s babatkom 😉 a my ideme lietadlom - let 5 a pol hodiny, uz som si zajednala aj tu zavesnu postielku v lietadle lebo ked som letela domov maly mi nevedel zaspat na rukach ale v tej postielke to bude v pohode si myslim... pre istotu si beriem do lietadla aj viburcol keby bol mrzuty.
@ywett no mne ked sa naliali prsa po porode, tak som mala skoro E cka, teda v Dckovej podprde som ich mala total napraskane a bola som z toho na nervy. citila som sa strasne, ako Pamela 😠 teraz ked si pozeram spatne fotky tak vidim, ake to bolo na mne neprirodzene - ja take male pivo.. teraz mam C cka, ale mlandrave 😔 😠
@mirka285 miri ty mozes ist s lindou kde len chces, ved ona je take dobre, spokojne dieta. 🙂
@alica26 v Novej Bani som bola v pionierskom tabore 🙂
@ywett no tvari sa,ze moje kozy su super,ale dnes mi povedal,ze a chcem silikony,tak mi ich zaplati,takze som ostala na pochybach....ale ja nechcem silikony,nemam sice pekne prsia,ale v podpre vyzeraju v pohode,saty bez podprdy sice nosit nemozem,ale nie su az po brucho ani ako psie usi tak to neriesim..
@alica26 ja by som zase neisla do ITA alebo do Chorvatska autom s babom, sa ti lahko stane ze ostanes trcat v zapche aj par hodin... viem o com hovorim kedze byvam 20 km od Jesola, cez vikendy v lete je to tu strasne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@robika
bo som v nom mala cystu a ked sa plnil, tak ma to dost bolelo..aj v noci som sa budila na to....tak som to tak postupne minimalizovala, a teraz uz vobec...a ani neodstrekujem, tak samo to vymizlo...