Termín pôrodu v júli 2010
Ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky :-N x-)

•
23. apr 2010kafko- také dupačky som kúpila i ja malému, ako máš na predposlednej fotke..tie jemnučko maslové, ale moje sú asi menšie, v tých chcem malého priniesť z pôrodnice, aj čiapočku som takú istú kúpila, vlastne v tej sérii aj dvoje ponožtičky, aj body, aj opaľovačky..uvidím aké bude počasie a rozhodnem sa
0
kafko- ktovie aký je to človek, ako sa dohodnú..možno sa budú naťahovať s ním mesiace a poškodiť si svoje veci ešte viac pred narodením bábätka je asi zbytočné..si predstav že dugy bude musieť opäť maľovať, prášiť po celom byte pri pokládke nových parkiet..však to je na porazenie..je lepšie dohodnúť sa na adekvátnej sume a poriešiť to čím skôr, kým je dugy kinderko
kafko- krásne sú..páčia sa mi práve pre tú farbu, ja mám tie najmenšie 0-3 mesiace, či newborn? ani neviem..chcem pod ne dať bavlnené body..záleží na počasí aké práve bude, lebo tie dupačky sú dosť teplé..
ja mám tiež toľko krásnych vecičiek, ale nemôžem ich pofotiť, lebo máme pokazený foťák a nový sme ešte nekúpili...a opraviť ten starší sa asi neoplatí
ja mám tiež toľko krásnych vecičiek, ale nemôžem ich pofotiť, lebo máme pokazený foťák a nový sme ešte nekúpili...a opraviť ten starší sa asi neoplatí
kafko inas svokro je fakt super...to by ma nepotesilo keby maniekto takto zobudil..vidim ze tiez si mala neprijemn rano 😞
jaruska a tabletkly ti nedal iba ten krem? a aj teraz ked si ich este mala tak nic ine ti nedal? skus si kupit v lekarni canesten...bud krem a tym sa natri dolu aj dnu mierne..alebo si kup ten vaginalny canesten..je drasi ale ma taky aplikator na krem dnu...a umyvaj sa zo spodu bud len cistou vodou alebo intime gelom-pozor nie vsetky znacky ti mozu robit dobre...ja som napr. nezniesla z avonu..ale pochvalujem si ten z oriflame...ono totiz aj mydlo ti moze sposobit kvasinky...
jaruska a tabletkly ti nedal iba ten krem? a aj teraz ked si ich este mala tak nic ine ti nedal? skus si kupit v lekarni canesten...bud krem a tym sa natri dolu aj dnu mierne..alebo si kup ten vaginalny canesten..je drasi ale ma taky aplikator na krem dnu...a umyvaj sa zo spodu bud len cistou vodou alebo intime gelom-pozor nie vsetky znacky ti mozu robit dobre...ja som napr. nezniesla z avonu..ale pochvalujem si ten z oriflame...ono totiz aj mydlo ti moze sposobit kvasinky...
nooo dugy to ti teda nezavidim ]-( ja ako poznam samu seba asi by som si najprv hrdlo vykricala nahlas na chodbe a potom by som to isal riesit pokojne 🙂
jaruska ja som sice teutonku neskusala ale mne sa casualplay zdalo lahko manipulovatelny a mojmu oku sa zda o nieco krajsi ako teutonka,no ale kazdemu sa nieco ine paci.....
bella pekne miesto ste vybrali aj ja by som hned sla ,ale mi pojdeme asi az ked bude mala o trosku vacsia x-)
jaruska ja som sice teutonku neskusala ale mne sa casualplay zdalo lahko manipulovatelny a mojmu oku sa zda o nieco krajsi ako teutonka,no ale kazdemu sa nieco ine paci.....
bella pekne miesto ste vybrali aj ja by som hned sla ,ale mi pojdeme asi az ked bude mala o trosku vacsia x-)
caute..ja som sa uz tiez dnes vynervacila,mna sice nerozculuje svokor,zato moje pubertalne dieta ano ]-( Jeiny pozri si vahu toho kocika,kamoska co mala Gesslein povedala ze nikdy viac by ho nechcela,vraj bol tzky strasne...ale to uz bolo pred 5 rokmi,odvtedy su aj vselijake nove modely...minuly tyzden som dala opravit nasim kavovar,sa im pokazil a dnes volali ze je hotovy,oprava bude stat 17O eur ]-( katastrofa....co je to dnes za den zase,no neviem co so sebou..
Začni písať odpoveď...

Odošli