Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
A ja mam taku basketbalovu lopticku v brusku a niekedy rozmyslam jak je tam chuda asi poskladane
No uz píšem z nemocnice dnes ma hospitalizovali ;( vraj slabá odozva jedného plodu) uz dr hovorila že idem rodiť ale b nemocke monitor dopadol celkom dobre držte nám palce
@andysok Držte sa všetci traja....
@andysok držte sa nech všetko dopadne dobre 😉
Ahojte maminky...Dnes začínam trošku smutne, pretože mám zlé správy. V nedeľu večer ma začalo všetko svrbieť, hlavne chodidlá a dlane. Nemohla som spať celú noc. V podstate som už aj vedela, čo v tom môže byť, takže som hneď ráno navštívila tehotenský urgent v BB. Zobrali mi krv na vyšetrenia pečene. Dnes ráno už boli výsledky u Dr. Molitorisa na stole. Je to zlé, veľmi zé. Pečeň tehotenstvo už nezvláda Výsledky boli vysoko nad normou. Vraj malý je ohrozený a Dr. bude rád ak to vydržím aspoň do 34 TT!!!!!!!!Budú musieť ukončiť tehotenstvo. Takže aj vo štvrtok idem zas na odbery a budú to sledovať, možno si ma tam aj nechajú, aby monitorovali dieťatko.
Má, alebo mala niektorá z vás podobné skúsenosti???? Mne sa to už stalo pri prvom tehotenstve, ale nie takto skoro (v 37TT)!
Som smutná, veľmi sa bojím.
@andysok
@terinka2004
drzim vam aj vasim drobcekom palce nech vydrzia co najdlhsie v brusku a nech su zdravucke
@terinka2004 ahoj, tak to je smutné. Len aby ste boli aj s bábätkom v poriadku. Radšej nech prerušia tehotenstvo ako by sa malo niečo stať 😖 Držím silno palce nech všetko dobre dopadne. Hlavne nech sú ďalšie výsledky lepšie. Ja som prvorodička a dúfam, že sa s tým nestretnem.
@terinka2004 držím palečky aby všetko nakoniec dobre dopadlo,velmi s tebou súcitím pretože mala som predchadzajúcu tehotnost síce dobrú ale dopadlo to zle po porode,tak viem ake to je ked vsetko neklape tak ako má.Budem si na vas mysliet
@terinka2004
@andysok drzim vam a aj babatkam palce, nech vsetko len dobre dopadne.. myslim na vas.. vela zdravicka..
@martinafin ja som tiez pribrala len desat kil,stale sa vážim a čudujem že už nepriberám pretože malunké stále rastie tak neviem a čo sa tyka toho dychčania tak to dychčím aj ked ležím no podstivo trenujem kondičku pretože byvam na štvrtom poschodí a ako inak -bez výtahu
@bubu84 Dakujem veľmi pekne 🙂
@leni831 dakujeme... 🙂
@andysok
@terinka2004
Drzim vam palce.
Terinka, moja kamoska to mala pri prvom babatku. Posielali ju kade tade, chceli jej naordinovat tabletky na pecen, ktore tehotne vobec nemozu. Ona to odmietla, isla k inemu lekarovi. Napokon ju hospitalizovali a porodila cca o mesiac skor. Dieta ale bolo donosene, ona hovori, ze mala zle vypocitany termin. Maly bude mat v septembri 2 roky a je zdravucky ako rybicka. Mozno bude lepsie ak ta tam nechaju a budu sledovat. Budes pod dozorom 😉
@terinka2004 a ako ta to moc svrbi? Mna tiez svrbi ale cele telo a uz som aj ja nervy a pojdem rano k lekarovi s tym.
i ked teraz ma to svrbi skor preto ze si to uz namyslam ze ma to svrbi. Teba to cely den svrbi ci len v noci ci ako?
@daniela1974 mna svrbelo cele telo vzdy ked som si lahla vecer ze idem spat,isla som sa zblaznit a nevedela som sa doskriabat.ja som sa na to pytala lekarky ze to je v poriadku.
@sisi0211 ďakujem sisi 🙂 Aj mne predpísali tabletky Ursofalk. Som našťastie v dobrých rukách. Má ma pod kontrolou Dr. Molitoris, ktorý je vraj najlepší odborník na rizikovú graviditu. len ked mi povedal, že by sme to mohli vydržať aspoň do 34TT, tak som skoro skolabovala ☹ V piatok budú dalšie výsledky, tak som ako na ihlách. Radšej idem už poprať všetky vecičky,aby som na to stále nemyslela.....
@daniela1974 Dani svrbí ma to hlavne v noci. V podstate už celé telo,ale hlavne chodidlá a dlane. Radšej chod ráno na krv a povedz to lekárovi. Mne sa to už vlastne opakuje, pretože toto sa mi stalo pri prvom tehotenstve, ale v 37TT, takže malú hned vyvolali na svet. Teraz tá pečeň začala vystrájať dosť skoro, takže toho sa bojím.
@leni831 A to Ti ani nezobrala krv na pečeňové testy??????? Lebo ja to teda v poriadku vôbec nemám.....Aby to nepodceňovala.
@nenullienka ďakujem moja 🙂
@andysok
@terinka2004 aj ja vam drzim palceky, nech co najdlshie vydrzite 😉
Zienky mam zasa taku otazku, kedy sa chodi posledny krat ku gynekologovi? teda v kolkatom tt? ja idem buduci tyzden, to budem 34tt a potom uz ma posle do nemocnice na kontroli? tam sa tusim chodi od 36tt nie? Pytam sa, lebo v prvom tehotenstve som to ani nestihla a pojdeme byvat aj k nasim radsej skor, keby sa nahodou maly zasa chcel na svet skor pozriet ako jeho bracek 🙂
@andysok tak zelam vela stastia,drzte sa 🙂 🙂 🙂
@terinka2004 aj ja sa pridavam a drzim vam palce,nech to vsetko dobre dopadne,...a zelam vela vela sil
@lusilia no ja idem tiez na poslednu kontrolu ku gyndosovi ked budem v 35tt,a potom uz do nemocnice,,,aj ked povedal ze normalne by som mohla ist do nemocky ale ze mala sa este neotocila tak musim dojst k nemu,a ak sa dovtedy neotoci nak mi uz napise termin na cisarsky 😒
@terinka2004 tak ja so si to tu precitala o tom svrbeni .... mna tiez vsetko svrbi 😉 a opuchnuta som celkom pekne,nohy mam jak papuce 😉 ,tak som isla rano k doktorovi pre istotu a jeeej tam hned panika ze ked ma svrbi telo,hned mi brali krv na pecenove testy a kyselinu mocovu a co ja viem co este a vysledky budu zajtra doobeda a ze ak budu zle tak idem do nemocnice ☹ .
No kukam na doktora ze jako nech neblazni ze ja to budem mat urcite dobre, ze to ma svrbi z toho ze som pripuchnuta.Tak cakam do zajtra,ale ja verim ze to bude ok a panika bola zbytocna. 😉
Inak velmi dobre zi si tu takto baby piseme a na vselico sa pride a odhali co by cloveka ani nenapadlo ked sa s tym nestretol.Radsej nech to teda preveri lekar a budem spokojna ze je vsetko ok.
Takze dakujem vsetkym babam co tu pisu.... 😉 😉 😉 😉
inak zienky uz sa vam babätka pootacali?malicka sa hybe vela ale ci sa otocila to neviem,,,svokra povedala ze ona to citila,ked sa jej dietatko otocilo,,,a ja to neviem posudit ci sa toci alebo len tak hybe,,,pri poslednej kontrole si mala este sedela,tak som zvedava ci bude normalny porod alebo cisarak....
@silviadaisy30 mne sa babetko otoclo uz asi tri tyzdne dozadu,neviem preco tak skoro mozno preto ze je to tretia tehotnost,ale je to poznat ked je otocene pretoze ma tlaci v podbrusku ,bolia krize a citim rucucky v podbrusku a kopance pod rebrami
@silviadaisy30 ahoj mne povedali, že malý je otočený už dole hlavičkou už na sone v 30tt. Ale on sa neskutočne hýbe tak dúfam, že sa nepretočil späť 😖 ☹ 😒 . Ja mám poradňu u dr. až 9.5. a potom uvidím či ma pošle do nemocky na poradne.

Ahojte🙂 aj ja uz dychcim.....Ja mam stale len +10-11kg, lebo asi sa vela hybem a nejem az tak vela,ale priznam sa ze sa kus strazim aby som sa neprezierala ale ked som hladna alebo mam chut tak si stale vezmem..