icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

zufzufmeister
9. máj 2011

@ivusik33 áno bola som s primárom, keď sme to tam boli pozrieť.. A pravda, bol veľmi milý, určite nepôsobí nejako stresujúco 🙂 A asi na tej štiavnici niečo bude, veď vy v BB by ste mali mať super vybavenú pôrodnicu nie?

leni831
9. máj 2011

Ahojte baby,ja som z tych cisiel oblecenia paff!kupila som body 0-3 mesiace cislo 62 a ked som si prilozila body z novorodeneckej supravy cislo 56 tak boli na chlp rovnake len sirsie o dva centimetre no dlzka sedela na chlp...tak teda naozaj neviem...

martinafin
9. máj 2011

@sisi0211 No ja mam svojho gynekologa pri starej nemocnici ale nie v arealy a pesar mi dal on.NEhrozi ze by som rodila skor aspo nie normalne lebo babatko je stale hore hlavou,a doktor mi dnes povedal ze jedine ze sa stane zazrak tak sa mozno este otoci,cize idem na cisarsky.Ten pokial viem planuju v Saci v 38.tt.
Nausnicky mu dava moja mamka,take codostala ona ako babo a nosila som ich aj ja-take malicke zlate s cervenym ockom,len ich dava prelestit.Inak je to zalezitost krsnej mami 😉 a neboli neboj,ty si to hadam pamatas? 🙂
Aj mne uz januari,ked som bola hospitalizovana prave v saci,kvoli mojej a priatelovej nedbalosti 😀 . A vtedy mi nasadili magnezium,tam priamo do zily a neskor 5-6x Magne B6 som bravala,do 7 mesiaca.A teraz mi vraj zas tvrdne ale to uz nerozlisim lebo pre mna je tvrde stale 🙂.
S nemocnicou mas pravdu,ale ja kedze som z Medzeva tak to mam ovela dalej ako Sacu🙂

martinafin
9. máj 2011

Dnes je to oblecko rozne a zalezi to asi aj od vyrobcu🙂

kaara1980
9. máj 2011

hurá,streptokoka nemám a to už 2 mesiace behám so slipovými vložkami,kôli silnému výtoku.Tak mi odľahlo 😕 .

kaara1980
9. máj 2011

@leni831 to máš presne ako s dospeláckym oblečením,číslovanie podľa krajiny pôvodu,či výrobcu.Už som sa aj ja tak pár krát ofúkla 😠

sisi0211
9. máj 2011

@martinafin
Beries este MagneB6? Lebo ja ho beriem este stale 6x denne 😖 Mam pocit, ze pomalicky by to uz bolo dobre vysadit, aby mala nemala abstak ked sa narodi.... ☹

leni831
9. máj 2011

@kaara1980 tak uz radsej nic nekupujem,uvidime ake bude babetko velke a podla toho sa dokupi,mam aj vacsie aj mensie tak uvidime.Ale mam taku radost juj,uz mam aj prebalovaci pultik a tento tyzden pride kocik a postielka.uz sa aj pomaly balim,kupila som si kosielku do porodnice a pevnejsie nohavicky.uz som taka kludnejsia,pretoze moze to prist hocikedy a ja uz to najpodstatnejsie mam..

kaara1980
9. máj 2011

@leni831 ja ešte musím dokúpiť pár drobností.Ja chcem tú prebaľovaciu podložku,čo sa dáva na postieľku 😉 .Prebaľovací pultík sa nám zatiaľ nezmestí.Ale aspoň som už rada,že mám všetky veci pre malú opraté,požehlené....A nejak som to prehnala a zaobliekla by som aj dvojičky.Dúfam,že som ale na nič nezabudla. 😕

martinafin
9. máj 2011

@terinka2004 No neviem ci to bola ta hlienova zatka,ale ja som dovtedy mala len taky trochen vytok a potom naraz nejak vela takeho bieleho hlienu-taky silny vytok ale to len 1 den ,teraz zas len vytok alebo skor len taka vodicka.

@nenullienka juj moja tak aj mne je luto,mne brali vyter dnes a tiez som mala uz druhykrat bielkoviny v moci aj ked nie vela ale...,normalne sa po tvojej skusenosti aj kus bojim ze co ak... Ale verme ze vsetko bude OK a rychlo sa uzdravis a drobec tolko v brusku pocka.... 😉

No, ja a sex,uz ani neviem co to je...vtedy kazdy den aj niekolkokrat ,potom kazdy druhy den,dalej len raz za mesiac a posledne "pre istotu" uz vobec...Priatel sa boji...A teraz este mam aj pesar tak je to v keli uz uplne....a najskor teda po porode....juj jak vam zavidim ☹ ☹ ☹

leni831
9. máj 2011

mas vela oblecenia?no co ked je z toho tolkej radosti..ja este periem kosielky a idem vyvarit plienky.Ta podlozka fajn usetri miesto .Ja to mam zas tak vymyslene ze mam komodu a na nej prebalovaci pult ci ako by som to nazvala a hned vedla toho bude vanicka na stojane no a vedla toho velku uzku polickovu skrinku na kozmetiku ,takze vsetko bude po ruke.jedine co som z toho kupovala je ta vanicka a stojan ,vsetko ostatne som mala,tak som rada ze som usetrila

martinafin
9. máj 2011

@sisi0211 No pred tyzdnom mi ho opatovne nasadil-lebo podla monitoru som tam mala 2 kontrakcie, aj sa ma pytal ci mi tvrdne brucho a ja to uz necitim-lebo podla mna ho mame tvrde uz stale.Ale brala som ho od januara a asi len mesiac som teraz mala prestavku,tiez som brala 5-6x a teraz staci 3x..ale ked mam take bolestive stahy tak si vezmem i stvrtu, v lekarni povedali ze mozem.

kaara1980
9. máj 2011

@leni831 no trošku mám toho dosť.Lebo mám ešte po Jakubovi,a reku čo bude malá len v modrom?Tak keď som sa dozvedela,že bude dievčatko,tak som sa vyšantila v rúžovej....potom zas že len samá rúžová,tak ešte pár vecí v žltej.A tak dúfam,že to aspoň trošku malá vynosí.
Ja začínam rozmýšľať nad kúpacím vedierkom,len ma na ňom odrádza to,že tam môže dieťa až má zahojený pupček.Takže jedine dáku lacnejšiu vaničku kúpim pre začiatok a potom možno ten kýblik 😉 .Predsa len je ľahšie skladovateľný a dieťatko nemusí hneď z vody,aby nenachladlo.

monitas84
9. máj 2011

@leni831 Ahoj a kde si prosím Ťa zohnala ten stojan pod vaničku? My sme vaničku kupovali v detskom obchode no stojan nám tam neponúkli, tak ho asi ani nemali. ja mám ešte málo oblečenia pre nášho maličkého, asi pozreme aké sú ceny v Tescu, majú tam kvalitné detské oblečenie. 🙂

leni831
9. máj 2011

tam v tom tescu su super veci tam som pokupovala detske vecicky a teraz su tam aj boli akcie 50 percent zlava takze sa to oplatilo.Aj kosielku do porodnice som si tam kupila velmi peknu a zase v akcii.Tam rada nakupujem oblecenie.co sa tyka toho stojana tak som to objednavala cez internet aj s vanickou na stranke najnakup.sk.

andrea1977
9. máj 2011

@mimi69 aj ja som chcela Ninu a aj sa to k sebe hodi Nina a Nikolas, pekne 😀 ale tatinko bude urcite stastny, ked bude po nom Romanka, aj to je pekne

janina7911
9. máj 2011

Baby, ja viem, že sa to tu už riešilo, len sa mi nechce moc hľadať. 😅 Ako si presne dávkujete ten čaj z malinových lístkov? Niekde sa píše čajová lyžička na hrnček, niekde polievková. A dočítala som sa, že začať v 35tt s jednou šálkou a potom každý týždeň pridávať po jednej šálke... ale ku koncu max. liter na deň. Tiež to takto robíte?

sisi0211
9. máj 2011

@janina7911
Ja som kupila ten caj, a mam tam napisane jedna kavova lyzicka na hrncek.
Inac priatel mi to zakazal pit, vraj az od bud. tyzdna, aby mi to nahodou nevyvolalo kontrakcie. Tento tyzden je na sluzobke, tak musim oddychovat a byt v klude. Kamoska je uz v nemocke a to ma 2 tyzdne po mne termin, takze milacik sa bojka 😉 😀

zajo79
9. máj 2011

@sisi0211 zas ten caj nieje zazracny, ze ked ho zacnes pit, si zatvorena, tak sa otvoris a na druhy den porodis. 😔

sisi0211
9. máj 2011

@zajo79
mne je to jasne a nieco podobne som povedala aj jemu, ale poznas chlapov 😉 😝

janina7911
9. máj 2011

@sisi0211 Super, na tom mojom je dávkovanie polievková lyžica na hrnček... ale hlavne, že sa v tom máme vyznať. 😀 Ten môj je tiež cez týždeň preč, na víkend bude doma, potom zase preč, potom týždeň doma... no horor... tak vraj si mám NAPLÁNOVAŤ, že nech ma to chytí, keď tu bude... že jaký srandista? 😠 Ale viem, že len sranduje a nie je mu všetko jedno a bojí sa o nás a chce pri tom byť s nami, tak sa snaží na to ísť kus s humorom... 😉

fleuerette
9. máj 2011

Teším sa teším kočky, volala som do sociálky, overovala som si ako je na tom moja materská no a materskú sa mi podarilo v tejto inštitúcii vybaviť na prvý šup. Žiadne podklady nechýbali, materská priklepnutá, až na to, že mi rozhodnutie poslali zasa na trvalú adresu nie na korešpondenčnú, no ale zasa nemôže byť všetko 100 - percentné - no nie

nenullienka
9. máj 2011

Baby ako vyzará keď odchádza hlienová zátka? Ja ako som prišla z poradne mám výtok s prímesou takej tmavej krvi????? 😖 😖 😖 😖 😖 Volala som dr. povedal, že to po kontrole krčka môže byť. Ale on ma strašne vyšetroval, bolelo to ak ďas, tak mám teraz strach. Povedal, že do večera sa to uklľudí ak nie zajtra mám prísť 😖 😖 😖 😖 ☹ ☹ ☹ ☹

tehula
9. máj 2011

@nenullienka ja som takto porodila. Boli ta aj brucho? Radsej sa pobal, asi sa to rozbieha

nenullienka
9. máj 2011

@tehula ahoj, mňa bolí tam vo vnútri ako po vyšetrení a aj spodok bruška. Ale nič iné ani kríže 😖 😖 😖

tehula
9. máj 2011

@nenullienka to nevadi, je aj tak mozne, ze uz budes rodit. Mozem sa spytat, ake mas CS skore v knizke po dnesnej poradni?

kukujka
9. máj 2011

@fleuerette aj ja som dnes uvazovala,ze musim zavolat na socialku na materskej som od 10.4 a stale mi nic neprislo

nenullienka
9. máj 2011

@tehula mne tam stále píše C-2.

zajo79
9. máj 2011

@kukujka materska chodi po 15tom..

@nenullienka moze to byt, ze sa to rozbieha... tak ale este mozes behat po svete aj bez hlienovej zatky.

mne ani nic nepise doktor.. ... a na poradnu az o dva tyzdne idem. 😠 aky mam cs skore, ani neviem v akom stave placenta nic.. 😠 😠 😠

andrea1977
9. máj 2011

@janina7911 aj ja mam pisane polievkovu lyzicu a pijem ho od 34.tt. 2x denne. Tak uvidime aky to bude mat efekt 🙂