icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

certica22
26. okt 2010

@marikac tak doktor povedal že 6-7 tyžden začina byť a dnes som 7tt -1....v piatok idem k lekarovi thak snad bude už byť a veľmi nebolo planovane kedže mam 18 a 3 ročnik na SS ale tak sa neviem dočkať kedy tu bude primne a dufam že všetko dobre dopande 🙂

janeisha
26. okt 2010

@marikac dobre🙂 budem cakat🙂

@certica22 nie si tu jedina "mladica" 🙂ale drzim palce a gratulujem🙂

helenkasabinka
26. okt 2010

@jajka81 teba som uz davno pridala 😕 😕

maxiberuska
27. okt 2010

@marikac cauko, ako si dopadla ?

marikac
27. okt 2010

@maxiberuska ahoj, dopadla som takto ,mame machulku,ale este to nie je fazulka,nemame srdiecko. Vsetko ok. Dalsia kontrola o 2t, vsetko by uz malo byt. podla rozmeru vaku to vyzeralo na ukonceny 4t. Tak neviem, nejako sa v tom prestavam vyznat.

maxiberuska
27. okt 2010

no super, počkaš 2 tyždne a uvidíš, ja som bola tiež zvedava a išla som skoro 🙂

maxiberuska
27. okt 2010

@marikac no super, počkaš 2 tyždne a uvidíš, ja som bola tiež zvedava a išla som skoro

marikac
27. okt 2010

@maxiberuska len to cakanie je neskutocne dlhe.......fakt, dnes som tam bola... a uz chcem ist zase 😀

helenkasabinka
27. okt 2010

@maxiberuska
@marikac ahojte preco nepisete do sukromky,ked mate pristup? 😕

marikac
27. okt 2010

@helenkasabinka AHOJ, NEHNEVAJ SA, JA SOM O SVOJOM PRISTUPE DO SUKROMKY ANI NEVEDELA, LEBO SOM HO DOTERAZ NEZIADALA....ALE TEDA PRIDAM SA.....DAS MI LINK?

helenkasabinka
27. okt 2010

@marikac ja som vam pisala ze vam davam pristup 😉

marikac
27. okt 2010

@helenkasabinka prepac, musela som spravu prehliadnut...
nechcem byt za hlupu,ale mne ten odkaz nefunguje......vraj stranka neexistuje

merikac
27. okt 2010

@marikac jeej, to je mile, velke gratulky 😵 😵 ..podobne nicky a skoro aj podobne terminy,,,,,,,,,,,nech vsetko dobre dopadne, budem na vas mysliet

marikac
27. okt 2010

@merikac dakujem ti 😉 😉

marikac
27. okt 2010

@helenkasabinka Zdá sa, že stránka neexistuje.
Skús nejakú inú, máme ich tu dosť.

opakovane mi to pise......

helenkasabinka
27. okt 2010

@marikac https://www.modrykonik.sk/forum/sukromna-skupin... to je divne 😅 😕 aj marikac a merikac ste tam 😉

alca123
28. okt 2010

Ahojte babulky-tehulky, mozem sa k vám pridať? Momentálne som 8tt+1 termín by mal byť začiatkom júna...tak uvídíme. Moc sa tesím a dufam ze to vsetkým dobre dopadne.

Mám este taku otázočku.....ked som bola na vyšetrení doktorka mi nasla okrem tehu i 3 cysty na vajecníku, vraj to nie je nic vázne, ale chcela som sa spýtať či nemal niekto podobne skusenosti.

kmeba
28. okt 2010

Ahojte, tak podla testu z 20.10. cakame aj my babo. Bude to nase druhe, uz mame skoro 13 mesacneho chlapceka a teraz by sme si priali dievcatko 🙂 Podla vypoctu som v 5tt, termin tak koncom juna,ale doktorkou este nepotvrdene. Chcem sa opytat, tie co cakate druhe babo, este kojite, alebo ste uz odstavili z dovodu tehu? Drzim nam vsetkym palceky a zelam zatial pekny den.

lucka1987
28. okt 2010

@kmeba ahoj tak vitaj v nasej teme ak ches ist do sukromky(tam je zivo kezdy den) 🙂 tak napis helenkasabinka . ona ta tam prida

lucka1987
28. okt 2010

@alca123 ahoj, takmer som si ta pomylila s jednou nasou clenkou v sukromke alca85 😀 tak budete dve s podobnym nickom... hadam sa to nebude pliect 😀

alca85
28. okt 2010

@alca123 ahoj a vitaj 😀

hrculka
28. okt 2010

Ahojte kočky, tiež sa rada k vám pridám 🙂 Je tu niekto z TT?

e.lle
29. okt 2010

@hrculka ahoj, vitaj 🙂 ja som z TT

ladybirds
29. okt 2010

dnes som bola na kontrole,, dnes po prvykrat videla nasu fazulku, uz sa nam vytvara aj srdiecko,, 🙂 som happy... dalsia ko az o dva tyzdne, to asi nevydrzim....

stanka232
29. okt 2010

Ahojte baby, ak môžem, aj ja by som sa rada k Vám pridala... tiež som júnová 🙂

stanka232
29. okt 2010

@ladybirds Tak to Ti verím, ja som bola naposledy u lekára, keď som bola v 6.tt a tiež mi povedal, že až o mesiac sa mám zastaviť... mne sa to už blíži... o týždeň idem za ním, tak som tiež veľmi zvedavá a nedočkavá, lebo začiatok sme mali trochu stresovejší...

ladybirds
29. okt 2010

@stanka232 vitaj, mala si nejake problemy??

stanka232
29. okt 2010

@ladybirds Nakoniec ani nie, ale lekári ma na začiatku pekne vystrašili... nevedela som sa dostať ku svojmu gyndovi, lebo neordinoval a raz som začala špiniť, tak som išla na pohotovosť a miesto toho, aby som počula vetu: "Gratulujem, ste tehotná". Som počula vetu o tom, že to vôbec nevyzerá dobre, že embryo sa nevyvíja tak ako má a že mi dávajú týždeň na to, aby sa to napravilo, inak pôjdem na kyretáž. Tak si ma vieš predstaviť. Potom som sa konečne dostala k môjmu gyndovi a ten ma tiež pripravil na to, že to nevyzerá dobre a že sa mám o pár dní hlásiť v nemocnici, nalačno a zbalená, že idem na kyretáž. Tak sme sa tam s manželom vypravili, robil mi ešte jeden ultrazvuk a zistil, že bábo je v poriadku a že srdiečko bije. Bola som jednou z tých, ktorej výpočty podľa PM nesedia... Tak teraz trochu stresujem a bojím sa, aby ma ďalší ultrazvuk neprekvapil negatívne... ☹

ladybirds
29. okt 2010

@stanka232 tak to ta riadne vystrasili... este dobre ze sa ukazalo srdiecko,,, tak drzim prstiky, aby ste boli obaja v poriadku... 🙂 🙂 🙂 🙂

stanka232
29. okt 2010

@ladybirds Veď som aj hovorila, že to maličké si so mnou pekne vytrpelo, som preplakala pár dní... stále si ale snažím prízvukovať, že všetko bude O.K. Lebo asi by som sa zbláznila... 🙂 A Ty inak ako prežívaš prvý trimester?