Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@jajka81 teba som uz davno pridala 😕 😕
@marikac cauko, ako si dopadla ?
@maxiberuska ahoj, dopadla som takto ,mame machulku,ale este to nie je fazulka,nemame srdiecko. Vsetko ok. Dalsia kontrola o 2t, vsetko by uz malo byt. podla rozmeru vaku to vyzeralo na ukonceny 4t. Tak neviem, nejako sa v tom prestavam vyznat.
no super, počkaš 2 tyždne a uvidíš, ja som bola tiež zvedava a išla som skoro 🙂
@marikac no super, počkaš 2 tyždne a uvidíš, ja som bola tiež zvedava a išla som skoro
@maxiberuska len to cakanie je neskutocne dlhe.......fakt, dnes som tam bola... a uz chcem ist zase 😀
@maxiberuska
@marikac ahojte preco nepisete do sukromky,ked mate pristup? 😕
@helenkasabinka AHOJ, NEHNEVAJ SA, JA SOM O SVOJOM PRISTUPE DO SUKROMKY ANI NEVEDELA, LEBO SOM HO DOTERAZ NEZIADALA....ALE TEDA PRIDAM SA.....DAS MI LINK?
@marikac ja som vam pisala ze vam davam pristup 😉
@helenkasabinka prepac, musela som spravu prehliadnut...
nechcem byt za hlupu,ale mne ten odkaz nefunguje......vraj stranka neexistuje
@helenkasabinka Zdá sa, že stránka neexistuje.
Skús nejakú inú, máme ich tu dosť.
opakovane mi to pise......
@marikac https://www.modrykonik.sk/forum/sukromna-skupin... to je divne 😅 😕 aj marikac a merikac ste tam 😉
Ahojte babulky-tehulky, mozem sa k vám pridať? Momentálne som 8tt+1 termín by mal byť začiatkom júna...tak uvídíme. Moc sa tesím a dufam ze to vsetkým dobre dopadne.
Mám este taku otázočku.....ked som bola na vyšetrení doktorka mi nasla okrem tehu i 3 cysty na vajecníku, vraj to nie je nic vázne, ale chcela som sa spýtať či nemal niekto podobne skusenosti.
Ahojte, tak podla testu z 20.10. cakame aj my babo. Bude to nase druhe, uz mame skoro 13 mesacneho chlapceka a teraz by sme si priali dievcatko 🙂 Podla vypoctu som v 5tt, termin tak koncom juna,ale doktorkou este nepotvrdene. Chcem sa opytat, tie co cakate druhe babo, este kojite, alebo ste uz odstavili z dovodu tehu? Drzim nam vsetkym palceky a zelam zatial pekny den.
Ahojte kočky, tiež sa rada k vám pridám 🙂 Je tu niekto z TT?
dnes som bola na kontrole,, dnes po prvykrat videla nasu fazulku, uz sa nam vytvara aj srdiecko,, 🙂 som happy... dalsia ko az o dva tyzdne, to asi nevydrzim....
Ahojte baby, ak môžem, aj ja by som sa rada k Vám pridala... tiež som júnová 🙂
@ladybirds Nakoniec ani nie, ale lekári ma na začiatku pekne vystrašili... nevedela som sa dostať ku svojmu gyndovi, lebo neordinoval a raz som začala špiniť, tak som išla na pohotovosť a miesto toho, aby som počula vetu: "Gratulujem, ste tehotná". Som počula vetu o tom, že to vôbec nevyzerá dobre, že embryo sa nevyvíja tak ako má a že mi dávajú týždeň na to, aby sa to napravilo, inak pôjdem na kyretáž. Tak si ma vieš predstaviť. Potom som sa konečne dostala k môjmu gyndovi a ten ma tiež pripravil na to, že to nevyzerá dobre a že sa mám o pár dní hlásiť v nemocnici, nalačno a zbalená, že idem na kyretáž. Tak sme sa tam s manželom vypravili, robil mi ešte jeden ultrazvuk a zistil, že bábo je v poriadku a že srdiečko bije. Bola som jednou z tých, ktorej výpočty podľa PM nesedia... Tak teraz trochu stresujem a bojím sa, aby ma ďalší ultrazvuk neprekvapil negatívne... ☹

@marikac tak doktor povedal že 6-7 tyžden začina byť a dnes som 7tt -1....v piatok idem k lekarovi thak snad bude už byť a veľmi nebolo planovane kedže mam 18 a 3 ročnik na SS ale tak sa neviem dočkať kedy tu bude primne a dufam že všetko dobre dopande 🙂