Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@helenkasabinka a uz ju adminky blokli???
@vevusiatko zatial nie ale ostatne nicky jej blokli
@vevusiatko mozno ju uz blokli,neviem zatial 😉
@ivulik20 ja dobre je to moje prve tak nemam scim porovnavat 😀
pobolieva ma brucho a prsia a som doooost nervozna a posledne dva dni teda hlavne vcera mi bolo dost zle, ale nevracala som len som mala pocit ze ked nieco zjem tak to pojde von, ale prave naopak myslim ze to robilo dobre.
ty si este nebola u dok ze?
nie, idem až 10.11. ale bola som na pohotovosti v nedelu lebo ma bolelo dosť bricho a mala som zvýšenú teplotu, teda na UZ nebolo vidieť ešte dokopy nič, je to skoro, toho 10. budem už múdrejšia, ale to, že mi nie je vôbec zle je mi čudné...
tak to je fajn teda.... mne teda vôbec nič, ved to je dobre. Uvidíme, snád to nepríde neskôr 🙂
Ahojte babulky, tak sa k vam pridavam, dnes som bola u doktorky a potvrdila nam co sme s manzelom uz vedeli, len sme si chceli byt isti, ze je vsetko v poriadku. Spravili mi ultrazvuk a bola tam, sice len taka malicka bodka, ale predsa 🙂. Predbezne sme vraj ca. v 6 tyzdni, viac mi vraj povie od va tyzdne na kontrole. A to sme si s manzelom povedali, ze vyskusame jeden krat na dovolenke a nechame to na osud, ci sa zadari, a je to tu, budeme mat nase prve spolocne babatko. Strasne sa tesim 🙂. Drzim vsetkym palceky, tym co ste uz tehu, nech vsetko dobre prebieha a tym co sa este snazia, tak nech sa coskoro podari. 🙂
ahojte.
mozem sa pridat? my mame termin cca 7.6.
chcem sa vas opytat ci aj vam robi dr vysetrenia aj na stitnu zlazu? pri prvom tehu nic take nerobil. tak neviem ci teraz to robi navyse. nejako nerozumiem tomu. musim volat do lubochne a musia mi tam urobit vysetrenia lebo mi vyslo daco zle. ale dr mi nic nevravel k tomu ze ci mam nejakeho hormonu vela alebo malo 😨 tak ani neviem o co ide poriadne. ale kamoska tam bola 3x a ziadne lieky nebrala a upravilo sa jej to.
tak dufam, ze to dobre dopadne. 🙂
mne pri prvom tehu byvalo zle uz od 6tt. a teraz do 8meho nic akoby som ani tehu nebola a potom to zacalo. od 14tej mi je zle az do noci 😝
ahojte dievcata
tiez by som sa rada pridala do tejto skupiny,som v 7 tt a termin je urcite jun len este neviem kedy,presnejsie to budem vediet az 26.11. dnes idem na kontrolne sono,uz tyzden spinim dok. mi nasadila Dupfaston,povedala ze plod sa uhniezduje a vtedy to moze spinit,tak dufam,ze budeme ok.Snazim sa odpocivat,ale je to dost tazke.doma mame 17 mes.Adamka 🙂a tiez junovciatko 🙂
Ahojte, ja som termin 8.6.
Ahojte baby, aj ja sa pridavam 🙂 .Termin mi upresni 10.11 lebo mi to nevychadzalo podla MS a UTZ 🙂
mozem aj ja do sukromky? zacali sme 7tt. teskame sa u dokt. sme este neboli. asi bud.tyzden. dik
Ahojte baby, tak konečne sa aj ja pridávam do tejto skupiny. ja mám termín 10.6. je tu niekto z okolia Malaciek?
Boze ako to leti. Mne povedala lekarka v 9. tyzdni, ze nic mi nemoze byt, ze je to tak malicke, ze ani vlastne tehotna nie som 😒 a uz tu mame aj julove terminy 🙂
mna už pani zakladatelka vyradila tak vas zdravim tu zajtra idem k lekarovi tak sa ozvem som zvedava čo mi povie.malo sem chodim nemam ani čas ani sa necitim dobre patrim do tej druhej skupiny.
no ked som bola predtým tak nebolo vidno srdiečko, tak ma objednala za 2tt a včera bilo ako o závod 😀 😀 tak som štastná ako blška
ahoj baby. aj ja sa pridavam. 🙂 aktualny termin porodu mam 17.6 aj ked sa asi priblizim k julu kedze sa porod rata od prveho dne poslednej ms.. 🙂 ale som rada, ze je nas viac

@alca85 suhlasim a je to potvrdene aj od admin.......
baby davajte si prosim pozor na babu s nickom janeisha ,vymysla si vraj katastroficke scenare a uz viacere baby z inych tem s nou mali problemy a dokonca aj admin nam to potvrdili,.....a vystupovala tu pod podobnymi nickmi ako su janka_a alebo jankaat........nastastie som jej stihla bloknut pristup do sukromky skor ako tam nieco napisala 🙄 🙄 🙄 🙄