icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

jaanka3
6. nov 2010

ahoj baby. tak aj ja sa chcem pridat 🙂 dufam, ze mozem. tiez mam termin v juny. cca 17teho.

hu.hu
6. nov 2010

ahojte baby aj ja sa pridavam 😵
my mame termin 29.6. 🙂 🙂 🙂

danielta999
6. nov 2010

pripájam sa 🙂

sisa83
6. nov 2010

@e.lle jéééj gratulujem, to je super. Ja idem v pondelok k lekárke a tiež dúfam, že už bude vidno srdiečko.

jaanka3
7. nov 2010

ahojte. ja som bola na srdiecku v stredu. je to neuveritelny pocit ked som zbadala ako tam blika 🙂 aj slzicka mi utiekla 🙂

helenkasabinka
7. nov 2010

prepacte ale mala som dovod na vylucenie zo sukromnej skupiny sofi98........a este k tomu mi vypisuje do ip a vycitky a co ja viem,co........takze asi tak......a nebola som jedina,ktora suhlasila s jej vyradenim.....

danielta999
7. nov 2010

ahojte ja idem na odbery v piatok a snád bude aj kontrolný utz 🙂

mirkahan
7. nov 2010

Ahojte tak aj sa uz mozem pridat termin mam 1.6.2011 sme v 11tt tak dufam, ze vsetko bude ok. Vsetkym vam drzim palce 😀

disky
8. nov 2010

ahojte, mozem sa aj ja ku vam pridat? 🙂

andys
8. nov 2010

ahojte...tak po uspesnom ET mam ev brusku dve fazulky, termin je cca 21.06.2010 i ked si aj tak myslim že ked su fazulky dve aj tak bude predcasny porod 🙂 ako sa citite?

andys
8. nov 2010

moj fotoblog nesedi pretoze som si vsimla ze andys je registrovana aj v CR ale pislaa som adminu, cize kym to neopravia neviem co s tym, inak mam 29 a som v 9 tyzdni

andysok
8. nov 2010

tak a uz je vsetko v poriadku....takze ja caam tie dvojicky troksu som sa omylom rihlasila na ine konto za co sa nesmierne ospravedlnujem 😒

daisy2
8. nov 2010

ahojteee, ja idem k doktorovi 11.11, teraz som v 10tt, dufam ze bude vsetko v poriadku 🙂

disky
9. nov 2010

ahojte, ako sa mavate? byva vam zle?

slniecko1981
9. nov 2010

@tehulka14 Ahojte tehuľky,
som veľmi rada, že sa k vám môžem pridať a zdieľať s vami neopisateľnú radosť z očakávania bábätka🙂 Momentálne som trochu nascipaná, poradí mi niekto nejaké vitamínky na rýchle uzdravenie? Ďakujem 😉
Predpokladaný termín pôrodu mám 08.06.2011

svetluska4
9. nov 2010

@slniecko1981 ked si tehu a si chora tak mozes snad iba homeopatika, ja som ich tiez brala a bolo dobre. kvoli reklame ked mas zaujem napisem cez ip ake.

slniecko1981
9. nov 2010

@svetluska4 no to mi je celkom jasné, len som sa dnes nedostala do lekárne, čo ma dosť mrzí, mám nádchu a začína ma bolieť trochu aj hlava 😒 No v každom prípade ďakujem za radu, potešilo by ma, keby si mi napísala aké si brala a hlavne v ktorom mesiaci....A cez čo to mám písať, iba dnes som sa tu zaregistravala, tak sa musím zorientovať😀 A odkiaľ si, ak sa môžem opýtať?

daniela1974
10. nov 2010

@slniecko1981 jeeej aj ja mam presne 8.6.2011 termin. Moj stary otec by mal 96 rokov 8.6.2011.

disky
10. nov 2010

ahojte babulky, asi ma bolia mocove cesty, neviete, co sa moze v tehu na to pouzit?

adjuskax
10. nov 2010

Ahojte buduce mamicky. Takze je to tu. 7 tyzden a 3 den. Cize ak vsetko bude v poriadku tak ocakavany prichod drobceka bude koncom Juna...ktovie....mozno v Juli 2011. 🙂 Tesim sa spolu s vami a uz sa tesim na veci ktore tu budeme okolo nasho tehotenstva rozoberat. Inak co sa tyka nevolnosti tak zatial nemam ziadnu. Malo by to prist neskor? Alebo zeby som patrila medzi tie stastnejsie a nepride ziadna nevolnost? ;) Pekny den vam prajem a davajte si na seba pozor. 🙂

adjuskax
10. nov 2010

@disky Ahoj. Tak mne zatial nebolo zle. A co ty? ako si na tom ty?

avuka
10. nov 2010

@alca123 ahoj,pytala si sa na cysty...zuziatko z marcoviek 2010 mala cystu,ale pocas tehu sa jej stratila...no teraz myslim bola na nejakej operacii,neviem ci sa jej vratila alebo co...skus sa jej opytat... ja sa citim fajn,ako mi doki predpisal zelezo,len ked kojim nase prvorodeniatko,tak ma trochu pobolieva brusko,ale ona je taky prisavnik,tazko si mi zvyka na prikrmy...a nase junovciatko 2011 malo uz v 4tt hotove srdiecko,bojovnik je to,bo som bola cely prvy mesiac chora a este aj mrchu som mala,aj test vysiel negativne,tak som myslela,ze ho ani nebudeme mat a ono nas takto prekvapilo...🙂

adjuskax
10. nov 2010

No moje drobciatko svoje srdiecko ukazalo doktorovi v 6 tt. Skor sa ultrazvuk ani neodporuca velmi pokial dobre viem.

disky
10. nov 2010

@adjuskax vsetko mi smrdi, cely den len otvaram okna a vetram :(

ladybirds
10. nov 2010

@disky ja uzivam urinal preventivne,,,,

disky
10. nov 2010

@ladybirds to je bezpecne v tehu?

daniela1974
10. nov 2010

@disky Aj mne vsetko smrdi, nemozem cestovat autom, lebo mi vadia vypary a vadia mi vonavky a dezodoranty, vona jedla akehokolvek, vona cigariet a uz mesiac prosim dceru aby sa rano nevonala, nech sa navonia az v skole, lebo ma cele doobedie z tej vonavky boli hlava. A to je moja vonavka, ktoru mam velmi rada a darovala som jej ju, lebo mi teraz zacala smrdiet. Jedine co mi vonia je obycajne mydlo.

disky
10. nov 2010

@daniela1974 tak to sa dcera aspon potesila vsak? 🙂 ja nemozem cestovat autobusom :( minule si ku mne sadol taky robotnik, a vonal respektive smrdel ako bezdomovec, normalne som myslela, ze ma v tom buse napne...

daniela1974
10. nov 2010

@disky moja dcera je nevdacna 15 rocna pubertacka 😉 , ktora sa nepotesi nicomu. Ja mam uz treti den ukrutnu chut na pizzu ale samozrejme ked si ju idem kupit, tak ma napne a mam po nej.
Mam doma spagety a syrovu omacku, dostanem na to chut, ohrejem si to a nechcem to.
Vcera som zjedla chleba so slaninou, horcicou a caparami a doteraz mi je zle z tej priblblej kombinacie, uz ked som to jedla mi to nechutilo ale jedla som to. Nechapem sa.

adjuskax
10. nov 2010

@disky juuj to je mi luto. co sa tyka vyprazanych jedal, tak tie smrdia aj mne. ale zase jedine co mne v tom pripade pomaha je presne to co aj tebe. Cerstvy vzduch.