Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@helenkasabinka a pridas aj mna? ja som ti uz dva krat pisala, ale neviem ci som bola pridana...
Ahojte, takze sa pridavam aj ja, kedze budeme mat julove babetko 🙂
Takze hned na uvod som sa sekla, ale mozne to je tiez 😀 . termin mame samozrejme v juni 😉
@helenkasabinka ahojte tak doteraz som patrila do skupiny aprilovčatka 2009 a rada by som sa pridala aj ku vám ak ma vezmete 😉
@baska19 ahojky jasne nie je problem -pridam ta k nam 😉
@helenkasabinka Ahojte, tiež by som sa rada pridala k vám do súkromky. Budeme mať malé júnovča a je to naše prvé a vytúžené.
Ahojte 🙂 konečne som našla niečo čo mi seklo 🙂 je toho tu strašne veľa človek ani nevie kde napísať.. 🙂 zajtra mám ísť do prvej poradne tak som len zvedavá čo a ako ma čaká už som si aj niečo prečítala..no čím viac info tím lepšie 😀 😀
Otázka: 😀 aj vás niektorú bolia kríže? je to normálne?mňa teda dosť hlavne vždy keď končím ďalší týždeň myslíte že je to tím ako mi rastie maternica?
ahojte. dievcata poradte!!!! uz som zufala! uz 2 tyzden nan nadchu. v noci sa dusim a nic mi nepomaha. v lekarni mi dali len tabletky na cmulanie a dajaky caj. ani homeo mi nechcu dat, ze v 1trimestri nie je nic dobre. co mam robit???? nieco na hrdlo? uz tak kaslem , ze ma boli podbrusko a bojim sa o malinke...cez den sa to da, lae v noci je to hrozne... ake mate skusenosti?
kvoli hormonom opucha sliznica... 😔
Oznamenie zamestnavatelovi o tehotenstve:
(meno, priezvisko, bydlisko)
(Názov firmy)
Vedenie spoločnosti
V (mesto), (dátum)
Vec : Oznámenie
V súlade s ustanovením § 40 /6/ ZP Vám týmto oznamujem, že som tehotná.
Predpokladaný termín pôrodu je určený na .................
V súvislosti s termínom pôrodu je predpokladaný dátum odchodu na materskú dovolenku stanovený na ...................
Zároveň Vás chcem požiadať, aby mi bolo umožnené absolvovať všetky povinné lekárske prehliadky, ktoré mi lekár určí.
Ďakujem.
ja sa k vam rada pridam🙂
@michaelafiladelfiova helenka Ta prida a tesime sa na Teba 🙂
Ďakujem, som na Vašej stránke nova kedže som cele tehotenstvo doma. tak aspon mi ho trosku sprijemnite🙂 😉
@adjuskax Ahojky, mne tiež nebýva zle, asoň čo sa týka nevoľností....zo začiatku som mala zavrate...ale inak celkom pohoda....ja osobne si myslím, keď to už teraz nepršilo, zrejme to už nepríde...treba veriť 😉 Jediné čo mi vadí sú výpary
vonaviek, jedál, pot ten hned zacitím brrr aj včera na koncerte ta atmosféra, čo sa týka O2 hroooza☹ inak pohodka....odkial si?
@jaanka3 Ahoj aj ja som bola teraz chorá a brala som homeopatiká,aj mojho gynekologa som sa pýtala a povedal že ich možem,može sa aj paralen ked sú horúčky ale tak polovica na jeden den.Na hrdlo som si dávala aj obklady s bravčovou mastou a na nádchu som mala sprej do nosa Quixx, obsahuje len morskú sol.
Mozem aj k vam junove mamicky,teda zatial som junova,lebo drobec to nejak prehana,je vacsi o 2 cm ako by mal,ale zatial sa TP nemeni,beriete ma?
🙂
@repka7 ahoj. no mne nechcu dat nic. aj v 2ch lekarnach mi povedali, ze v prvom trimestri mozem ked tak len acilpirin a v dalsich dvoch uz paralen, ale to si mam dat az ked budem mat horucku , co nastastie nemam.aj mne je divne , ze mi nechcu dat homeo ani. dali mi len kvapky do nosa a dajake slabucke tabletky na cmulanie. sople mi uz trosku ustupili ale to nocne dusenie , nie a nie ma nechat na pokoji... ☹ teraz si kazdy vecer popijam zazvorovy caj a je to trochu lepsie. 🙂 stare babickovske recepty su najlepsie 🙂
@martinafin berieme 🙂
@jaanka3 acylpirin v tehotenstve???? 😕 😕 😕 😕
@jaanka3 Informujte sa o všetkých účinkoch lieku
Acylpyrín nie je všeliek. Vzhľadom k jeho schopnosti riediť krv, ho nesmú užívať deti do 15 rokov a tehotné ženy v prvej tretine tehotenstva. V prvej a druhej tretine tehotenstva a počas dojčenia sa môže užívať iba na odporúčanie lekára.
ja viem,ze acylpirin sa v tehotenstve nemoze lebo aj riedi krv a tak moze sposobit krvacanie a tym aj potrat 😅 aj na pohotovosti mi to povedali,ked som bola ,ze som chora
@martinafin jej - dalsia co ma rovnaky termin ako ja 😉 . No pod medzi nas.
@martinafin mas pristup k nam do sukromky 🙂
@jaanka3 ahojky aj ty sa k nam mozes pridat do sukromky,mas pristup 🙂
@helenkasabinka @jaanka3 ja mám doma acylpirín a je tam napísané že ho nesmú užívať tehotné ženy v posledných 3 mesiacoch. Mne v lekárni povedali, že na začiatku sa môže len acylpirín
@avid no vidis vsae inak vravia ale ja by som asi rozhodne acylpirin neuzivala iba paralen aj to v najnutnejsom pripade ak by boli vysoke teploty inak nie 😅 😉

@adjuskax ja som bola tiez vlastne sluzobne a nevedeli o tom, ale myslim ze mozes kludne odmietnut ked si tehotna....ak by na to prislo tak im to povedz....ja som to uz oznamila, mam uz tehot. knizku.....