Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@zuzankazuzi
@peliroja mate pristup do sukromky
@helenkasabinka dakujem, ale nejak mi nejde ta stranka stale otvorit 😒
@zuziq8 prepaaaaac moja chyba,zabudla som ti dat za meno 8 🙂 ale uz je to ok
@helenkasabinka ahoj helenka aj ja by som sa chcela pridat do tejto temicky 🙂 zalozila si daku sukromnu so spolocnym terminom v juni 201? mne to vychadza na 18.6.11 🙂
@katinka84 ahojky moja jasne pridam ta rada k nam a dam ti link 😵
@katinka84 mas k nam pristup
Dneškom načíname štvrtý mesiac...🙂
@ivka222 v ktorom tt si presne ? 🙂
Ahojte, pripájam sa, my to čakáme 3. júna.
@helenkasabinka : Ja som od dnes v trinástom týždni a Ty? Termín mám 5.6.2011 🙂
@ivka222 aj ja mam termin 5.6 a 13tt mi nabehol vcera 😉
@helenkasabinka ? To je super, a je to Tvoje prvé mimi alebo už máš nejaké detičky?..🙂
@ivka222 uz mam jednu dcerku ,ktora ma 2 roky aj 6 mesiacov 😉
J čakám tiež svoje druhé, no bohužiaľ prvé sa nám nepodarilo a piatom mesiaci sme o synčeka prišli. Bolo to 1.6. a teraz mám termín presne po roku, tak ak sa podarí, možno sa to narodí aj 1.6. 2011 o 4 dni skorej...🙂
@helenkasabinka Ja zabúdam dávať odpovedať, tak aj to nad touto správou je pre Teba..🙂
@ivka222 juj to mi je luto a co sa stalo? 😅 ☹ ked mimi to vzdalo v 5.mesiaci 😕 😔
spadla mi placenta a po troch týždňoch mi nevystúpila, tak mi začali kontrakcie a musela som porodiť už chlapček nežil.Zastavilo sa mu srdiečko ako mi vytiekla plodová voda. Vraj sa toto stáva len dvakrát za 300 tehotenstiev, že je to rarita. Ale čo už, mal sa narodiť teraz v Októbri. Namiesto toho anielika čakáme jeho súrodenca.Tak snáď ho ochráni..🙂
@ivka222 to je strasne a je mi to luto aj si ho videla? alebo nie? 😕
Nie neukazoval mi ho lekár, mal len 20 cm a 200 gramov, malinký bol, To bolo v noci, ani som to nevnímala od tej únavy, že prichádzam o niečo vzácne, až na pooperačnom oddelení sa ma to dotklo, dali mi lieky na spanie..:(
@ivka222 boze to mi je luto, verime vsetky, ze to tento krat dopadne dobre 😵 . Ako to ze spadla placenta? Cim to bolo? nevies?
@daniela1974 ??veru neviem, že to zvykne padnúť a zase vystúpiť, no mne nevystúpila už hore. Ani do nemocnice ma nezobral aj napriek tomu, že som krvácalai, nechali ma doma. Až pokiaľ mi nenastali kontrakcie. Ale už je to za nami, najhorší bol prvý mesiac, sa so všetkým zmieriť.Ostali už len spomienky a jedna fotka. Ďakujem za podporu..🙂
ahojte baby:D
mali by ste byt ako ja v 12 tt:D ake mate priznaky? ja uz pomaly ziadne ale uz mi napisali ze by to malo byt normalne.
@vivien11 ja som 13 tt od dnes. Vraciam, nepijem kavu a ked len vidim, ze niekto fajci, tak ma napne. Stale chodim na zachod, dost priberam ale asi len vodu viazem.
Inak ok.
Este vone a zapach mi vadi.
Ale ked mas strach, ze si 12 tt a nemas priznaky tak bud pokojna.
Ja mam dve dcery a pri nich som ani nevedela, ze som v tom.
Ale to som mala 20 a 25 rokov 😀
@daniela1974
ahoj ja mam 25 rokov:D no ak uz mas dve deticky tak som dakde citala ze to je uplne normalne ze uz skoro zacina raz brusko ....ja nevraciam ale raz by sm si chcela pregrcnut nech viem co to je:D no vone aj mne vadia ale len niektore je ich malo ale cigarety to nemozem asni citit a to somm bola fajciar..kazdopadne vela stasticka prajem
Ahojte tehulky,ja mam tiez termin v juni a to 15teho 2011,som po prvy krat tehotna a je to velmi zaujimave,aj tie stavy co nas sprevadzaju.Je to super ze je tu niekto s kym sa da na tuto temu pokecat. 🙂 😵
ahojte dievčence tak ak teda môžem tak sa pridám k vám sme na rovnakej vlnovej dlžke čo sa týka termínu pôrodu 😵 😵 čakáme naše prvé vytúžené bábo tak sa tešíme.... 🙂 velmi rada sa s vami podelím o vaše ,moje radosti a starosti čo sa týka tehulkovanie 🙂 ))))

@zuziq8 mas pristup 🙂