icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

daniela1974
24. nov 2010

@silviadaisy30
@janicca
@vivien11
ahojte tehule, vitam Vas v skupine a nech to vitazne dobacujeme do juna 😀

vivien11
25. nov 2010

@daniela1974 dakujem za privitanie vsak coskoro by sme mali mat to obdobie najrizikovejsie co sa tyka straty baba za sebou a caka nas udajne ta najkrajssia cast 2 trimester.

vejkasmejka8
Odpoveď bola odstránená
daniela1974
25. nov 2010

@vivien11 ked mas pocit, ze mas viacej casu a energie a budes pravidelne prispievat, tak pod do sukromky Nase zlaticka 2011. Skusim skopirovat link. https://www.modrykonik.sk/forum/sukromna-skupin...

vivien11
25. nov 2010

@daniela1974
dik ale neviem ako sa tam dostat. je to zamknute. A cas mam no tak popri praci to mam zapnute tuto stranku stale. aspon mi cas rychlo uteka

daniela1974
25. nov 2010

@vivien11 helenka sem pride a prida Ta do skupiny. Ale napis jej, ako spravcovi zamknutej skupiny. Myslim, ze tu bola doobeda.

helenkasabinka
25. nov 2010

@vivien11 ahojky az teraz som si vsimla,ze chces pristup ,uz som ti ho dala a vitaj medzi nami 😉

janicca
25. nov 2010

tak ešte raz ahoj a ďakujem za privítanie a dnes je tu akosi potichšie a či ? 🙂

hu.hu
25. nov 2010

ahojte baby aj ja sa pridavam, termin mame 29.6.2010 😉

hu.hu
25. nov 2010

teda 2011 😅 😨 🙂

lucire
25. nov 2010

@lilu2011 tiež mi robí problém všelijaké vône a pachy z kuchyne, ale vyriešila som to celkom fajn...varí manžel a ja to už iba dochutím....

daniela1974
25. nov 2010

@lucire žičaj manzela 😀

ivka222
26. nov 2010

Ahojte, dnes som sa konečne po dlhej dobe dozvedela čo je s bábenkom, že je v poriadku a srdiečko bábenku bilo o dušu..🙂 Taká som rada, videla som malinké po straaašne dlhej dobe, ešte bolo v bublinke a dnes sa mi hýbalo krásne v brušku. A aby toho pre dnešný deň nebolo málo, padá nám prvý sneh...🙂

sonab168
28. nov 2010

ahojte,
ja by som sa tiez rada pridala ak mozem...tento tyzden koncim 12tt, takze to vyzera, klop klop klop ze to najhorsie mam za sebou teda prvy trimester a radsej nechcem vediet co pred sebou. Volam sa Sona a mam 30 - hlavne som tu prvy krat a netusim co sa kde pise...zasvatite ma? Vdaka,

sonab168
28. nov 2010

@helenkasabinka
ahoj so sa tu docitala ze ak chcem pristup na pokec s maminami v rovnakom mesiaci ako ja mam pisat tebe - mozem ta poprosit ? vdaka, Sona

princeznicka22
29. nov 2010

ahojte tehulky,ja mám termín 22-26,júna 2011,som rada,že nie som sama

luciaa86
30. nov 2010

ahojte co mate nove? 🙂

bublina1
30. nov 2010

@princeznicka22 ahoj, ja mam tiez taky isty termin 22 - 26 jún 🙂
Brusko mi uz trosku vytrca, zapnem uz len jedny posledne rifle, a aj tie ma zacinaju trosku tlacit 😉 Rodine, ani nikomu inemu sme to s manzelom este nepovedali, sme trosku opatrni, ale myslim, ze uz to pomaly ani nedokazem skryt, uz to zacina vidiet. Ale velmi sa tesime!!! Az teraz si zacinam plne uvedomovat ten krasny pocit, ze som tehotna, a ze vo mne rastie krasne zive babatko 🙂 ... verim, ze vsetko dobre dopadne ... 🙂

daniela1974
30. nov 2010

@bublina1
@luciaa86
@princeznicka22
@sonab168
@hu.hu
jej caute nove tehule junovky 2011.
Ako sa mate?

luciaa86
30. nov 2010

@daniela1974 ahoj no ja som neni tak celkom nova uz som sem na zaciatku prispievala ale nejako som tu poslednu dobu nebola 😀
@bublina1 ja som nezapla rifle uz v 8tt 😀 😀 😀 a vsetko co priberam mi ide do zadku stehien a bokov :( a samozrejme ze aj do brucha a prsia mam take ze az 😀 ale neviem ako zastavit to priberanie do bokov

iveta26
30. nov 2010

ahojte 🙂 hura idem sa pridat k vam, cakame prve a termin mam 15.6. koncim 12 tyzden tak uz bude snad vsetko ok. po dlhej dobe uz verim ze to vyjde, tak sa idem tesit s vami

bublina1
30. nov 2010

@luciaa86 to prieberanie je urcite prirodzene ... zaujimave je, ze mi vobec nechuti jest a ked idem nieco zjest, normalne sa musim do toho nutit a predsa priberam. A tiez mi to ide aj do bokov a konecne mam aj poriadne prsia 😀 Ale nech priberam, som rada 😉 A ked nenosis rifle, uz nosis asi nejake tehotenske oblecenie, vsak?

lenka618
30. nov 2010

Ahojte, tak ja som v 14 tt a brucho mám také aké som mala pri prvom tehu v piatom mesiaci. Nechápem. Ale to asi tým vekom, predsa len, je to viac ako 6 rokov. Už som vytiahla tehu rifle. Akurát som musela gumičku pritiahnuť bola ešte nastavená na 9ty mesiac 🙂
Závidím vám, že vám chutí jesť. Ja nemám chuť do jedla už od polovice septembra. Jem len preto, že musím. Ani raz som nevracala, len mám žalúdok ako na vode. A chuť na nič, ani sladké, ani kyslé, ani slané, ani šťavnaté, ani suché. Šunku a salámu s pečivom ani vidieť, a to som v minulosti na tom dokázala fungovať.
Tak sa držkajte a.... vitajme v druhom trimestri 😀

zajo79
30. nov 2010

@lenka618 pri viacnasobnych tehotenstvach, su uz svaly a stena maternice uvolenenejsie, rychlejsie brusko vyskoci a aj pohyby mozes zacat citit skor. 😉

martija
30. nov 2010

@zajo79 normalne som len pasivny pozorovatel,ale neda mi neprispiet,ked sme na tom skoro rovnako, dvoch chlapov a dalsi termin v juni. Mozem sa spytat,ci tretie tehotenstvo bolo planovane? Lebo to moje nebolo, a nejako sa nedokazem tesit,skor mam obavy.....

luciaa86
1. dec 2010

@bublina1 no ja by som tolko pribrat az nemusela teda 😀 aj pri prvom tehotenstve som pribrala 20 kil a slo to strasne tazko dole ateraz ma caka asi to iste 😀 ale nevadi vsak sme to babo tak velmi chceli ze mi to je v podstate jedno kolko priberem len nech je babo zdrave 🙂 no a nosim teplaky a tehotenske rifle 🙂
@lenka618 Lenka s toho si nic nerob aj ja mam uz take brucho 🙂 to je tym druhym teh 🙂 tenstvom to je v pohode 🙂

sonab168
1. dec 2010

Caute baby,
ja som teraz v 13 tt - a chcem sa spytat uz vam robili screeningove vysetrenie? Zaroven sa odtial posielali vysledky na genetiku kvoli downovmu syndromu - neviem ci to cele chapem spravne, robi sa to na 2 x? Viete mi dat k tomu nejake info ak mate? Dikes, Sona

l.lara
1. dec 2010

@sonab168 ahoj soni, medzi 11tt a 14tt sa robi NT ultrazvuk a v ten den by sa mala zobrat aj krv na Freee beta hCG a PAPP-A. potom sa robi odber este na AFP v 15tt-16tt a tieto vysledky sa porovnavaju..

sonab168
1. dec 2010

@l.lara
dakujem za odpoved, ale mne teaz krv nebrala, teda min.tyzden ked som bola na vysetreni, doktorka hovorila nieco ze odber je z cca 9tt - preto som trosku zmatena..

l.lara
1. dec 2010

a robili ti uz ten NT ultrazvuk?