icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

lucia1981
27. jún 2011

...no tak z oddychovania resp. z poobedného spánku nebolo nič, lebo sa mi ohlásila na kávu moja kamoška, krstná mama Lukáška a budúca krtstná aj Lennyho tak sme do teraz klebetili a ešte prišla aj ďalšia kamoška susedka tak si to viete predstaviť, ale sa už smiali na mne ako chodím a že bruško mám riadne dole, že už by som aj mohla ísť, veď ja som za.... 🙂

silviadaisy30
27. jún 2011

@bubu84 ahoj na toto som sa dnes pytala v nemocke,lebo moja papa raz 15 min jeden prsnik a staci inokedy potrebuje obidve prsniky a niekedy to trva aj hodinu,ale medzi tym si len tak cucka a nepije akoze ukludnovacka ci co 🙂 no a sestricka ze treba tak dlho nechat pit pokial citime ze tahaju ak sa zacne s prsnikom hrat treba nechat odgrgnut a skusit este raz prilozit ci chce pit...no ako som uz pisala mne kazali ze musi kazde 3 hodiny 🙂

lucia1981
27. jún 2011

@monitas84
@ajjkas tak môj manžel je zlatý a veľmi starostlivý, len keby mal viac času aby mohol byť s nami, no keďže som doma tak musí pracovať trošku viac, ako keď som chodila do roboty, ale sľúbil, že keď sa narodí drobček tak sa bude snažiť tráviť s nami čo najviac času, aj Lukyho vždy kúpal on od narodenia, lebo ja som ho bála, čo bol taký maličky... 🙂 ale nakupovanie to on zase nemusí, no keď mu presne poviem, čo má doniesť tak to vždy zvládne.... 😉

janina7911
27. jún 2011

@9lea Gratulujem a prajem kopec zdravia, radosti a mliečka. 🙂

andrejecka
27. jún 2011

všetkým maminkám, ktoré porodili, prajeme vela zdravíčka, dlho som tu nebola a nestíham všetko čítať

katinka71
27. jún 2011

@bubu84 kojim kazde 2 hod,z oboch prsnikov a este ked je nekludny place,cuca si prsty dokrmujem nutrilonom vypije od 30 do 60 ml,jeho nemusim budit pyta si hlasno,jedine v noci vydrzi od 22 h do 2 hod,vecer mu davam aj sab simplex ked vidim ze si taha nozky k brusku a je nekludny

mimca20
27. jún 2011

@monitas84 Ahojky. Este sme neostali nakoniec v nemocke 🙂, ale mam cakat na telefon od lekara bud dnes vecer na prijem, ale zajtra rano o 7:30 mame prijem isty na 100%. Zatial v nasom stave nic nezmenene, neotvaram sa uplne nic nenasvedcuje ze by sme mali rodit. Kontrakcie su sem tam ale male... Ta uvidime co vymysli zajtra. Asi vyvolavacku... A ze cisarsky by bol uplne posledne riesenie, takze zajtra riesime nas stav v nemocke. Tak sa drzaj zatial. Potom dame vediet ako co s nami 🙂. PAPA

fleuerette
27. jún 2011

@bubu84 no ja síce nekojím, ale mliečko cez deň odstrekujem, a prikrmujme nutrilonom. Malý papá ca. každé 2,5 až 3 hodiny a stiahne 100 ml

fleuerette
27. jún 2011

@kaara1980 Jéj gratulujem, asi posledná, nejako nestíham sledovať koníka 😀 😀 😀 , čím to bude. Ako sa máte, ako to zvládate. Ja mám doma len jedno, ale mám pocit e nestíham absolútne nič.

monitas84
27. jún 2011

@mimca20 No super, tak veľmi dúfam, že to zajtra už budeš mať úspešne za sebou!!! 🙂 😉 Budem na Teba myslieť. Potom čakám na fotečky. 😉

monitas84
27. jún 2011

@lucia1981 Tak si mala rušné poobedie. 🙂 Nevadí, aspoň si si poklebetila. 😉 A vidíš všimli si, že máš už bruško nízko. 🙂 Tak možno už tento týždeň všetky pôjdeme a budeme to mať za sebou. 🙂 😉

monitas84
27. jún 2011

@ajjkas
@lucia1981
Baby neobsedela som ani poobede. 🙂 Bola som vonku, trhala som burinu, pomáhala mi moja mama, je zlatá stále mi vo všetkom pomáha ako len vie. 🙂 Obrala som maliny, ríbezle. Strukovú fazuľku sme obrali, očistili a pekne som si ju dala do mrazničky, v zime si to tam nájdem. 🙂
Mamička robila a Dávidko mi pekne v brušku zatiaľ spinkal. Nečudujem sa, že sa mu nechce von. 🙂 Toľko mám energie, je to asi aj strach, že potom nebude už toľko času robiť vonku, tak sa snažím nech je toho čím viac porobeného. 🙂
Keď tu bude s nami náš maličký, on bude už na prvom mieste. 🙂 Ale teraz už vážne len ležím a oddychujem, na dnes stačilo aj zajtra je deň. 😉

lucia1981
27. jún 2011

@monitas84 no tak Teba fakt obdivujem, čo si od rána postíhala.... 🙂 to máš pravdu, že keď príde drobček tak všetko sa bude točiť okolo neho a na prvom mieste bude on a až potom to ostatné, ja sa bojím ako si to zariadim keďže budú prázdniny a Lukáško bude tiež doma, aby nemal pocit, že ho zanedbávam,tak ale dúfam,že nejako to zvládneme... 🙂

lucia1981
27. jún 2011

@mimca20 držím palčeky aby všetko dobre dopadlo a mala si to rýchlo a čo najmenej bolestne za sebou... 🙂

monitas84
27. jún 2011

@lucia1981 Jasné, že to zvládneš!!! 😉 Máš tam aj maminu, ktorá Ti určite tiež veľa pomôže. 😉
Veru aj Lukáško bude potrebovať veľa pozornosti, aby nezačal žiarliť na malého Lennyho. Myslím si, že to bude v pohode, bude veľmi ľúbiť a starať sa o svojho malého bračeka. 🙂
Máte záhradu? Tam sa Ti malý zabaví a zahrá. 🙂 Nejaké zvieratká, psíka napríklad? 🙂

lucia1981
27. jún 2011

@monitas84 záhradu máme veľkú samý trávnik, má tam aj pieskovisko, domček, hojdačku, šmýkačku, máme jazierko s rybičkami, veľkého psa a od soboty má aj malého kocúrika takže hrať sa má naozaj kde a on je taký hyperaktívny, že neobsedí ani chvíľku a to máš pravdu aj mamina si zoberie dovolenku aby bola s ním a manžel sľúbil že bude mať viac voľna v práci aby mohli aj na kupko sem tam zbehnúť alebo sa bicyklovať to má Luky rád, keď idú spolu.... 🙂

monitas84
27. jún 2011

@lucia1981 Tak to máte ideálne. 😉 Výborne. Aj nás to čaká, spraviť pieskovisko a všetko ostatné. 🙂 😉

ajjkas
27. jún 2011

@monitas84
@lucia1981 ahojte,tak ako tak čítam tak obe ste mali rušné poobedie 🙂 ja som sa akurát trochu povenovala malej,ale zasa utekala von,tak som zas sama(len ja a moja depka). ja velmi na záhrade nerobím,tam sa vyžíva moja mamka,ale u nás ešte aj tak nieje nič dozreté,tu pod tatrami,je stále zima ☹ no moja malá bude chodit do školky ešte aj v júli,takže mi to celkom vyhovuje,kým sa zabehneme s Liankou,len nech už ju máme pri sebe,určite mi bude lahšie ked si ich obe budem stískat,už mi chýba tá bábatkovská vona 🙂

monitas84
27. jún 2011

@ajjkas Neboj všetko bude dobré, prajem Ti to zo srdca. Máš krásnu dcérku a o chvíľu tu bude s Tebou aj malinká Lianka. 🙂 Potrebujú Ťa, budeš mať veselé a šťastné dni. 🙂 😉 Veru zatiaľ sa s Liankou pekne zabehnete, kým bude Andrejka v škôlke, budeš všetko stíhať. 🙂

ajjkas
27. jún 2011

@monitas84 Dakujem,už by sa tie pekné dbi naozaj zišli,ale potom budem mat asi tolko starostí,že na ostatné veci nebudem mat čas ani mysliet 🙂

mimca20
27. jún 2011

@monitas84 Tak to dufam aj ja, ze to skoro rychlo zbehne. Aj lekar dnes vravel, ze zase na druhej strane nie je velmi dobre, aby babo bolo dlho po termine v brusku. Nase je tam uz skoro 6 den 🙂. V 36 tyzdni silou mocou chcelo ist von, a teraz nie a nie umudrit. Uz teraz je tvrdohlave hohoho. A fotecky budu hned ako sa dostaneme domkov a popiseme o vsetkom okolo porodu. Som az zvedava, ako sa to poriesi 🙂. Drzkaj sa aj ty nech ta tiez nenechaju dlho trapit, a sup sup von babo z maminy, ved zacina miestami byt aj teplucko 🙂. Pa

mimca20
27. jún 2011

@lucia1981 Dakujem pekne a hlavne nech to vsetko nam v poriadku dopadne. DIkes. Dame potom o sebe vediet.

monitas84
27. jún 2011

@mimca20 Dúfam, že sa Ti to samo rozbehne a keď nie nech Ti teda radšej vyvolajú pôrod, nech sa dlho nečaká a nepreťahuje čas. Veď nám tu naše rodičky opísali aké je to rodiť s vyvolávačkou, nie je to dúfam nič hrozné. Hlavne nech to už máš bezbolestne za sebou a nech ste zdravé s miminkom. 🙂 😉 Som zvedavá čo to bude chlapček alebo dievčatko. 😀 A tiež aké dáte meno. 🙂
Veru budem čakať na fotky a tiež nám potom opíšeš priebeh Tvojho pôrodu.
My ostatné tu ešte musíme teda čakať. ☹ Ale možno tento týždeň to budeme mať všetky naozaj úspešne za sebou. 🙂 😉

shawn7
27. jún 2011

@monitas84 ahoj, celkom ma zarazilo, ked si pisala ze ta doktor nevysetruje. mne doky neurobil ultrazvuk 2 poradne a mm je z toho uplne hotovy..... keby ma nevysetroval, tak by ho asi donutil. V poslednych dvoch dnoch si ma patricne dobera, stale sa pyta, ci uz ideme na to a ja stale nic.....ako este nemam co plasit, je tu kopec zien, ktore su davno po termine...... ale ten moj by uz chcel aby nasa princezna bola vonku 🙂

mimca20
27. jún 2011

@monitas84 Chlapcek bude Lukas a dievcatko Klaudia. Tak som zvedava, nakolko sa nam skoro cele tehotenstvo skryvalo babo skryvalo a pohlavie neukazalo na 100%.

janina7911
27. jún 2011

@fleuerette Ahoj, mne sa tiež nedarí kojiť, takže budem musieť riešiť ako Ty, odsať si mlieko, ktoré jej potom dám a na to nutrilon. Len ja mám mliečka málo, za 24 hodín sa mi podarí odsať asi 50 ml. Ale aspoň niečo... Chcem sa Ťa spýtať, koľko je Tvojho mliečka a koľko potom dávaš nutrilonu? Mne totiž pediater povedal, že nutrilon maximálne 100 ml za 4 hodiny.

lucia1981
27. jún 2011

@ajjkas tak to máš super, že máte škôlku aj v júli, u nás na dedine sú vždy dva mesiace prázdnin v škôlke.... to by aj mne bolo lepšie keby Luky ešte chodil do škôlky kým si nájdeme svoj režim ale nevadí nejako to zvládneme a aj tak mi Lukáško teraz stále hovorí, že ako mi on bude pomáhať.... 😉 na to som zvedavá... 😉

zufzufmeister
27. jún 2011

tak ja som ešte celá... Dnes som bola na poradni a vyzeralo to celkom nádejne, potom ma ale poslali ešte na prietoky a že sú tam už hraničné hodnoty, tak, že mám pre istotu zajtra prísť ležať... Neviem dokedy, ani čo... Som na nervy z toho, nie že by som bola rada, že sa to pohne, ale taký strach ma prepadol, tak do revu 🙂 Som zvedavá čo bude teda zajtra, vôbec na to už nemám chuť, ani na vyvolávanie... Ešte je šanca, že by sa to do rána pohlo samé, ale už ani nedúfam... Ostatné sa držte a gratulujem všetkým maminkám čo pribudli...

lucia1981
27. jún 2011

@zufzufmeister ahoj! neboj sa všetko dobre dopadne a ten strach to je prirodzené, ja sa tiež bojím a to už viem čo ma čaká a doteraz som bola hrdinka...keď som čakala Lukáška tiež som mala ku koncu zlé prietoky a doktor silou mocou ma chcel nechať v nemocnici, tak som sa rozplakala, že chcem nechcem a on no dobre, ale na druhý deň sa mi zase prídete ukázať a ja že dobre, no a prišli sme domov, hodinu na to som dostala bolesti a išli sme späť...tak nás privítal s úsmev a vetou, ja som Vám hovoril, že tu máte ostať... 🙂 takže možno to ozaj príde samo a nebude treba žiadne vyvolávanie...držím Ti palčeky aby všetko dobre dopadlo a mala si to rýchlo za sebou... 🙂

monitas84
27. jún 2011

@shawn7 V tom sa zhodneme, aj môj manžel ledva čaká, stále volá maličkého von, no jemu sa nejako nechce. 🙂 Hnevá nás to tiež, že ma doktor nepozre, dúfam, že zajtra ma skontroluje aj zo spodu. 😠 Že nebude práve hladný alebo tam mať dílerov a podobne. Zanedbáva a to sa nám nepáči. 😠
Vyzerá to tak veru, že budeme prenášať, ale snáď nie. 🙂 😉